16 Ιούλιος, Τρίτη, 2024
Boston cocktail bar
bar-club-ioannina
Location Map   

Share
Contact Info
Social Profile
About Us

Από τη Νέα Υόρκη του 1920 στα Γιάννενα του 2015

Είναι οι πρόδρομοι των boston shakers που εξελίχθηκαν και αποτέλεσαν το σήμα κατατεθέν στα πιο θρυλικά Music bars του κόσμου από τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο ως την Αβάνα και το Λονδίνο όπου επινοήθηκαν οι συνταγές των πιο θρυλικών κλασσικών cocktails όλων των εποχών…. .Και επειδή ως γνωστόν δεν αλλάζεις ποτέ μια επιτυχημένη συνταγή ο Xρήστος και ο Βαγγέλης δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από αυτό. Έβαλαν στο shaker τους αυτές τις συνταγές cocktail , πρόσθεσαν προσεκτικά επιλεγμένες μουσικές, ανακάτεψαν με μαεστρία και vois la το όνομα αυτού….τι άλλο Boston!

Και το Boston cocktail bar είναι ένα πραγματικό hot spot στην πόλη, που ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες μας για ένα γευστικό cocktail στην καρδιά του χειμώνα σε συνδυασμό με έναν υπέροχο ατμοσφαιρικό χώρο. Το χαρακτηρίζει η διακόσμησή του, που είναι βασισμένη σε υλικά όπως η πέτρα, το σίδερο και το ξύλο, τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους. Ενώ, οι προσεγμένες μουσικές επιλογές, βασισμένες στην ηλεκτρονική μουσική συμπληρώνουν μοναδικά το σκηνικό στο Boston.

Ιδιαίτερη πρόταση: τα cocktails του 1920 που πραγματικά θα σε ενθουσιάσουν! Αν πάλι μπερδευτείς ευχάριστα στην μεγάλη cocktail λίστα του Boston, άφησε τους bartenders να συνθέσουν ένα κοκτέιλ για σένα με βάση τις προτιμήσεις σου. Είναι σίγουρο πως δεν θα το μετανοιώσεις!

 
Amenities/Tag
    Contact Us
    Send Message
    Similar Listing
    Hogwarts Tales & Spirits
    Boston cocktail bar