Ζώδια Ημερήσια Πρόβλεψη – 12/11/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ξεκινά μια περίοδος που η ανασφάλεια που επικρατούσε στο χώρο εργασίας αρχίζει να ατονεί. Τα πολύ σημαντικά προβλήματα αρχίζουν να διευθετούνται είτε γιατί νιώθεις έτοιμος/η για το επόμενο βήμα, είτε γιατί επανέρχεται η ισορροπία στις σχέσεις σου με συναδέλφους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι εργασιακές απαιτήσεις της ημέρας φτάνουν και περισσεύουν για να σου στερήσουν και το τελευταίο γραμμάριο χαλαρότητας και καλής διάθεσης. Πόσο μάλλον αν επιπλέον δεν κυνηγήσεις καμιά έξοδο προς το βράδυ…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν πρέπει να πάρεις μερικά μαθήματα αυτή την περίοδο, αυτά αφορούν: 1) να αποδέχεσαι πως δεν μπορείς να εξηγήσεις τη ζωή μόνο με θεωρίες και τη λογική και 2) να καταλάβεις πως έρωτας σημαίνει ότι θα στραπατσάρεσαι συναισθηματικά προσδοκώντας μερικά διαλείμματα απόλαυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ο κόσμος σήμερα θα βγει πάλι από τα άγρια χαράματα στους δρόμους. Θα πάει στη δουλειά του, θα βγάλει και θα χάσει χρήματα, θα τσαντιστεί, θα τσακωθεί, ίσως και να γελάσει. Μετά θα γυρίσει σπίτι, θα δει κάτι χαζό στην TV τρώγοντας φαστφούντ και θα κοιμηθεί. Που πήγε η αγάπη ρε γαμώτο; Και γιατί μόνο εσένα σου λείπει τόσο;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τα μάτια είναι πιο παραπλανητικά από τα λόγια. Γιατί τα λόγια δοκιμάζονται, κρίνονται, διαφωνούν ή συμφωνούν. Αλλά τα μάτια, τα μάτια μόνο υπόσχονται και μετά, συχνά, αναιρούν και πληγώνουν. Γιʼ αυτό, ακόμη κι αν μέρες σαν τη σημερινή σʼ ενοχλεί αφόρητα, εμπιστεύσου τη λογική των λόγων και όχι την διαίσθηση των βλεμμάτων στις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Το παιχνιδάκι μόνο για τη χαρά του παιχνιδιού τελείωσε! Για εσένα τουλάχιστον. Τι εννοώ; Πως το φλερτ, οι ερωτικές περιπτύξεις ή οι ιστοριούλες που πάνε προς εκείνη την κατεύθυνση δεν σου λένε τίποτα πλέον αν δεν είναι επιτυχείς στο τέλος. Κι αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Δεν θα παίζεις πια το παιδάκι που παρακαλάει για λίγη προσοχή, αλλά τον/την τύραννο που βασανίζει με επίπονη γλυκύτητα τα θύματα του/της.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Επιστρέφει τις επόμενες μέρες η διάθεση να αναλάβεις επιτέλους το θάρρος να εγκαταλείψεις μια και καλή εργασιακές σχέσεις και σταθερές που σε συντηρούσαν για χρόνια, όμως πλέον σου στερούν απλά χρόνο, διάθεση και ενέργεια να ζήσεις. Α και η αναλογία ρεαλισμού/ρομαντισμού στις σχέσεις πρέπει να είναι 50-50 από εδώ και πέρα, σύμφωνοι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η επιτυχία μιας προσπάθειας να φέρεις κάποιον/α εκτός εαυτού απαιτεί απόλυτη αφοσίωση, συγκέντρωση και κυρίως να έχεις δοκιμάσει από το κοκτέιλ της τρέλας και να έχεις βγει αλώβητος/η. Σαν Σκορπιός αυτό το έχεις κάνει ουκ ολίγες φορές. Άρα σήμερα μάλλον κάνεις πράξη προς κάποιους/ες συναδέλφους σου το «δεν θα με τρελάνετε εσείς, εγώ θα τρελάνω εσάς!».

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι μεγάλη παγίδα σήμερα να είσαι κοινωνικός, υποχωρητικός και να λαμβάνεις υπόψιν σου πρωτίστως την γνώμη των γύρω σου. Ένας δεινός ηθογράφος είπε κάποτε: «Οι απόψεις είναι σαν τους κ*λους, όλοι έχουν από μια!». Οπότε λέγε τι πιστεύεις, διαφώνησε, μην υποκύπτεις σε ανόητες απαιτήσεις των φίλων και των συνεργατών σου κι όποιος/α τσινάει, ξύδι (σερβίρεται ενίοτε και σε σφηνάκι)!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ίσως εκπλαγείς πόσο εύκολα θα σου βγαίνει σήμερα να υπερασπίσεις και να κολακέψεις τον εαυτό σου. Βλέπεις μέσα στο άγχος να τα κάνεις όλα σωστά και στην ώρα τους συνήθως ξεχνάς πως σχεδόν πάντα τα καταφέρνεις. Αυτό ήταν, είναι και θα παραμείνει το δυνατό σου χαρτί. Εκμεταλλεύσου το αντί να το κρατάς συνέχεια για μια ώρα ανάγκης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κυριεύεσαι αυτές τις μέρες από εκείνο το γνώριμο συναίσθημα πως έχεις βγει από το σώμα σου και παρατηρείς τον εαυτό σου να προχωρά στη ζωή μηχανικά, σαν άψυχη μηχανή. Βέβαια, καμιά φορά, όταν μας παρασύρει το ρεύμα προς τα εκεί που δεν θέλουμε να πάμε, βρίσκουμε κάποιο κλαρί να πιαστούμε και να βγούμε στην όχθη ξανά. Το κλαρί σου μπορεί να είναι ένας φίλος ή ένας/μια (νυν ή επίδοξος/η) σύντροφος. Το θέμα είναι, είσαι έτοιμος/η να ανοιχτείς επιτέλους;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μην εκπλαγείς αν τις επόμενες μέρες νιώσεις αρκετά ασφαλής και σίγουρος/η να τελειώσεις προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες που μέχρι και πριν λίγο καιρό έλεγες πως δεν θα το έκανες ποτέ. Επιτέλους καταλαβαίνεις πως θες δίπλα σου ανθρώπους που είναι σταθεροί στις απόψεις τους και όχι μια έτσι και μια γιουβέτσι.