O Κωνσταντίνος Νάζης αποκλειστικά στο IoanninaOUT!

συνέντευξη στην Χριστίνα Αμπατζή και τον Γιώργο Γεροδήμου από την ομάδα του IoanninaOUT

O Kωνσταντίνος Νάζης αυτό το διάστημα πραγματοποιεί μουσική περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και χθες βράδυ βρέθηκε στα Ιωάννινα. Λίγο πριν την live εμφάνισή του στο club Kubik τον συναντήσαμε και θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τον αγαπημένο τραγουδιστή που ξεσηκώνει τους πάντες με το τραγούδι του “Θέλω τα δικά σου τα φιλιά” και όχι μόνο!!!!

nazisnewokkpaidnew

Κωνσταντίνε, μίλησε μας για τα παιδικά σου χρόνια.

Από μικρός δώδεκα χρονών ξεκίνησα τυχαία με το τραγούδι και τη μουσική σε μια σχολική γιορτή. Μικρός έψαλλα στην εκκλησία, ασχολήθηκα και με την βυζαντινή μουσική και στα 16 πήρα το πτυχίο της βυζαντινής μουσικής. Ζούσα σε μια κατάσταση που έδινα έμφαση στη μουσική και δεν σταμάτησα ποτέ γιατί το γούσταρα από την αρχή. Έκανα και μαθήματα κιθάρας.

Πότε ξεκίνησες να μπαίνεις στον χώρο της μουσικής;

Η πρώτη  μου δουλειά ήταν στα 15 σε μπουζούκια της Θεσσαλονίκης που έκανα μια οντισιόν στο μαγαζί και πήγε πολύ καλά και με πήραν στο μαγαζί, από κει και πέρα ήρθαν κι άλλες προτάσεις και έτσι ξεκίνησε ένα ταξίδι που έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Γνωρίζουμε ότι κανείς από την οικογένεια σου δεν ασχολήθηκε με την μουσική,πώς πήρες την απόφαση αυτή;

Όλα έγιναν τυχαία σε μια σχολική γιορτή από την οποία οι γονείς μου κατάλαβαν ότι έχω καλή φωνή και πίστεψαν σε μένα. Με πήγαν σε κάποιο ωδείο να μαθαίνω όργανα όπως έκανα πιάνο και κιθάρα,στην αρχή μπορώ να πω ότι με πείραζε που δεν έβγαινα έξω λόγω μουσικής αλλά ήταν μέχρι να γίνει η αρχή.

naznewokewrtewetwnwq

Έχεις κάποιο πρότυπο στο χώρο της μουσικής;

Από μικρός τον Χατζηγιάννη, είχα όλους τους δίσκους του και προσπαθώ να παίρνω κάποια πράγματα από αυτόν όπως η σύνθεση. Να μπορώ να κάνω κάτι σαν τον Χατζηγιάννη να κάνω συναυλίες και να ξέρει ο κόσμος τα τραγούδια σου είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα.

Πως αισθάνεσαι για την απήχηση που έχουν τα τραγούδια σου “ΘΕΛΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΙΛΙΑ”,”[ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΩ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΩ”?

Πολύ πρωτόγνωρο όλο αυτό. Το πρώτο λαϊκό μου τραγούδι το οποίο έγραψα εγώ “Θέλω τα δικά σου φιλιά”, το ανέβασα εγώ στο internet και ήλπιζα όπως πολλοί άλλοι να πάει σε ένα καλό επίπεδο και να πάει στα μαγαζιά. Είδα μεγάλη απήχηση να παίζει σε όλη την Ελλάδα χωρίς κανένα παραγωγό, έγιναν όλα τόσο γρήγορα και από κει κατάλαβα ότι θέλω να ακολουθήσω αυτή την πορεία .Φαίνεται η αγάπη του κόσμου από την δισκογραφία που ξεκίνησε. Όλα είναι θέμα αντίληψης και πρέπει να γνωρίζεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις και να γνωρίζεις ότι  αυτό που θα προβάλλεις, ασχέτως αν αρέσει σε σένα και στους δικούς σου, να το περάσεις στον κόσμο είναι μεγάλο κατόρθωμα.

Πως διαχειρίζεσαι την δημοσιότητα ;

Έχει γίνει τόσο γρήγορα αυτό, εδώ και δύο χρόνια ασταμάτητα.Δεν έχω δώσει δικαίωμα να κάνω κάτι λάθος, ξέρω την δουλειά μου και έχω μάθει να διαχειρίζομαι την κατάσταση. Όλα πάνε πολύ καλά. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει έλεγχος και συνείδηση των πράξεων σου στο μέλλον γιατί αυτό θα τελειώσει είτε σε δύο χρόνια είτε σε 60 χρόνια.

Υπάρχει κάτι που σε στιγμάτισε στην μέχρι τώρα μουσική σου διαδρομή;

Σε ένα τάλεντ σόου, το XFACTOR, 16 χρονών τότε ξεκίνησα μια πορεία θετική. Είχα βγει 5ος και αυτό αποτελούσε για μένα μια βάση να μπορώ να διαχειρίζομαι τις καταστάσεις μόνος μου.

Αν σου έλεγα να μου χαρακτήριζες τον εαυτό σου με τρεις λέξεις ποιες θα ήταν αυτές;

Λίγο περίεργος, Τελειομανής (στην δουλειά μου), Αισιόδοξος.

Είσαι ελεύθερος αυτό το διάστημα;

Ναι, είμαι ελεύθερος αυτό το διάστημα λόγω φόρτου εργασίας. Όλα καλά. Δεν έχω ελεύθερο χρόνο είμαι συνέχεια σε διαφορετικές πόλεις. Δεν το περιμένεις αυτό.

biknieeeeeΠοια είναι η γνώμη σου για την απιστία; Έχεις απιστήσει σε προηγούμενες σχέσεις σου;

Είναι επιλογή του καθενός σε μια σχέση.Δεν το έχω κάνει ποτέ αν νιώσω την  ανάγκη θα προσπαθήσω να τελειώσω πρώτα αυτό που έχω.Θεωρώ πως η απιστία δεν είναι σωστή. Αν κάνεις σχέση θα είσαι εκεί και θα παραμείνεις πιστός.

Όταν έγραφες το τραγούδι “Θέλω τα δικά σου τα φιλιά” είχες στο μυαλό σου κάποια συγκεκριμένη γυναίκα;

Χωρίς να σκεφτώ τίποτα δεν ήταν για το χατίρι μιας γυναίκας. Όταν γράφω κάτι δεν σκέφτομαι για μια κοπέλα. Ενώ όλοι πιστεύουν είναι προσωπικά βιώματα εγώ σκέφτομαι πολλά…..  είναι όλα της στιγμής  και της παρέας. Δεν αποκλείω όμως να γράψω ένα τραγούδι για μια κοπέλα.

Τι σε προσελκύει σε μια γυναίκα;

Ο χαρακτήρας. Στην αρχή όμως όλοι βλέπουν εξωτερική εμφάνιση είναι στη φύση μας. Από κει και πέρα δεν θέλω να μιλάω μαζί της στο facebook, θέλω να βγούμε για καφέ μαζί. Έχει χαθεί το φλερτ λόγω του facebook και των media. Άλλο να τα λες από κοντά και αλλιώς από το facebook.

Είναι στα άμεσα σχέδια σου η οικογένεια ή θέλεις να εστιάσεις περισσότερο στην καριέρα σου;

Έχω μουσική οικογένεια!! Με αυτή  την οικογένεια έχω ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.  Ένας από τους οποίους ο Χριστόδουλος Σιγανός τα λέει όλα το όνομα. Μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι στην οικογένεια του. Θεωρώ όμως ότι είναι θέμα στρατηγικής να συνδυαστεί η οικογένεια με την καριέρα αρκεί να γίνει σωστά και να γνωρίζουν και οι δύο πλευρές το επάγγελμα.Προσωπικά με φοβίζει η ιδέα της οικογένειας.Φαίνεται να είναι μακρινό αυτό.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;Τι νέο ετοιμάζεις;

Με τον Χριστόδουλο Σιγανό ετοιμάζουμε κάποια ντέμο για το καλοκαίρι και όχι μόνο. Γενικά είμαι σε μια φάση δημιουργίας στο δικό μου στούντιο που έχω στο σπίτι και ελπίζω ο κόσμος να αγαπήσει τα τραγούδια μου. Στο σημείο αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

nazisnewokΠου εμφανίζεσαι αυτό τον καιρό;

Βρίσκομαι σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχω πάει στην Αγγλία και στην Γερμανία όπου με έχουν αγαπήσει οι Έλληνες….. θα πάω και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Στα  άμεσα μου σχέδια δεν είναι  να εμφανιστώ στα μπουζούκια  κάτι όμως που θα συζητηθεί το καλοκαίρι και θα αναρτηθεί το Σεπτέμβρη.

Ένα μύνημα που θέλεις να δώσεις στα νέα άτομα τα οποία θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο της μουσικής

Είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου στα δεκαεφτά. Έχω καταλάβει ότι δεν πρέπει να αφήνεις ανθρώπους να σου κάνουν κακό και να σε ρίχνουν ψυχολογικά.Εγώ κοιτούσα μόνο μπροστά ,πίστευα στον εαυτό μου .Αν θες να λέγεσαι καλλιτέχνης πρέπει να κάνεις τον στόχο σου ακόμα μεγαλύτερο.Το δικό μου μήνυμα να κοιτάτε μόνο μπροστά και όχι πίσω.Αυτό που κάνεις πρέπει να το κάνεις καλά.Όσο πιο μικρός ξεκινάς τόσο καλύτερα για το μέλλον σου.

Ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο Νάζη για τη συνέντευξη αλλά και για την υπέροχη χθεσινή βραδιά στο Kubik club!!!