23 Μάιος, Πέμπτη, 2024
Hogwarts Tales & Spirits
bar-club-ioannina, coffee-ioannina
Location Map   

Share
Contact Info
Social Profile
About Us
Το Hogwarts Tales & Spirits ήταν είναι ένας μοναδικός all day χώρος στο κέντρο της πόλης, που από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του έγινε το αγαπημένο σποτ του κόσμου.
Ευρύχωρος cosy εσωτερικός χώρος, με industrial νότες και προσεγμένες λεπτομέρειες στη διακόσμηση, σε προδιαθέτει θετικά με το που περνάς την είσοδό του. Ενώ τα τραπεζάκια του στον πεζόδρομο είναι το αγαπημένο σημείο όλων αυτών που τους αρέσει η “περαντζάδα”!
Ξεκινάει από το πρωί με καφέ αλλά και λαχταριστές επιλογές για πρωινό, αλμυρές και γλυκές. Ενώ αν δεν είστε πολύ πρωινοί τύποι στο Hogwarts μπορείτε να γευτείτε μοναδικά brunch. Αφράτα κρουασάν, σοκολατένια pancakes, brownies, club sandwiches, burgers, pizza, tortilla, πρωτότυπες σαλάτες είναι κάποια από αυτά που μπορείτε να βρείτε στο μενού του όλη την ημέρα. Το μενού του χαρακτηρίζεται από  ποικιλία γεύσεων και ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς…..ουρανίσκους! Δοκιμάστε το Hangover Burger με το τηγανιτό αυγό, αλλά και το Jack Chicken ένα πιάτο που θα λατρέψετε!
Επίσης, στο Hogwarts Tales & Spirits θα βρείτε μοναδικές γεύσεις ροφήματος σοκολάτος αλλά και εξαιρετικές ποικιλίες τσαγιού. Ειδικότερα, η σοκολάτα των Maya ‘s είναι σίγουρο ότι θα σας μάγέψει, ενώ η spicy σοκολάτα θα δώσει μια “πικάντικη” γεύση στην μέρα σας!
Στο τέλος της ημέρας, το  Hogwarts γίνεται το σημείο συνάντησης για τον τελευταίο καφέ της ημέρας μετά την δουλειά ή το πρώτο χαλαρό ποτό. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό από την πλήρως ενημερωμένη κάβα του, αλλά και πρωτότυπα κοκτέιλ που οι bartenders ετοιμάζουν πυρετωδώς. Και όσο νυχτώνει το Hogwarts φοράει το βραδινό του “ένδυμα” για να υποδεχτεί τους νυχτερινούς του επισκέπτες και ο dj κρατάει το τέμπο ανεβασμένο με χαρούμενες επιλογές και σε μπαρίστικους τόνους. Γι’ αυτή τη σεζόν αίσθηση έχουν προκαλέσει οι Golden Tuesdays του, η ελληνική βραδιά της πόλης με special guest djs!
 
Amenities/Tag
    Contact Us
    Send Message
    Similar Listing
    Boston cocktail bar
    Hogwarts Tales & Spirits