Ηλικιωμένοι στην Κρήτη «κλέφτηκαν» για να ζήσουν τον έρωτά τους, έχουμε ελπίδες ακόμα!

Όχι παιδιά, δεν πρόκειται για κάποια ελληνική καλογυρισμένη ταινία, αλλά για ένα ειδύλλιο πέρα για πέρα αληθινό. Να ζήσει η Κρήτη!

Που λέτε, δύο ηλικιωμένοι από το Ηράκλειο Κρήτης, κατάλαβαν πως δεν ήταν δυνατό να αφήσουν τον ανεκπλήρωτο εφηβικό έρωτα να τους κατακαίει και αποφάσισαν, όπως έμαθαν από παλιά, να κλεφτούν.

Η 72χρονη, με παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα, τα παράτησε όλα για χάρη του 78χρονου συνταξιούχου γείτονά της, που από πιτσιρίκα ήθελε και λόγω προξενιού που της έκαναν οι γονείς της, δεν κατάφερε να τον έχει. Πριν έξι χρόνια εκείνη έμεινε χήρα, ενώ ο λεβέντης μας δεν έκανε οικογένεια, μένοντας επίσης χήρος πριν δύο χρόνια.

Η φλόγα φαίνεται πως αναζωπυρώθηκε, διότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, και οι δύο ερωτευμένοι τα μάζεψαν και έφυγαν για Βόλο, εκεί όπου ζούσε ο άντρας πριν τη σύνταξή του.

Όλα αυτά βέβαια κάτω από την μύτη των ανυποψίαστων παιδιών της 72χρονης, καθώς κανείς δεν γνώριζε και δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Όταν, μάλιστα, ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ο γιος της γυναίκας επισκέφθηκε το πατρικό του στο χωριό, το βρήκε κλειστό και με ένα γράμμα στο τραπέζι. Σε αυτό, η 72χρονη τα εξηγούσε όλα.

Εξήγησε δηλαδή πως είχε αποφασίσει να περάσει την υπόλοιπη ζωή της μαζί με τον σύντροφο της καρδιάς της, ενώ διευθέτησε και τα κληρονομικά τους, γιατί είναι η αιτία πολλών κακών και η υπέροχη αυτή γυναίκα ήθελε προφανώς την ησυχία της.

Εν τω μεταξύ, η υπόθεση σαφέστατα και έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, αφού τρομοκρατημένα τα παιδιά θεώρησαν πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την πράξη και πως ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο η μητέρα τους. Προχώρησαν λοιπόν σε καταγγελία εξαφάνισης, ζητώντας να γίνει σχετική έρευνα.

Πάντως αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα «Πατρίς» ότι μόλις την περασμένη Πέμπτη η 72χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τα παιδιά τηςπροκειμένου να τα καθησυχάσει ότι είναι καλά και ότι βρίσκεται με τον σύντροφό της κάπου στην περιοχή του Βόλου όπου ζούσε ο ηλικιωμένος μέχρι και τη συνταξιοδότησή του.

Αυτό θα πει αγάπη!