28 Φεβρουάριος, Τετάρτη, 2024
Ανορθογραφο Μεζεδοπωλείο
mezedopoleia-tsipouradika-ioannina
Location Map   

Share
Contact Info
Social Profile
About Us

Τι και αν δεν τα πάει καλά με την ορθογραφία, όπως δηλώνει και με το όνομά του, εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις μοναδικές του γευστικές απολαύσεις στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το Ανορθόγραφο ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από περίπου 4 χρόνια και έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας χρονιά. Σ’ ένα πανέμορφο αρχοντικό, στην οδό Κουντουριώτου, διαμορφώθηκε ένα όμορφο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, όπου στεγάστηκε το Ανορθόγραφο. Ένα νέο μεζεδοπωλείο, με  νεοπαραδοσιακό χαρακτήρα και κύρια χαρακτηριστικά του την ποιότητα και τις προσιτές τιμές.

Τα δωμάτια στο χώρο θα σας κάνουν να νοιώσετε ακόμη πιο οικεία, μιας και δίνουν την αίσθηση σπιτιού, αλλά ταυτόχρονα δημιουργείται και μια αίσθηση νοσταλγίας.  Το ξύλινο πάτωμα, η εμφανής πέτρα στους τοίχους, οι παραδοσιακές του λεπτομέρειες στο ντεκόρ, τα προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα, αλλά και το επιβλητικό του τζάκι στο κέντρο της σάλας δημιουργούν μια γλυκιά ατμόσφαιρα και τις ιδανικές συνθήκες για την έξοδό σας για φαγητό.

Και ότι και αν επιλέξετε από τον κατάλογο του Ανορθόγραφου είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές σας προσδοκίες. Γιατί μπορεί το μενού του να κινείται σε παραδοσιακά μονοπάτια, παιχνιδίζει όμως και με σύγχρονες πινελιές και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Το Ανορθόγραφο διαθέτει μεγάλη ποικιλία μεζέδων και κρεατικών, μαγειρευτά πιάτα, σαλάτες, συνοδευόμενα από εξαιρετικής ποιότητας κρασί ή τσίπουρο. Το φιλόξενο προσωπικό του και η άμεση εξυπηρέτηση είναι στα θετικά του και σίγουρα θα κάνουν το Ανορθόγραφο σημείο αναφοράς για την έξοδό σας για φαγητό στα Ιωάννινα!!!

 
Amenities/Tag
    Contact Us
    Send Message
    Similar Listing
    Ανορθογραφο Μεζεδοπωλείο
    Aλλού για Αλλού