Χριστούγεννα στα Ιωάννινα…στο The Lake Hotel!

Φέτος, γιορτάστε στο The Lake hotel την ομορφότερη εποχή του χρόνου και ζήστε μια ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία!

Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με μοναδική θέα, το TheLakeHotel σας προσκαλεί σε μαγικές στιγμές με πολύ εορταστική διάθεση, μοναδικές γευστικές εμπειρίες, πολλή μουσική και ξεχωριστές δραστηριότητες. Το ξενοδοχείο σας βάζει στο πνεύμα των εορτών με μοναδικές εκδηλώσεις για όλους που θα συνθέσουν ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.Το TheLakeHotel περιμένει με χαρά τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και όλους όσοι βρίσκονται στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων τις ημέρες αυτές, γιανα γιορτάσουμε μαζί το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν.

Μικροί και μεγάλοι θα υποδεχτούν τον Αϊ-Βασίλη στο Lobby του ξενοδοχείου, θα γευτούν τις πλούσιες γεύσεις του μπουφέ του TheLakeHotel και θα απολαύσουνξεχωριστή μουσική στο κλίμα των ημερών. Ηορχήστρα του Λάμπρου Γεωργόπουλου και το μουσικό ντουέτο με την Ιουλία Μάκου και την Πηνελόπη Λιαροστάθη θα μας χαρίσουν αγαπημένες μελωδίες, δημιουργώντας μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα. Πολλά ψυχαγωγικά παιχνίδια, facepainting, μπαλονοκατασκευές και διαδραστικές εκδηλώσεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους, με τον ΜάγοΚαπελά και το Ξωτικό των Χριστουγέννων να δημιουργούν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με πολλή μαγεία και εκπλήξεις.

Αφεθείτε στην μαγεία του φυσικού τοπίου της λίμνης Παμβώτιδας και της θέας στα βουνά των Ιωαννίνων!

Σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε μαζί μοναδικές Χριστουγεννιάτικες εμπειρίες!

Τις αναμνήσεις τις φτιάχνουμε εμείς!

Για περισσότερες πληροφορίες: 2651 024100 – info@thelakehotel.gr