8 μυστικά για τέλειες βλεφαρίδες

Έχεις αδυναμία στις λαμπερές και μακριές βλεφαρίδες κι έτσι πάντα αναζητάς το θαυματουργό προϊόν, που θα σου χαρίσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Μήπως όμως πρέπει να ανακαλύψεις και 8 μυστικά κάθε γυναίκας με τέλεις βλεφαρίδες; Πάρε χαρτί και μολύβι για να σημειώσεις τα πιο χρήσιμα και αποτελεσματικά τρικς και να δεις άμεσα διαφορά.

1. Ενυδάτωσε τις βλεφαρίδες σου με ειδικά λαδάκια ή serums. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να τις ενισχύσεις. Εφάρμοσε το προϊόν στις ρίζες των βλεφαρίδων σου το βράδυ πριν κοιμηθείς και το πρωί θα δείχνουν λαμπερές και μακριές.

2. Δοκίμασε ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρά σου. Είναι πιθανό, αν ακολουθήσεις την ανάποδη διαδικασία, να κολλήσει η περισσότερη μάσκαρα πάνω στο ψαλιδάκι.

3. Δοκίμασε να θερμάνεις το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων με το πιστολάκι σου. Το συγκεκριμένο τρικ θα σε βοηθήσει να τις κάνεις πιο εύκολα καμπυλωτές, ενώ το σχήμα τους θα διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

4. Χρησιμοποίησε δύο φορές το ψαλιδάκι σου, αλλά όχι περισσότερες, γιατί το αποτέλεσμα ίσως δεν δείχνει τόσο κολακευτικό.

5. Μία μάσκαρα που ενυδατώνει είναι το ιδανικό προϊόν για τις βλεφαρίδες σου. Την επόμενη φορά που θα ψάχνεις μάσκαρα, διάβασε πιο προσεκτικά τη σύνθεση του προϊόντος.

6. Χρησιμοποίησε λίγο ταλκ αμέσως μετά την πρώτη στρώση μάσκαρα, πριν εφαρμόσεις τη δεύτερη. Είναι το μυστικό για να έχουν όγκο οι βλεφαρίδες σου.

7. Αφαίρεσε με προσοχή τη μάσκαρα την ώρα που κάνεις ντεμακιγιάζ. Χρησιμοποίησε το κατάλληλο προϊόν και κάνε ήπιες κινήσεις με το βαμβακάκι σου.

8. Φρόντισε να αλλάζεις τη μάσκαρά σου κάθε τρεις μήνες. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποφεύγεις ερεθισμούς και βακτήρια.