Χτενίσματα Χριστουγέννων από την hair stylist Dora Kapsali

Τα πιο glamorous χτενίσματα των Χριστουγέννων

από την  hair stylist Dora Kapsali

Είμαστε στον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου και νομίζω πως όλοι έχουμε την ανάγκη να το χαρούμε πολύ. Πάντα μας φτιάχνουν τη διάθεση τα όμορφα καλοχτενισμένα μαλλιά, οπότε πρέπει να δούμε από τώρα τις προτάσεις που έχουμε για φέτος.

Φυσικά πάντα θέλω να μοιράζομαι μαζί σας ότι πιο νέο κυκλοφορεί. Κατέληξα λοιπόν στα παρακάτω glamorous χτενίσματα.

  • Vank…..Στην πρώτη θέση βρίσκεται το αγαπημένο vank hair για να σας συνοδεύσει στις μοναδικές και ξεχωριστές εμφανίσεις σας. Αν φορεθεί σωστά τότε απλά μπορεί να σας κάνει μαγικές!
  • Πιασίματα με κορδέλες και στέκες…… Αν θέλετε να ταιριάζουν τα μαλλιά σας στο θέμα των ημερών, μπορείτε να κάνετε μοντέρνα topknot και να φορέσετε μια κόκκινη στέκα. Αν πάλι σας αρέσουν οι χαμηλοί κότσοι, τότε σ’ αυτή την περίπτωση ταιριάζουν οι κορδέλες. Μπορείτε ακόμη να κάνετε beehive χτενίσματα, πιάνοντας τα μισά ή όλα τα μαλλιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρφίτσες, χτενάκια, κορδέλες ή μεγάλο φιόγκο.
  • Ponytail….. υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα αξεσουάρ που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να απογειώσουμε τα ponytail. Με αυτό το χτένισμα δημιουργούμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα των Χριστουγέννων.
  • Fishtail…… πλεξούδα ιδιαίτερα κομψή και σίγουρα μοναδική, αφού σε κάθε κεφάλι δείχνει διαφορετική.

Δεν χρειάζεται να επιμένουμε μόνο σε πολύ πρωτότυπα χτενίσματα γιατί μπορούμε το κάθε χτένισμα με τη σωστή επιμέλεια να το κάνουμε μαγικό!!!

Οπότε με την σωστή καθοδήγηση από τον δικό σας αγαπημένο hair stylist θα πετύχετε την εμφάνιση που ποθείτε τα φετινά Χριστούγεννα. Εγώ θα βρίσκομαι εδώ για τις επιθυμίες σας.