6 οφέλη του τραμπολίνου (jump) που θα σας κάνουν να…χοροπηδάτε!!

Αν το τραμπολίνο νομίζετε πως είναι μόνο για παιδιά…κάνετε λάθος!! Γιατί η τελευταία τάση που κάνει θραύση στη γυμναστική είναι το τραμπολίνο για μεγάλους. Και αν μέχρι τώρα βλέπατε τα 10χρονα να χοροπηδάνε πάνω στο τραμπολίνο και ζηλεύατε…τώρα μπορείτε να το κάνετε και εσείς στο STEP GYM CLUB!

Και εκτός από το να γίνετε και πάλι παιδιά κάνοντας το πρόγραμμα γυμναστικής jump (τραμπολίνο) έχει πάρα πολλά οφέλη.

Και ποια είναι? Ρωτήσαμε τον Πάνο Νάτση, προπονητή στο STEP GYM CLUB και μας είπε τα εξής:

  1. Καίμε λίπος και διώχνoυμε τα παχάκια. Ένα δεκάλεπτο πρόγραμμα στο τραμπολίνο μπορεί να κάψει το ίδιο λίπος με 30 λεπτά τρέξιμο.
  2. Βάζει φωτιά στον μεταβολισμό μας και αποκτούμε μυική ενδυνάμωση. Αυξάνει το μεταβολικό μας ρυθμό και βοηθάει το σώμα μας να επεξεργάζεται τα θρεπτικά συστατικά πιο αποτελεσματικά. Ταυτόχρονα αρχίζουν να γραμμώνονται όλοι οι μυς του σώματός μας.
  3. Αυξάνει την αντοχή μας και βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό μας σύστημα.
  4. Ενισχύει τα οστά μας, τα οποία αποκτούν δύναμη και πυκνότητα με αυτού του είδους άσκηση, η οποία είναι εξαιρετική για την αποφυγή τραυματισμών μακροπρόθεσμα.
  5. Ενισχύει το λεμφικό και ανοσοποιητικό μας σύστημα, συμβάλλοντας στο να αμυνθούμε απέναντι στους ιούς και τις λοιμώξεις, αφού βοηθάει τον οργανισμό να αποτοξινωθεί.
  6. Το χρησιμοποιούν οι φυσιοθεραπευτές για να δυναμώσουν τις αρθρώσεις των κάτω άκρων (ποδιών)

Στο Step Gym Club μπορείς να δοκιμάσεις το Jump (τραμπολίνο). Πρόκειται για μια άσκηση που απευθύνεται σε όλους, αρκεί να υπάρχει η σωστή και έμπειρη καθοδήγηση από τους προπονητές.

Jump λοιπόν!!!

jumparound