14 Ιούνιος, Παρασκευή, 2024
Yellow Bus
coffee-ioannina
Location Map   

Share
Contact Info
About Us

Στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, τη Βλαχλείδη, το Yellow Bus με το που εμφανίστηκε πριν λίγα χρόνια έγινε ένα από τα αγαπημένα στέκια της πόλης.

Όμορφο, νεανικό και προσεγμένο, με μοναδικό design και ξεχωριστές πινελιές διακόσμησης, σε προδιαθέτει θετικά και θες να “επιβιβαστείς” και εσύ για ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο του καφέ. Και πραγματικά η επίσκεψη σου στο Yellow Bus είναι μοναδική εμπειρία, μιας και δεν πρόκειται για ένα ακόμη καφέ στην πόλης μας, αλλά για ένα “εργαστήριο” καφέ!

Με το που μπαίνεις στο χώρο, αυτό που διεκδικεί την προσοχή σου είναι το μεγάλο μοναστηριακού τύπου τραπέζι. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται ο πάγκος προετοιμασίας των καφέδων, όπου μπορείς να παρακολουθήσεις και εσύ την παρασκευή του δικού σου καφέ. Ενώ η εντυπωσιακή μηχανή του καφέ του Yellow Bus σίγουρα θα μαγνητίσει το βλέμμα σου.

Ανάλογα με τη διάθεσή σου μπορείς να καθίσεις στα τραπεζάκια του στον πεζόδρομο και να βλέπεις την περαντζάδα, στον εσωτερικό του νεανικό χώρο ή να χαλαρώσεις από την ένταση της ημέρας, στον καναπέ του στο βάθος, με το κίτρινο λεωφορείο να δεσπόζει και να σε περιμένει για πιο cozy καταστάσεις.

Στο YELLOW BUS θα απολαύσεις μοναδικής ποιότητας καφέ, ο οποίος  μάλιστα ψήνεται στο χώρο.  Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα  να αγοράσετε φρεσκοψημένους κόκκους, καθώς και προϊόντα home barista για να τον απολαμβάνετε μόνοι σας στο σπίτι σας!

Το Yellow Bus σε περιμένει να “επιβιβαστείς” και εσύ για το “μαγικό” ταξίδι στον κόσμο του καφέ!!!

 
Amenities/Tag
  Contact Us
  Send Message
  Similar Listing
  L.O.L. cafe
  Hogwarts Tales & Spirits
  spir.to coffee & bar‏
  Antika Cafe & Greek Cooking