15 καθημερινά σημάδια που δείχνουν ότι είσαι βαριά εξαρτημένος από το κινητό σου!

1. Το πρώτο πράγμα που κάνεις μόλις ξυπνήσεις, είναι να ελέγχεις το κινητό σου. Πρώτα τα μηνύματα, μετά το facebook, στη συνέχεια τα mail σου και κλείνεις με Instagram και Twitter.

2. Δεν έχεις ιδέα πως το καταφέρνεις αλλά με κάποιον τρόπο, έχεις σπαταλήσει το 10% της μπαταρίας σου από την ώρα που ξύπνησες μέχρι τη στιγμή που φεύγεις για τη σχολή ή τη δουλειά σου.

3. Στο «πίσω μέρος» του κινητού, είναι ανοιχτές πάντα καμιά 40αριά εφαρμογές. Και το πιο αστείο; Δε θυμάσαι ποτέ, πώς άνοιξαν αυτά τα apps!

4. Όταν βρίσκεσαι σε μέρος με αρκετό άγνωστο κόσμο και δεν ξέρεις τι να πεις ή να κάνεις, ανανεώνεις συνεχώς το NewsFeed σου σα μανιακός. Κάποιος είναι αμήχανος…

5. Κάπως έτσι συμπεριφέρεσαι και κατά τη διάρκεια της νυχτερινής σου εξόδου, όταν δεν ξέρεις πως να φλερτάρεις ή πώς να αντιδράσεις στο φλερτ που δέχεσαι.

6. Όταν πηγαίνεις για φαγητό με τον/τη σύντροφό σου, παίρνεις την απόφαση να μην ασχοληθείς καθόλου με το κινητό. Μάλιστα, τοποθετείς τη συσκευή σου στο τραπέζι με την οθόνη προς τα κάτω. Στα πρώτα 10 λεπτά όμως, το έχεις τσεκάρει ίσα με 10 φορές!

7. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας στην τουαλέτα ή για μπάνιο και να μην πάρεις το κινητό μαζί σου. Επίσης, όταν το νερό τρέχει, συνεχώς ακούς τον ήχο του μηνύματος στ’ αυτιά σου. Ελέγχοντας το κινητό βέβαια, παρατηρείς πως κανείς δεν επικοινώνησε μαζί σου.

8. Το σύμβολο του άγχους και του φόβου στα μάτια σου, είναι κάπως έτσι:

exartisi apo kinito

9. Λατρεύεις την ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Όχι όμως και το μπάνιο στη θάλασσα. Δεν έχεις ανακαλύψει ακόμη τον τρόπο για να παίρνεις το κινητό σου και κατά τη διάρκεια του …κολυμπιού.

10. Όλοι λατρεύουν τα Χριστούγεννα για ένα σωρό λόγους. Εσύ μονάχα για έναν: Οι εταιρείες προσφέρουν δώρο ένα σωρό MBs!

11. Όλοι όσοι σε γνωρίζουν, φωνάζουν και παραπονιούνται πως είσαι όλη μέρα με τα μούτρα στην οθόνη του smartphone. Από τη μητέρα σου μέχρι τον περιπτερά της γειτονιάς!

12. Δεν υπάρχει καλύτερη θέση από αυτήν του συνοδηγού. Όλοι ονειρεύονται την ημέρα που θα πιάσουν το τιμόνι στα χέρια. Εσύ ονειρεύεσαι την ημέρα που δε θα αναγκαστείς να αφήσεις το κινητό για χάρι αυτού του τιμονιού!

13. Κάθε σχέση σου με κάποιο άτομο του άλλου φύλου, μοιάζει με την κεντρική φωτογραφία του άρθρου (δες πιο πάνω)!

14. Το Snapchat των περισσότερων ανθρώπων, περιέχει κάποιες ωραίες και ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους. Το δικό σου, περιέχει ολόκληρο το …24ωρο!

15. Είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κοιμάσαι. Δίπλα από το μαξιλάρι σου, βρίσκεται το κινητό που φορτίζει. Ναι, αυτή είναι η πιο κλασική εικόνα που σε περιγράφει!