3 Οκτώβριος, Τρίτη, 2023
spir.to coffee & bar‏
coffee-ioannina
Location Map   

Share
Contact Info
Social Profile
About Us
Πριν ένα χρόνο περίπου το spir.to Coffee & Bar ήρθε να δώσει το χρώμα της δικής του φωτιάς στον πεζόδρομο της Μάρκου Μπότσαρη, στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.
Πρόκειται για έναν all day χώρο, ο οποίος συνδυάζει αρμονικά σύγχρονα, vintage και βιομηχανικά στοιχεία τα οποία συνδυάζονται με καθαρές γραμμές και ξύλινες επιφάνειες, ενώ δεσπόζουν στο χώρο η ξύλινη μπάρα του και οι έντονες χρωματιστές διακοσμητικές πινελιές.
To spir.to Coffee & Bar  έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει αγαπημένη σας καθημερινή συνήθεια. Υπέροχη διακόσμηση, μοναδική αισθητική, “ψαγμένες” μουσικές επιλογές και ένα προσωπικό που είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει.
Ξεκινήστε τη μέρα σας από νωρίς το πρωί με πολλές επιλογές για specialty καφέ ή κάποιο άλλο από τα ξεχωριστά ροφήματα του καταλόγου του.
Το μεσημέρι κάντε ένα break και απολαύστε τον καφέ σας στο ήσυχο, classy και ταυτόχρονα νεανικό του περιβάλλον, ενώ αν ο καιρός το επιτρέπει μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στα εξωτερικά του τραπεζάκια.   Επίσης αποτελεί το κατάλληλο “meeting point” για δουλειά ή διάβασμα (free wi- fi) με συνεργάτες ή φίλους και το ιδανικό μέρος για ένα διάλλειμα από τη βόλτα σας στην αγορά.
Το βραδάκι απολαύστε στο spir.to ένα ξεχωριστό ποτήρι κρασί, επιλέγοντας από την ενημερωμένη wine list του, ανάμεσα από ετικέτες επώνυμων κρασιών, κάτω από τους ρυθμούς της lounge μουσικής.
Η σπιτική ατμόσφαιρα φιλοξενίας, η προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών του χώρου Σπύρου και Τόλη, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και οι προσιτές τιμές, καθιστούν το spir.to ένα από τα σημεία must στην πόλη των Ιωαννίνων.
Στα extra bonus του: τα επιτυχημένα πάρτυ που διοργανώνονται κατά καιρούς στο χώρο

 
Amenities/Tag
  Contact Us
  Send Message
  Similar Listing
  L.O.L. cafe
  Hogwarts Tales & Spirits
  spir.to coffee & bar‏
  Antika Cafe & Greek Cooking