Ζώδια για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ Αρκετά κουραστικό θα είναι το διήμερο εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν θα λείψουν τα νεύρα και οι εντάσεις. Σελήνη και Άρης σε δυσαρμονικές όψεις σας κάνουν ανυπόμονους και είστε επιρρεπείς σε ζημίες και ατυχήματα. Το Σάββατο ενδεχομένως να προτιμήσετε πιο ιδιωτικές στιγμές, ώστε να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας.  Την Κυριακή, ο Ερμής περνά στους Ιχθύς και καθώς σχηματίζει δυναμικές όψεις με τον Ήλιο, θα έχετε περισσότερη ευδιαθεσία και όρεξη για επαφές με τον περίγυρο σας. Η μέρα προσφέρεται για εκδρομές και σύντομες αποδράσεις, ενώ μπορεί να ακούσετε ένα ευχάριστο νέο.

ΤΑΥΡΟΣ Ένα σύντομο ταξίδι μέσα στο διήμερο, εκτός ότι θα συμβάλλει στην ψυχική σας ανάταση, θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε μία ιδέα σας με αρκετή επιτυχία. Ακούστε με προσοχή κάποιες σημαντικές πληροφορίες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες στην επίλυση ενός προσωπικού σας θέματος. Τα έξοδα σας αυξάνονται μέσω της ψυχαγωγίας.

Την Κυριακή, Ήλιος και Αφροδίτη σε αρμονικές όψεις φέρνουν τύχη και είναι ιδανική ευκαιρία για να βρείτε ταίρι οι ελεύθεροι, ενώ επικρατεί αρμονία και στον τομέα του γάμου. Ταυτόχρονα, περνά και ο Ερμής στους Ιχθύς ενισχύοντας τη διάθεση σας για επαφές και κοινωνική ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ Πολλές οι μετακινήσεις σας και οι επαφές μέσα στο διήμερο και θα αποκομίσετε πολλά μέσα από τις συζητήσεις και τις γνωριμίες που θα κάνετε. Η υγεία σας είναι άψογη, η διάθεση σας επίσης και μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στις προσωπικές σας ανησυχίες. Ένα επαγγελματικό θέμα σας απασχολεί και έχει να κάνει κυρίως με τα οικονομικά σας.

Την Κυριακή, Δίας και Πλούτωνας σε αρμονικές όψεις ενισχύουν το εισόδημα σας και είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε την τύχη σας αγοράζοντας ένα λαχείο, στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων όμως, θα υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα, οπότε έχετε λίγο το νου σας και μην πιέζετε καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Δώστε έμφαση μέσα στο Σ/Κ στην κοινωνική σας ζωή καθώς και οι συνθήκες το ευνοούν και έχετε την οικονομική ευχέρεια για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, οπότε αφήστε για λίγο την άκρη τα άγχη και τις σκοτούρες και φροντίστε να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Μακρινά ταξίδια, ενδεχομένως να συναντήσουν προβλήματα.

Η Κυριακή ενδείκνυται για να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας και προβλέπονται σημαντικές αλλαγές καθώς δέχεστε την υποστηρικτική επιρροή του Δία. Εσείς που είστε σε σχέση και έχετε ξεπεράσει σημαντικά εμπόδια, είναι μια καλή στιγμή για να την επισημοποιήσετε.

ΛΕΩΝ Οι ευθύνες σας θα είναι αυξημένες μέσα στο διήμερο, όμως θα είναι πολύ ικανοποιητικές οι οικονομικές σας απολαβές, οπότε θα εξισορροπήσει η κατάσταση όσον αφορά την ψυχολογία σας. Ιδιαίτερη προσοχή με τις οικονομικές σας συναλλαγές και με τα έξοδα γενικότερα. Μία αναπάντεχη συνάντηση, θα σας δώσει χαρά.

Την Κυριακή, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προκληθούν εντάσεις και καβγάδες με το ταίρι σας εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων Αφροδίτης και Άρη, οπότε φροντίστε να μην ξύσετε παλιές πληγές. Προτιμήστε μία έξοδο με το ταίρι σας ή με φίλους και χαλαρώστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Πολλές μετακινήσεις προβλέπονται μέσα στο διήμερο και θα προκύψει μία γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Τακτοποιήστε οικονομικά ζητήματα και οφειλές προς τους συνεργάτες σας, διαφορετικά θα προκαλέσετε δυσαρέσκεια και προβλήματα στις σχέσεις σας. Αποφύγετε τη βιασύνη στο τιμόνι.

Την Κυριακή, περνούν στους Ιχθύς ο Ήλιος και ο Ερμής και στρέφεται η προσοχή σας στην οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Αφιερώστε χρόνο κυρίως στην επικοινωνία και την ανάπαυλα. Οι ελεύθεροι, μία γνωριμία που θα κάνετε θα σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ Με τον Δία να διανύει τον τομέα των οικονομικών σας, προβλέπεται σημαντική αύξηση του εισοδήματος σας μέσα στο διήμερο και ευνοούνται πολύ το εμπόριο και οι οικονομικές συναλλαγές, όμως, θα πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη, ώστε να μην έχετε απώλειες. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις λόγω πίεσης, αλλά θα είναι παροδικές.   Ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας, θα προκαλέσει φουρτούνες στη σχέση ή το γάμο σας. Οι ελεύθεροι, δεν έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τι ακριβώς ψάχνετε σε έναν ερωτικό σύντροφο και σας φαίνονται όλες οι επιλογές ανούσιες. Μη βιάζεστε να κρίνετε τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σημαντικές αγορές και ενδεχομένως και οι προσωπικές σας επιθυμίες πρέπει να μείνουν για λίγο την άκρη καθώς αρχίζουν να δημιουργούνται θέματα με τους συνεργάτες σας και προκειμένου να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας, θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας. Το τελευταίο διάστημα έχετε αναλάβει πολλά και χάνετε τον έλεγχο.   Στον ερωτικό τομέα επικρατεί αστάθεια, δίχως αυτό όμως να σημαίνει ότι σας ενοχλεί. Μπορεί δηλαδή να κάνετε εφήμερες σχέσεις που δεν ας οδηγούν πουθενά, αλλά να σας βολεύει αυτή η κατάσταση εφόσον δεν έχετε βλέψεις για κάτι μόνιμο. Ωστόσο προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ορισμένες καθυστερήσεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, θα σας αναγκάσουν να αναβάλλετε ένα ταξίδι και θα πέσει η διάθεση σας, κυρίως επειδή δεν θα οφείλεται σε εσάς η αναβολή, αλλά στην ανευθυνότητα των συνεργατών σας. Στον οικογενειακό τομέα δεν λείπουν οι εντάσεις και καλείστε να επαναφέρετε τις ισορροπίες μέσα από αντίξοες συνθήκες.

Την Κυριακή που περνά ο Ερμής στους Ιχθύς, ευνοούνται οι εκδρομές και οι επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τη σωματική κόπωση, ώστε να κάνετε μία εξόρμηση μέσα στη φύση, θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας με πολύ ευχάριστο τρόπο. Ιδιαίτερη προσοχή όσοι ασχολείστε με extreme sports.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αξιοσημείωτη θα είναι η αύξηση του εισοδήματος σας μέσα στο διήμερο, οπότε θα ξεπεράσετε πιθανή απογοήτευση λόγω των πιέσεων στη δουλειά σας. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνετε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας, ώστε να μη χάσετε τον έλεγχο. Ταξίδια και σύντομες μετακινήσεις, θα συναντήσουν εμπόδια.

Την Κυριακή, περνά ο Ερμής στους Ιχθύς και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα, (αδέλφια, φίλους, κλπ), όμως, μπορεί να μην ικανοποιηθεί η επιθυμία σας επειδή θα είναι όλοι φευγάτοι σε εκδρομές. Ασχοληθείτε με το ταίρι σας. Θα σας βγει καλό..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάτι γίνεται με τη διαχείριση των χρημάτων σας και δεν έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε φίλους σε εκδρομές και εξορμήσεις, με αποτέλεμα η ψυχολογία σας να πέφτει στα τάρταρα. Επειδή εσείς είστε υπεύθυνοι για την επικρατούσα κατάταση, αποδεχτείτε το και βρείτε εναλλακτικές λύσεις, διαφορετικά θα περάσετε ένα ζοφερό διήμερο.

Την Κυριακή, αφήνει ο Ερμής το ζώδιο σας και η εσωστρεφής σας διάθεση, θα σας απομακρύνει από το περιβάλλον σας. Ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα με αδέλφια και συγγενικά σας πρόσωπα σε περίπτωση που ακυρώσετε μία συνάντηση ή να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε.

ΙΧΘΥΣ Πιθανή αδιαθεσία θα σας αναγκάσει να ρίξετε τους ρυθμούς σας και μπορεί να αναβληθεί ένα σύντομο ταξίδι, όμως θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, κάτι που θα έχει ευεργετική δράση στον οργανισμό σας. Τα οικονομικά σας περνούν έντονες διακυμάνσεις και κρατάτε αμυντική στάση μετά έξοδα.

Την Κυριακή, περάστε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και δώστε έμφαση στην επικοινωνία. Ήλιος και Ερμής στο ζώδιο σας πλέον, ενισχύουν τη διάθεση και την ανάγκη σας για επικοινωνία, οπότε προβλέπονται όμορφες στιγμές. Οι ελεύθεροι, δείξτε ενδιαφέρον σε νέα πρόσωπα που κάνουν την εμφάνιση τους.