Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 05/02/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σήμερα, θα σε ωθήσει να εκδηλώσεις τον εαυτό σου και το «είναι» σου με προσεκτικό τρόπο, ώστε να προσελκύσεις την καλή γνώμη των άλλων και φυσικά τον σεβασμό τους! Ίσως για αυτόν τον λόγο τώρα, προτιμήσεις να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που σου είναι κατά κάποιο τρόπο χρήσιμοι! Οι πρακτικές και υλικές αξίες είναι σημαντικές για σένα την σημερινή ημέρα και είσαι αποφασισμένος να μην χάνεις τον καιρό σου άσκοπα, γεγονός που θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στην εκπλήρωση κάποιων πρακτικών στόχων και σκοπών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις κάποια σχέση που είναι μόνιμη, η ημέρα έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Θα καταφέρεις να έχεις εσύ το πάνω χέρι και να φέρεις τις καταστάσεις και τα γεγονότα, με τα «νερά» σου! Παρ’ όλα αυτά, η ανάγκη σου για ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, είναι τόσο σημαντική για σένα, που αν είσαι ελεύθερος, θα γίνεις ίσως υπερβολικά σεμνός και ντροπαλός, ή ακόμα και αρνητικός, ψυχρός ή σνομπ, απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες! Άσε έναν μικρό δρόμο ανοιχτό για συναίσθημα και θα δεις πως θα είναι υπέρ σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ικανοποίηση μέσα στον χώρο εργασίας, έρχεται από τους άλλους, οι οποίοι επαινώντας σε για όλα τα προσόντα και τα επιτεύγματα σου, θα σου δώσουν την ώθηση που χρειαζόσουν για επαγγελματική ή ακόμα και για οικονομική επιτυχία!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θα σε κάνει να απολαύσεις, αλλά και να εκμεταλλευτείς με την καλή έννοια, την ειλικρίνεια, τον θαυμασμό, την αξιοπιστία και την γενναιοδωρία των άλλων ανθρώπων που θα συναναστραφείς! Θα αισθανθείς μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, μέσα από επαφές, ειδήσεις και επικοινωνίες που θα καταφέρεις να μοιραστείς με άνεση, πολλά από αυτά που σκέφτεσαι, λαμβάνοντας αντίστοιχα συμβουλές ή και βοήθεια, για να πετύχεις στόχους! Τώρα είναι η ιδανική περίοδος, να σχεδιάσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αλλάζεις πρόσωπο και αυτό θα είναι απόλυτα υπέρ σου σήμερα! Απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει ή στον σύντροφο αν είσαι δεσμευμένος, είσαι ευθύς στις ερωτήσεις που κάνεις και λαμβάνεις απόλυτα ειλικρινείς και ξεκάθαρες απαντήσεις. Δεν χάνεις τον καιρό σου με περιστροφές ή δήθεν στρατηγικές, γεγονός που σε βοηθά πολύ να καταλάβεις που βρίσκεσαι και πως πρέπει να κινηθείς, ώστε να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους και σκοπούς! Φρόντισε λοιπόν να εκφράζεις όσα νιώθεις και θα δεις ότι θα είναι για το καλό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, να θυμάσαι πως πίσω από κάθε κουραστική ενέργεια ή δραστηριότητα σου, κρύβεται ένας βαθύτερος σκοπός: να αγγίξεις την επιτυχία! Οικονομικά, είσαι αρκετά ανήσυχος και πολυέξοδος, απλά επειδή θες να νιώσεις σήμερα ανεξάρτητος και ελεύθερος!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, με την βοήθεια της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σήμερα, θα καταφέρεις να εκφράσεις με ένταση και πάθος τα «θέλω» και τις επιθυμίες σου, γεγονός που θα έχει για σένα τα επιθυμητά αποτελέσματα, δεδομένου ότι με την πειθώ και την διορατικότητα σου, θα καταφέρεις να μεταδόσεις τις σκέψεις σου στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και έχεις επαφές! Η οξυδέρκεια σου, σε συνδυασμό με την σοφία και την διαίσθηση σου, θα καταφέρουν να λύσουν πολλά από τα προβλήματα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να είσαι προσεκτικός σήμερα, αφού πολλές φορές θα φερθείς καταπιεστικά και κτητικά προς τον σύντροφο σου! Μην προσπαθείς με κάθε είδους τακτική ή ελιγμό ή σχέδιο, να πάρεις εσύ το «πάνω χέρι»! Καλό θα ήταν λοιπόν, όλη αυτήν την εσωτερική ενέργεια και δύναμη, να την εκφράσεις στην… κρεβατοκάμαρα! Αν είσαι ελεύθερος, είναι εξαιρετικά εύκολο σήμερα να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου! Ο μαγνητισμός σου και η γοητεία σου, είναι ασύγκριτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σε κάποια σημεία θα εντοπίσεις ατέλειες και καλό θα ήταν να μην παραλείψεις την αποκατάσταση τους! Απολαμβάνεις σήμερα την απόλυτη οικονομική εύνοια, με κάθε τρόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, είσαι αποφασισμένος να ηρεμήσεις και κυρίως να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αργά, γαλήνια, δίκαια και με αβρούς τρόπους, έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που μέχρι πρότινος, ήσασταν απομακρυσμένοι, για οποιοδήποτε λόγο! Φρόντισε να ζυγίσεις πολύ καλά τα «πράγματα», πριν πάρεις πρωτοβουλία προσέγγισης! Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι σήμερα, αφού το πέρασμα της ημέρας θα τα φέρει όλα, όπως πρέπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα νιώσεις περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να ερωτευτείς και να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Η επιθυμία αυτή λοιπόν, δεν θα μείνει μόνο στην σκέψη! Έρχεται μία νέα συναρπαστική γνωριμία, με πολύ καλή εμφάνιση, ευγένεια, λεπτότητα στους τρόπους και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, απολαμβάνεις και ευχαριστιέσαι σήμερα, την συναναστροφή με τον σύντροφο σου και την ομαλή, γαλήνια επικοινωνία σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα έχεις σήμερα χαρά και ικανοποίηση, περισσότερο μέσα από συναδελφικές σχέσεις, παρά από επιτεύγματα ατομικά! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε έξοδα, προκειμένου να περάσεις χαρούμενα και ευχάριστα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα, με την βοήθεια της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σήμερα, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να εκπληρώσεις στόχους, με πρακτικότητα, μεθοδικότητα και οργάνωση! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καλά κάνεις και είσαι εξυπηρετικός, μετριόφρων και σεμνός, όμως πρόσεχε μην το παρακάνεις και χάσεις, αυτό το μοναδικό ταπεραμέντο και λαμπερή προσωπικότητα που έχεις! Ευπρέπεια ναι λοιπόν, αλλά όχι ντροπαλότητα και υπερβολική δοτικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου και αυτό ίσως φέρει μία ψυχική απομάκρυνση με τον σύντροφο, αν είσαι δεσμευμένος! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβεις επιμελώς το τι αισθάνεσαι και να βάζεις τοίχους χωρίς λόγο, ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, προθυμοποιήσου να εξυπηρετήσεις οπουδήποτε χρειαστεί ή έχει ανάγκη το άτομο που σε ενδιαφέρει και σίγουρα θα σε δει με «άλλο μάτι»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να μείνεις σιωπηλός και απομονωμένος σήμερα, στο εργασιακό περιβάλλον, ωστόσο οι συνθήκες, αλλά και οι άλλοι, δεν θα σε αφήσουν! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να αναλύεις τόσο πολύ κάθε φορά τα έξοδα που πρέπει να κάνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Μία άκρως απολαυστική ημέρα, είναι η σημερινή για σένα, φίλε Παρθένε! Οι γύρω σου, εκδηλώνουν άμεσα και γρήγορα τον θαυμασμό τους και το ενδιαφέρον τους για σένα και κυρίως, για την ανανεωμένη φλογερή, αξιαγάπητη και δοτική σου προσωπικότητα! Ιδανική ημέρα, για να βρεθείς σε ένα μέρος με πολύ κόσμο, σε ένα πολυτελές εστιατόριο, σε ένα χώρο ψυχαγωγίας, σε ένα πάρτι ή οπουδήποτε αλλού μπορείς να επιδείξεις την λάμψη και την εντυπωσιακή σου εμφάνιση! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς και μην κάτσεις στο σπίτι σήμερα! Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, είναι απόλυτα με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μην διστάσεις να γίνεις πιο τρυφερός και γενναιόδωρος συναισθηματικά στα ζητήματα αγάπης. Κάνε ό, τι σου προτάσσει η καρδιά, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα γίνεις πέραν του δέοντος, δραματικός και επιτηδευμένα εγωκεντρικός! Ακόμα και η υπεροχή σου πρέπει να έχει κάποιους φραγμούς, ώστε να μπορέσει το αντικείμενο του πόθου σου ή ο σύντροφος, όχι μόνο να σε θαυμάσει, αλλά να σε εκτιμήσει κιόλας, ουσιαστικά και βαθιά! Να θες να σε επιθυμεί ο ένας και όχι όλοι ανεξαιρέτως, απλά για λόγους επιβεβαίωσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα τα ταλέντα και ο επαγγελματισμός σου, θα εκδηλωθούν στον εργασιακό τομέα και η επιβράβευση είναι δεδομένη! Οικονομικά, πες ναι στην τόλμη, αλλά όχι στο επιπόλαιο ρίσκο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είσαι αρκετά συνεσταλμένος, ντροπαλός και ανασφαλής, κυρίως λόγω της Αφροδίτης στον Αιγόκερω! Φρόντισε να αφήσεις ελεύθερα τα συναισθήματα σου να εκδηλωθούν και θα δεις πως θα λειτουργήσει υπέρ σου αυτή η συμπεριφορά, ιδίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπίτι, οικογένεια και συγγενικές σχέσεις! Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην γίνεσαι παθητικός, σε οικιακά θέματα που ίσως προκύψουν! Σήμερα έχεις την σημαντική ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν, γι’αυτό μην την χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Την σημερινή ημέρα, θα βεβαιωθείς για την ειλικρίνεια των αισθημάτων του ατόμου που σε ενδιαφέρει και θα εξοικειωθείς περισσότερο μαζί του! Η λεπτότητα, η τρυφερότητα και η ζεστασιά που χαρακτηρίζουν την συμπεριφορά του απέναντι σου τώρα, θα σου δώσουν τα δείγματα και τα σημάδια που ζητούσες! Πρόσεξε μόνο, αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τις διαθέσεις σου, που έχουν την τάση σήμερα να αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη και αυτό, μπορεί να προκαλέσει παρεξήγηση, από το πουθενά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον χώρο της εργασίας, μην είσαι τόσο εύθικτος την στιγμή που σε επιπλήττουν, για λάθη που έχεις όντως κάνει, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις! Οικονομικά, ένα άτομο από την οικογένεια σου, θα σε «ξελασπώσει» σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με την βοήθεια της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, όλα κινούνται με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα! Έχεις την ανάγκη, αλλά και το ταλέντο, να έχεις στενές επικοινωνιακές επαφές με τους άλλους και καταφέρνεις με τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα, να μάθεις ευχάριστα νέα, να έχεις χαρμόσυνες επικοινωνίες ή συναντήσεις και βεβαίως, να πετύχεις πολλούς από τους προσωπικούς σου στόχους! Μία προβληματική σχέση με αδερφό, συγγενή ή γείτονα, σήμερα αποκαθίσταται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα λάβεις ένα χαρούμενο μήνυμα ή νέο, από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο θα αισθανθείς πως δεν χάνει τον καιρό του πια, προκειμένου να σου εκφράσει επιτέλους, τα αισθήματα του για σένα! Εσύ που είσαι δεσμευμένος με το σύντροφο σου, βελτιώνετε την επικοινωνία μεταξύ σας, στοιχείο της σχέσης σας, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, γοητεύεις συνεργάτες και ανωτέρους, μέσω της αυξημένης αντίληψης που σε διακρίνει και μέσω των ιδεών σου! Οικονομικά, είσαι μάλλον αυθόρμητος και επιπόλαιος, γεγονός που θα το μετανιώσεις πιθανόν αργότερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Με την ώθηση που θα έχεις φίλε Τοξότη, από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω σήμερα, θα κινηθείς αργά, συνετά και προσεκτικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα σε βοηθήσει ώστε να βεβαιωθείς για τα αισθήματα, αλλά και τις ειλικρινείς προθέσεις των άλλων απέναντι σου! Μην βιάζεσαι λοιπόν την σημερινή ημέρα, αφού θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα να περάσει, προκειμένου να έχεις τα στοιχεία και το αποτέλεσμα που θες! Η σιγουριά και η βεβαιότητα που ήθελες, μόλις έφτασε!