StarOUT:Ζώδια Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Εύνοια στα εργασιακά και στα οικονομικά σας θέματα καθώς Σελήνη και Δίας σχηματίζουν καλές όψεις, είναι και ο Πλούτωνας επίσης σε αρμονικές όψεις με τη Σελήνη, οπότε ευνοούνται και τα ταξίδια, θέματα, και προβλέπεται πως θα είναι ένα δυνατό διήμερο για εσάς. Αγορές για το σπίτι ή τον εαυτό σας μπορεί να σας βγάλουν εκτός προυπολογισμού.   Την Κυριακή, θα μπορέσετε να επιλύσετε μία παρεξήγηση με φιλικό σας πρόσωπο και θα επανέλθουν οι ισορροπίες. Ήλιος, Σελήνη και Ερμής σε αρμονικές όψεις προκαλούν ένα ευχάριστο κλίμα και είναι μια πολύ καλή στιγμή για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ερωτικές και μη.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν βρίσκουν τη λύση τους και προβλέπεται ένα αρκετά παραγωγικό διήμερο, που θα ενισχύσει και τον προυπολογισμό σας. Οικογένεια και προσωπική ζωή είναι σε αρμονία και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μία εκδρομή μιας και ευνοούνται τα ταξίδια, ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Την Κυριακή, πρέπει να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με οικεία σας πρόσωπα σχετικά με ιδεώδη και πολιτικές πεποιθήσεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος εντάσεων. Στον ερωτικό τομέα μία συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν θα σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα και κυρίως αμηχανία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Νομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο είναι αντιμετωπίσιμα και θα μπορέσετε να έρθετε σε συνεννόηση. Επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και μην παίρνετε τις μετρητοίς πιθανά παράπονα. Κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή, τώρα που ενδεχομένως να έχετε περισσότερο χρόνο. Η Κυριακή προβλέπεται πολύ ευχάριστη για τα ερωτικά σας καθώς και για το γάμο σας, οι μετακινήσεις σας όμως στην πόλη, θα γίνουν με δυσκολία. Οικογενειακά θέματα μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος, αλλά θα είναι παροδικά. Δώστε έμφαση στην επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αξιοποιήστε το διήμερο για να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις με οικεία σας πρόσωπα. Ήλιος, Σελήνη και Ερμής σε αρμονικές όψεις ενισχύουν τη διάθεση σας και προκαλούν πρόσφορο έδαφος για να κάνετε κάποιες επαφές με συνεργάτες, ενώ παράλληλα ευνοούνται και τα ταξίδια. Ωστόσο, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο δρόμο.   Ένας νέος έρωτας ξεκινά με πολύ πάθος, προσέξτε όμως καθώς υπάρχει περίπτωση να είστε το τρίτο πρόσωπο, κάτι που θα το ανακαλύψετε στην πορεία. Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία και είναι ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε την επισημοποίηση της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά και εργασιακά θέματα είναι σε καλό δρόμο, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις όμως, μπορεί να περάσουν ορισμένες διακυμάνσεις, οπότε έχετε το κατά νου, ώστε να αποφύγετε πιθανές εντάσεις. Μία πρόταση συνεργασίας που την ακούτε ξανά και ξανά, δώστε της την απαραίτητη σημασία. Μην αφήνετε βιώματα από το παρελθόν να σας εμποδίζουν. Η Κυριακή είναι μια πολύ καλή μέρα για την ερωτική σας ζωή καθώς δέχεστε τις αρμονικές όψεις του Ερμή με τον Άρη και μπορεί από μία απλή κουβέντα που θα πείτε, να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να γίνετε επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ιδανική μέρα για να επισκέψεις σε συγγενείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε αρμονικές όψεις με Δία και Πλούτωνα ευνοεί τις μετακινήσεις και το εμπόριο και θα δείτε σημαντικές αλλαγές στο εισόδημα σας. Το Σάββατο η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, όμως είναι και μια πολύ καλή μέρα για την κοινωνική σας ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή στις υπερβολές με τα χρήματα σας. Την Κυριακή, θα βρεθείτε με άτομα που μπορεί να σας κάνουν μία συμφέρουσα πρόταση και καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε προσεχτικά. Ωστόσο, στον τομέα των μετακινήσεων θα συναντήσετε προβλήματα και καθυστερήσεις. Προσέξτε θέματα υγείας και μην κάνετε υπερβολές.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά νευρικούς σας βρίσκει αυτό το Σαββατοκύριακο κι αυτό είναι αποτέλεσμα κάποιων σημαντικών αλλαγών τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Αν δεν αφήσετε την ταραχή που σας έχει πιάσει να σας μπλοκάρει εντελώς, θα καταφέρετε να δείτε πιο διεξοδικά την κατάσταση. Μη βιάζεστε να τα βάψετε μαύρα – ήδη από την Κυριακή θα αρχίσετε να βλέπετε φως στο τούνελ. Από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά είναι έντονη η ανάγκη σας να απομονωθείτε παρέα με το ταίρι σας, αλλά οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν και πολλά περιθώρια για να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας. Αν δεν σας καταβάλλει η συσσωρευμένη κούραση, έχετε πολλές προοπτικές για μεταμεσονύχτιες ερωτικές περιπτύξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σε σημαντικό βαθμό και επειδή έχετε την ευχέρεια να κινηθείτε προς διάφορες κατευθύνσεις, είστε σε πολύ δημιουργική φάση, όμως, μην παραφορτώνεστε με ευθύνες καθώς υπάρχει κίνδυνος να χάσετε τη μπάλα. Επαφές με συνεργάτες ευνοούνται καθώς και διαπραγματεύσεις. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε. Την Κυριακή θα σας απασχολήσει ένα οικογενειακό ζήτημα, το οποίο μπορεί να ρίξει την διάθεση σας, αλλά θα είναι μία παροδική παρεξήγηση. Μην προτρέχετε όταν συζητάτε, ώστε να μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Ο ερωτικός τομέας, είναι σε αδράνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα καθημερινής ρουτίνας σας έχουν κουράσει και το μυαλό σας ταξιδεύει στα μελλοντικά σας σχέδια, σε καταστάσεις που σας προκαλούν ψυχική ευφορία και δεν είστε σε φάση για να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα. Μέσα στο διήμερο, δώστε έμφαση στην προσωπική σας ζωή που έχει μείνει πίσω λόγω φόρτου εργασίας και αποσυμφορίστε το μυαλό σας από σκέψεις. Μπορεί να έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση με ένα φιλικό σας πρόσωπο πανω στην κουβέντα, αλλά δεν είναι λόγος για να χαλάσετε τις καρδιές σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείτε με τα πάντα που ακούτε, ούτε να συμφωνούν οι άλλοι με αυτά που λέτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον αισθηματικό τομέα επικρατεί αρμονία που σας χαρίζει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας απερίσπαστοι. Ιδανικές στιγμές για να τονώσετε τη σχέση σας και να προχωρήσετε ακόμη και σε γάμο ή στην απόκτηση ενός παιδιού. Απολαύστε το διήμερο όσο μπορείτε! Κάποια παράπονα ενός ατόμου μεγαλύτερης ηλικίας από το οικογενειακό σας περιβάλλον σχετικά με τη συνεχή απουσία σας, δεχτείτε τα με τρυφερότητα και μην του πάτε κόντρα. Είναι καλύτερο να παραπονιούνται επειδή δε σας βλέπουν και τους λείπετε, παρά να αδιαφορούν για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο προσέξτε υπερβολές και περιττά έξοδα καθώς έχετε έναν ιδιαίτερο τρόπο να ξοδεύετε τα χρήματά σας σε ελάχιστο χρόνο. Αν σκοπεύετε να διασκεδάσετε, πάρτε μαζί σας ένα συγκεκριμένο ποσό, ώστε να βάλετε εσείς κάποιο όριο στον εαυτό σας που αναγκαστικά δε θα μπορείτε να ξεπεράσετε. Αφήστε την κάρτα για αυτόματη ανάληψη στο σπίτι. Μια κατάσταση στην οποία δεν μπορείτε να έχετε εσείς τον έλεγχο θα σας προκαλέσει μεγάλη σύγχυση, αλλά όσο αντιμετωπίζετε με ένταση τα γεγονότα, θα δυσκολεύεστε ακόμα περισσότερο να βρείτε λύσεις και θα χάνετε αδίκως το χρόνο σας. Ψυχραιμία λοιπόν, ώστε να βγείτε από τη δυσάρεστη θέση σύντομα.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε βαλθεί να τα τακτοποιήσετε όλα σε ένα Σαββατοκύριακο, αλλά οι αντοχές σας θα σας προδώσουν καθώς το τελευταίο διάστημα είναι σύνηθες φαινόμενο να καταπονείτε τον οργανισμό σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε ατονία και να μη μπορείτε να αντεπεξέρθετε στις υποχρεώσεις σας. Κάντε ένα διάλειμμα οπωσδήποτε, γιατί η υγεία σας χρειάζεται φροντίδα.   Στον οικονομικό τομέα αρκετά ομαλή η κατάσταση από άποψη συντήρησης, θα χρειαστεί όμως να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα μέχρι να έρθει η στιγμή που θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας δίχως να ρισκάρετε να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.