Γιατί είναι τόσο σημαντικό να αρέσουμε; Οι γυναίκες θέλουμε να νιώθουμε αυτοπεποίθηση και να γοητεύουμε τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο (σε μια συνέντευξη για δουλειά ή σε μια παρουσίαση). Επειδή η γοητεία δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με την ομορφιά ή τα κιλά, ανακάλυψε 5 τρόπους για να γοητεύεις τους άλλους μέσα σε 2 λεπτά:

1.Θετική ενέργεια: Κι όμως η θετική σου διάθεση μπορεί να προϊδεάσει και τους υπόλοιπους θετικά. Η ευγένειά σου αλλά και η φιλική γλώσσα του σώματος έχουν την ικανότητα να γοητεύουν τους άλλους από την πρώτη κιόλας γνωριμία.

2.Χαμόγελο: Ένα όμορφο χαμόγελο δείχνει στους άλλους ότι είσαι ειλικρινής και ευδιάθετη. Σύμφωνα, μάλιστα, με μια έρευνα το 48% των ανθρώπων πιστεύουν ότι το χαμόγελο είναι αυτό που θυμάται κανείς μετά από μια νέα γνωριμία.

3.Γοητευτικό βλέμμα: Πάντα προσπαθήστε να κοιτάτε τους άλλους στα μάτια. Έτσι εμπνέετε εμπιστοσύνη και γίνεστε αμέσως αρεστή.

4.Απλότητα: Ένα απλό ‘γεια΄και μια χειραψία είναι αρκετή για να ‘σπάσεις’ τον πάγο, ενώ είναι πάντα σημαντικό να αποκαλείς (και να θυμάσαι) το όνομα του συνομιλητή σου.

5.Δείξε ενδιαφέρον: Οι εκφράσεις του προσώπου σου ή οι χειραψίες μπορούν να εκφράσουν το ενδιαφέρον σου, δημιουργώντας έτσι μια πρώτη καλή εντύπωση. Εξάλλου, για να γοητεύσουμε κάποιον πρέπει να τον κάνουμε και τον ίδιο να αισθανθεί γοητευτικό!