Το ταμπόν κάνναβης είναι το προϊόν που δεν περιμέναμε να βγει στην αγορά

 

Καθώς τα προϊόντα κάνναβης για φαρμακευτική θεραπεία πολλαπλασιάζονται στην αγορά και οι εταιρείες επιχειρούν να εναρμονιστούν με τη νόρμα της εποχής, υπάρχουν δύο κλάδοι που παραμένουν ακόμα ανεκμετάλλευτοι: η γυναικεία υγιεινή και σεξουαλικότητα.

Η Foria Wellness, όμως, μία start-up εταιρεία που εδράζεται στην Καλιφόρνια, επιχειρεί να το αλλάξει αυτό.

Ήδη έχουν βγει στην αγορά μια σειρά προϊόντων της, όπως λοσιόν, σπρέι μέχρι και υπόθετα μαριχουάνας που έχουν σχεδιαστεί για να απαλλάσσουν τις γυναίκες από τους εμμηνορροϊκούς πόνους αλλά και να βοηθούν στον οργασμό.

Ένα από τα προϊόντα της λοιπόν έχει το παρατσούκλι «ταμπόν κάνναβης», αλλά δεν είναι πανομοιότυπο με το γνήσιο. Πρόκειται για ένα υπόθετο που απορροφάται αμέσως και ανακουφίζει τους πόνους της περιόδου.

Τα υπόθετα της Foria αποτελούν τη βάση μιας μελέτης παρατήρησης 400 γυναικών, με σκοπό να καταγραφεί ότι τα προϊόντα με βάση τη μαριχουάνα μπορούν να εξαλείψουν τα συμπτώματα που σχετίζονται με τις περιόδους.

Τα προϊόντα αυτά που περιέχουν THC ξεκινούν από το Κολοράντο και την Καλιφόρνια, όπου η κάνναβη είναι νόμιμη για χρήση από ενήλικες και θα είναι διαθέσιμα και στον Καναδά μόλις τεθεί σε ισχύ η νομιμοποίηση της αυτό το μήνα