Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 12/02/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και με ό,τι θεωρείς ότι έχει κάποια σημαντική αξία στην ζωή σου, είτε υλική, είτε όχι. Οι αφορμές για να γίνει αυτό, θα είναι πολλές και πιθανόν θα προέρχονται από κάποιες νέες συνθήκες, συγκυρίες και ευκαιρίες που θα σου δοθούν και θα σου δώσουν πίσω την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Είσαι πρακτικός αυτήν την περίοδο και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα, αλλά και τα προβλήματα των άλλων, αφού είσαι αρκετά ικανός να κρίνεις σωστά την αξία των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις ήδη κάποια σχέση, η ημέρα έχει αρκετές ευκαιρίες για να καταφέρεις να έχεις εσύ το πάνω χέρι, αλλά και για να σιγουρευτείς έμπρακτα για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου! Αν είσαι ελεύθερος πετυχαίνεις σιγουριά και ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις! Ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει σου δείχνει έμμεσα μεν, αλλά έμπρακτα το ενδιαφέρον του για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ικανοποίηση μέσα στον χώρο εργασίας, έρχεται μέσα από το πείσμα σου να πετύχεις και φυσικά το καταφέρνεις! Η χρηματοπιστωτική σου σταθερότητα και ασφάλεια, έχει μεγάλη σημασία για σένα τώρα και σίγουρα θα την πετύχεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σίγουρα τονισμένη αυτοπεποίθηση και διάθεση για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο! Αυτή η διάθεση είναι πιθανόν να υποκινείται όχι απλώς από τις δικές σου επιθυμίες, αλλά και από συγκυρίες, γεγονότα και ευκαιρίες που θα συναντήσεις! Οι προϋποθέσεις θα είναι οπωσδήποτε ευοίωνες ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς και σίγουρα η εκπλήρωση τους θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ήδη δεσμευμένος, χρειάζεται προσοχή στο πώς θα ισορροπήσεις τις δικές σου επιθυμίες με τις επιθυμίες του συντρόφου, αφού έχεις την τάση να κοιτάς μόνο τις προσωπικές σου ανάγκες, χωρίς να ακούς τι έχει να σου πει ο άλλος. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις πραγματικά την διάθεση, να νιώσεις πως έχεις την αποδοχή των γύρων σου και να επιβεβαιώνεσαι με κατακτήσεις και θαυμαστές. Είσαι δραστήριος και άκρως γοητευτικός, χαρακτηριστικά που σίγουρα την σημερινή ημέρα, θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, είσαι δυναμικός και αποτελεσματικός σε κάθε σου προσπάθεια! Οικονομικά, μην είσαι τόσο πολυέξοδος, γιατί θα έχεις σημαντικές απώλειες!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι αποφασισμένος να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες, αλλά και προβληματικές καταστάσεις! Επιδίωξε να κινηθείς παρασκηνιακά και θα δεις τι πραγματικά μπορεί να κάνεις, την σημερινή ημέρα! Είσαι πολύ διαισθητικός και παραδόξως θα υπάρχουν στιγμές μέσα στην μέρα, που θα είσαι μοναχικός και μυστικοπαθής! Προτίμησε λοιπόν να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο και ίσως να απομονωθείς και θα δεις ότι έτσι θα βρεις τις λύσεις που θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν, σήμερα, να αποφύγεις τις πολλές συζητήσεις μαζί με τον σύντροφο, ώστε να μείνεις ανεπηρέαστος όσον αφορά τις επιλογές σου. Να είσαι έτοιμος να αναγνωρίσεις τα λάθη σου, χωρίς όμως να υποτιμήσεις τον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να υπάρξει εξέλιξη σε σχέση με μία ερωτική ιστορία παράνομη ή κρυφή! Η διαίσθηση σου, είναι αυτή που θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σε κάποια σημεία θα εντοπίσεις ατέλειες και καλό θα ήταν να μην παραλείψεις την αποκατάσταση τους! Απολαμβάνεις σήμερα την απόλυτη οικονομική εύνοια, με κάθε τρόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, ήρθε η στιγμή να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις ορθά τη θέση σου και να οριοθετήσεις, αλλά και να εκπληρώσεις τα μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα σου! Βρίσκεις μαζί με τους άλλους ανθρώπους και κυρίως με τους φίλους σου, κοινούς στόχους και σκοπούς, προκειμένου να κινηθείς μαζί τους δημιουργώντας συμμαχίες, ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις αυτό που θες! Άκου λοιπόν την συμβουλή ενός φίλου σήμερα και δεν θα χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι φίλοι σου σήμερα θα δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και θα είναι σίγουρα οι καλύτεροι σύμμαχοι στις συναισθηματικές σου εξελίξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ένας φίλος σου δίνει την λύση που χρειαζόσουν αυτόν τον καιρό, ώστε να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα υπάρξει μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία, που στην κυριολεξία θα σου αλλάξει την ζωή, αν αρπάξεις έγκαιρα την ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις υψηλά ιδανικά και φιλοδοξίες και καταφέρνεις να παράγεις σπουδαίο έργο μέσα από ομάδες! Οικονομικά, υπάρχει εύνοια, όμως τα έξοδα είναι πολλά για χάρη τρίτων.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Το ενδιαφέρον σου σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα στραφεί σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου θέση και τη φήμη σου! Πολύ πιθανόν να αξιολογήσει την μέχρι τώρα στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να προχωρήσεις ευκολότερα παρακάτω και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Είναι στο χέρι σου το αν θα αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα έχεις την σημερινή ημέρα, ώστε να “ανέβεις” κοινωνικά και στα μάτια των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά, γι’αυτό θα προτιμήσεις να δείξεις με πράξεις την αγάπη και τον έρωτα σου! Αυτή η στάση σου όμως, ίσως φέρει μία συναισθηματική απομάκρυνση από το ταίρι σου, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να βάζεις τοίχους χωρίς λόγο, ανάμεσα σε σένα και το άτομο πυ σε ενδιαφέρει, λόγω εγωισμού, γιατί δημιουργείς λάθος εντυπώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αποφασιστικότητα σου να πετύχεις στην καριέρα αλλά και η επιθυμία σου για δημόσια αναγνώριση σε κάνουν σίγουρο νικητή στα επαγγελματικά! Οικονομικά επίσης θα υπάρξει αρκετή εύνοια και κυρίως λόγω δικής σου ορθής διαχείρισης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Είσαι αποφασισμένος σήμερα φίλε Παρθένε, να απορρίψεις τα τετριμμένα της καθημερινότητας και έχεις διάθεση για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις διαφορετικά πράγματα σήμερα, ώστε να περάσεις όμορφα! Ναι, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις μεγαλόπνοα σχέδια, αλλά θα πρέπει να τα σχεδιάζεις με γνώμονα την ισχυρή σου λογική και σύνεση! Η επιπολαιότητα και η υπεραισιοδοξία, μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά, γι’αυτό παρέμεινε προσγειωμένος, όπως είσαι πάντα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μην διστάσεις να είσαι πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδίως επικοινωνιακά! Η ανταπόκριση είναι σχεδόν σίγουρη και τα μηνύματα που θα ανταλλάξεις, θα σε κάνουν οπωσδήποτε χαρούμενο! Φλέρταρε και γνώρισε κόσμο! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε νέες εμπειρίες, αλλά και οργάνωσε ένα ταξίδι την σημερινή ημέρα, που θα ανανεώσει την σχέση σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα καταφέρεις αρκετούς από τους στόχους σου, στον εργασιακό τομέα, αρκεί να αποφύγεις επιπολαιότητα και αυθορμητισμό! Οικονομικά, πες όχι σε αγορές που έχουν ρίσκο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, μέσω της ενδοσκόπησης, θα έχεις σήμερα την δυνατότητα να ανακαλύψεις υποσυνείδητες πτυχές της ψυχικής σου υπόστασης! Πέρα από αυτό όμως, θα έχεις την ευκαιρία τώρα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου εχθρό, που την σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται! Αυτό, γιατί πλέον καταλαβαίνεις καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις, γι’αυτό μην διστάσεις στιγμή να εμπιστευτείς την διορατικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, θα βεβαιωθείς για την ειλικρίνεια του συντρόφου σου, ακόμα και αν το καταφέρεις με πλάγιους τρόπους! Επιπλέον, η ημέρα είναι ιδανική, ώστε να ζήσετε μαζί καυτές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την ισχυρή γοητεία σου και τον ερωτισμό σου, ώστε να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς και έτσι να εξοικειωθείς περισσότερο μαζί του και να έρθετε πιο κοντά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενδέχεται σήμερα, να υπάρξουν σπουδαίες εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, ιδίως σε σχέση με ένα άλλο άτομο που σε βοηθά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, είναι η ιδανική στιγμή να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές. Ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, να συνεργαστείς με άλλους, να γνωρίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό μέσα από αυτούς! Το ζητούμενό σου τώρα, είναι να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις επαφές σου και έχεις τον τρόπο να το καταφέρνεις, γι’αυτό και τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε τσακωθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο επιτέλους, είναι έτοιμο να σου εκφράσει, τα αισθήματα του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την σχέση με το σύντροφο σου και έρχεστε πιο κοντά με ποικίλους τρόπους, απολαμβάνοντας συντροφικές και συναισθηματικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα πας περίφημα με συνεργάτες και αυτό είναι που θα σε φέρει κοντά στην επιτυχία! Οικονομικά, υπάρχει εύνοια, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε Τοξότη, ήρθε η ώρα, η καθημερινότητα σου να αποκτήσει άλλους ρυθμούς κι αυτό εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα επωμιστείς τώρα. Αναγκάζεσαι να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου και σε πιο συγκεκριμένα και εξειδικευμένα θέματα, πρακτικού χαρακτήρα. Οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές, γι’αυτό φρόντισε τες σε κάθε υποχρέωση που πρέπει σήμερα να διεκπεραιώσεις. Ιδανική ημέρα η σημερινή, να ξεκινήσεις σωστή διατροφή, άσκηση και δίαιτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα, να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιώσεις την σχέση σου και να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν η προσοχή σου σήμερα να στραφεί σε ένα πρόσωπο, μέσα από τον εργασιακό χώρο! Φρόντισε πριν εκδηλωθείς, να είσαι σίγουρος πως το ενδιαφέρον σου γι’αυτό το άτομο είναι ειλικρινές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά σε επάγγελμα και χρήμα, με τα αποτέλεσμα να έχεις τις συνέπειες που θες! Είσαι ικανός στην κυριολεξία, για την τελειότητα σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Σήμερα θα έχεις την δυνατότητα φίλε Αιγόκερε, να αναπτύξεις τις δημιουργικές πτυχές του χαρακτήρα σου και να αποκτήσεις μια πιο εύθυμη και ψυχαγωγική διάθεση. Αν περιορίσεις την τάση σου για επιδεικτική συμπεριφορά και ορισμένες φορές εγωκεντρισμό, θα καταφέρεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού και το ενδιαφέρον των γύρων σου! Θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, σήμερα παρουσιάζουν σημαντικές εξελίξεις! Ιδανική ημέρα επίσης, για διασκέδαση, καλοπέραση και απολαύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα, απολαμβάνεις θετικές εξελίξεις με ενθουσιασμό και χαρά! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να φλερτάρεις, να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να γοητεύσεις πολύ κόσμο! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος αλλά και εκπλήξεις ή δωράκια από τον σύντροφο! Σήμερα σε… κακομαθαίνουν και εσύ απλά το απολαμβάνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπαθείς λανθασμένα να κάνεις καλή εντύπωση με κάποια έξοδα ανούσια! Η φιλοδοξία σου θα ανέβει και δεν αποκλείεται να πετύχεις κάποια σπουδαία πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Απέφυγε την ανάληψη ρίσκου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, ήρθε η μέρα για να κάνεις έναν μίνι απολογισμό, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, αλλά και να ετοιμαστείς και εσύ ο ίδιος ώστε να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Ναι, σήμερα καταφέρνεις να διορθώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση! Είσαι διαισθητικός και καταφέρνεις να “διαβάζεις” τους συνομιλητές σου και αυτούς που συναναστρέφεσαι, με αποτέλεσμα να ξέρεις από πριν τις προθέσεις τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάζεις στην αρχή μίας προσπάθειας για επανασύνδεση! Ένας παλιός έρωτας θα σε πλησιάσει και θα πρέπει να κινηθείς διακριτικά, αν θες την επανένωση σου με αυτόν! Αν είσαι δεσμευμένος, μπερδεύεις τον σύντροφο με την κυκλοθυμία σου! Από την μία είσαι τρυφερός και περιποιητικός και από την άλλη γκρινιάρης και παραπονιάρης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, θα υπάρξουν σίγουρα επιτυχίες και εύνοια, ενώ οικονομικά θα υπάρξουν οικογενειακά έξοδα και μάλιστα στα ξαφνικά!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι πιο έντονη, αλλά και πιο ουσιαστική και θα εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους! Απολαμβάνεις επαφές και συζητήσεις, αλλά και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις ή εξόδους! Έχεις έμφυτη περιέργεια και δίψα για γνώση, γεγονός που θα σε κάνει σήμερα ιδιαίτερα αγαπητό και περιζήτητο στις κοινωνικές σου επαφές! Προσπάθησε να επικοινωνείς με μηνύματα κυρίως, αφού εκφράζεσαι με άνεση, κυρίως γραπτώς! Τέλος, σήμερα, τα αδέρφια κι οι στενοί συγγενείς σου, θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, μπορεί να σχηματίσεις σήμερα, κάποιες άλλες απόψεις για τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα αποτραβήξει το ενδιαφέρον σου από το άτομο που μέχρι τώρα σε ενδιέφερε! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις κάποιες διαφωνίες στις απαιτήσεις του συντρόφου, αλλά με την “πειθώ” σου, θα τον φέρεις με τα “νερά” σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις μεγαλύτερες προσπάθειες, ενώ πρέπει να είσαι και προετοιμασμένος για κάποιες οικονομικές αλλαγές που θα προκύψουν!