Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 12/04/2021

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, θα δώσει πολλές ευκαιρίες για να πετύχεις στόχους και να κάνεις αλλαγές! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη, που θα έχουν αρνητικές συνέπειες, σε διάφορους τομείς της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το νέο αυτό φεγγάρι στο Ζώδιο σου έρχεται, προκειμένου να καταφέρεις να βελτιώσεις με κάθε τρόπο την ερωτική σου ζωή! Φλερτ, προτάσεις για επισημοποίηση, ευχάριστα νέα, καθώς επίσης και η ευκαιρία να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου και να υιοθετήσεις ένα καινούργιο στυλ που θα σου προσδώσει γοητεία και φυσικά πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχαίνεις σήμερα στόχους που μπορεί να σου εξασφαλίσουν, επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, η εύνοια είναι σχεδόν εξασφαλισμένη, αρκεί να μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα, στο ζώδιο του Κριού, σε ωθεί να “μιλήσεις” με τον εαυτό σου, προκειμένου να βρεις λύσεις, αλλά και επιτέλους να ηρεμήσεις! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε φέρει αποκαλύψεις μυστικών, που θα σε απογοητεύσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως παρασυρθείς επικοινωνιακά αυτήν την περίοδο, σε έναν έρωτα παράλληλο και παράνομο! Καλό θα ήταν να προσέξεις πολύ, αφού κινδυνεύεις από απρόσμενες αποκαλύψεις και απογοητεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να επιλέξεις μία μυστική ερωτική επαφή, που θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου πάνε όλο και καλύτερα, τα επαγγελματικά σου ωστόσο θα παρουσιάσουν προβλήματα, κυρίως λόγω της ασθενούς σου μνήμης που θα σε κάνει επιρρεπή σε παραλείψεις και λάθη!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Κριού, αποτελεί μια εξαίσια ευκαιρία για σένα, να κοινωνικοποιηθείς πιο πολύ, να αφήσεις πίσω τα παλαιά προβλήματά σου, να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει και να φιλικές συζητήσεις και στιγμές ομαδικότητας. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη, που έχουν να κάνουν με τον φιλικό σου κύκλο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η ερωτική σου ζωή, έχει μόνο ανανεωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος καλωσόρισε πολλά φλερτ! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο και να ανανεώσετε την σχέση σας, με κάθε δυνατό τρόπο και να περάσετε μαζί υπέροχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά υπάρχει εύνοια, ιδίως αν προσπαθείς να βρεις λύσεις για παλαιά προβλήματα! Επαγγελματικά, βρίσκεις τρόπους για να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και συναδέλφους, κάτι που θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Καρκίνου, είναι κατάλληλη για δραστηριότητες, που θα σου προσδώσουν καλή φήμη και κύρος, αγαπητέ Παρθένε. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη, που ενδεχομένως να πλήξουν την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, στην ερωτική σου ζωή θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις χωρίς λάθη στους ουσιαστικούς ερωτικούς σου στόχους, κατακτώντας τους! Η μέρα συνιστά να κινηθείς συνετά και αποφασιστικά, ώστε να μην χάσεις κανένα «σκαλί» για άνοδο στην προσωπική σου ζωή! Αρκετά φλερτ, έρχονται για να σε κάνουν να καταλάβεις πόσα τελικά αξίζεις κι ότι πρέπει να ανεβάσεις τα στάνταρ σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα βελτιωμένες θα είναι οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και η εποχή είναι ιδανική για έναρξη επιτυχημένων δραστηριοτήτων! Ευνοϊκά θα είναι επίσης και τα οικονομικά σου!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

H Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή για σένα, φίλε Λέοντα! Θα σου δώσει την ευκαιρία μέσα στην ημέρα, αλλά και το επόμενο διάστημα, να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να διευρύνεις τους επικοινωνιακούς ορίζοντες σου και να έχεις ωφέλιμες επαφές! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη λεκτικά, που θα μετανιώσεις, αργά ή γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη με κάποιον, μέσα από συζήτηση, βελτιώνεται η σχέση σας και ανανεώνεται! Αν είσαι ελεύθερος χορταίνεις φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση πάντως, σήμερα θα έρθει ένα καλό νέο όσον αφορά τα ερωτικά σου και θα επαναφέρει την αισιοδοξία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα συμβούν εξελίξεις που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο γενναιόδωρος, γιατί κινδυνεύεις να ξεμείνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά, αλλά και συναισθηματικά. Αν σκέφτεσαι να ζητήσεις μία χάρη και να πείσεις κάποιον να σου την κάνει, θα πρέπει να το κάνεις άμεσα, αφού οι συνθήκες τώρα είναι ευνοϊκές, λόγω της ισχυρής πειθούς σου. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη, που θα έχουν να κάνουν με παιχνίδια εξουσίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ιδιαίτερα θετικές οι εξελίξεις που αναμένονται, για σένα που είσαι ελεύθερος! Ναι, σήμερα ένα γοητευτικό φλερτ, είναι πολύ πιθανόν να έρθει και να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα δεις το πάθος με τον σύντροφό σου να αναζωπυρώνεται και μπορείτε μαζί να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές! Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιος και θες να τον σαγηνεύσεις επικοινωνιακά, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα σε βοηθά αποτελεσματικά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από κεφάλαια ή χρήματα τρίτων! Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη σήμερα θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς σου απόλυτα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο, αυτό του Κριού, σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη, που θα έχουν αρνητικές συνέπειες, σε αρκετούς τομείς της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, να λήξεις τσακωμούς και να βρεις την χρυσή τομή στην σχέση σου με τον σύντροφο! Κάνετε μαζί μία νέα αρχή και πολύ πιθανόν σήμερα ή τις επόμενες ημέρες, να μιλήσετε για επισημοποίηση! Αν είσαι ελεύθερος, τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος για να φλερτάρεις και να βρεις το άλλο σου μισό, ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μια επαγγελματική συνεργασία ή μία συναδελφική σχέση, μπορεί να εξελιχθεί πάρα πολύ θετικά και να σου εξασφαλίσει την μελλοντική σου ευημερία, αλλά και οικονομικό κέρδος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, λόγω της Νέας Σελήνης στον Κριό που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη και να οργανώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητά σου! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε προειδοποιεί να αποφύγεις αλλαγές στην εμφάνιση και επιπλέον, θα σου φέρει άγχη και πρακτικές αναποδιές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί σήμερα να μην είναι προτεραιότητα τα αισθηματικά σου, ωστόσο αν είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξει ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της δουλειάς σου που πιθανόν να εκδηλωθεί τώρα! Αν έχεις ήδη μια σχέση ή γάμο, προσπάθησε να αφιερώσεις όσο χρόνο γίνεται στον σύντροφο! Μην αμελείς τα συναισθήματα του συντρόφου, γιατί μπορεί αυτό να «βγει» σε γκρίνια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αφού είτε περιμένεις μία απάντηση, είτε το «βήμα» για ένα νέο ξεκίνημα, θα καταφέρεις να το πετύχεις! Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα, αλλά δε θα αγχωθείς, αφού είναι κάτι που περίμενες!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο πολύ φιλικό για σένα, ζώδιο του Κριού, σου δίνει την ευκαιρία την σημερινή ημέρα, αλλά και γενικά αυτήν την περίοδο, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις τα ταλέντα, την δημιουργικότητα και την λάμψη σου και να χορτάσεις την προσοχή των άλλων! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη, λόγω έπαρσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου σήμερα, θα είναι πολλές, αλλά και ιδιαίτερα αξιόλογες! Ίσως προτιμήσεις το φλερτ, από την ασφάλεια που σου προσφέρει μία μόνιμη σχέση αυτήν την φορά! Αν πάλι έχεις ήδη βρει το άλλο σου μισό, θα περάσετε υπέροχα μαζί, θα σου δείξει την αδυναμία του και θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, προβάλλεις την καλή πλευρά του επαγγελματία και φυσικά την δημιουργικότητα σου! Ωστόσο, προκειμένου να γίνεις αρεστός και δημοφιλής στους άλλους, ξοδεύεις αλόγιστα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία η ενασχόληση με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη παρελθοντικά, που θα έχουν αρνητικές συνέπειες, σε διάφορους τομείς της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η εύνοια στον έρωτα βρίσκεται στο παρελθόν! Θα μπορέσεις με κάποιο τρόπο, αν είσαι ελεύθερος, να επικοινωνήσεις με άτομα από το ερωτικό παρελθόν! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καταφέρνεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που έχουν να κάνουν με την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική ημέρα για να διορθώσεις παλαιά λάθη στον εργασιακό τομέα ή για να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Κριού και σου δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις ένα νέο δρόμο στην καθημερινή σου επικοινωνία και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις και μηνύματα! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε κουτσομπολιά, που ενδεχομένως να αποκαλυφθούν και να σε πλήξουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και ο σύντροφος σου, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από την πεζή καθημερινότητα και να ανανεωθείτε! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτ μέσω διαδικτύου, ευνοείται ιδιαίτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι σωστές δημόσιες σχέσεις είναι αυτές που θα σου δώσουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα σήμερα! Οικονομικά, τώρα είναι η ιδανική περίοδος για αγορές μέσω διαδικτύου!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα σε εξυπηρετήσει πάρα πολύ, αφού θα καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές και απλές χαρές της ζωής! Ξέρεις ποιος είσαι και τι θες και η αυτοεκτίμηση σου επανέρχεται! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθος συμπεριφορές, λόγω ξεροκεφαλιάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και βεβαιότητα στον έρωτα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφο, αφού μέσα από πράξεις του, σου δείχνει την αγάπη και την αφοσίωση του σε σένα! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ήταν αρκετά θολή και επιφανειακή μέχρι τώρα και εσύ πλέον ξέρεις, που ακριβώς βρίσκεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, ίσως σήμερα οι αργοί ρυθμοί σου δεν σε βοηθήσουν στους στόχους σου και στην εκπλήρωση τους! Ωστόσο, η ημέρα είναι ιδανική για να οργανώσεις τα οικονομικά σου και να εξασφαλίσεις μια νέα πηγή εσόδων που θα σε ανακουφίσει!