Φοιτητής Νομικής πήγε στην ορκομωσία του ντυμένος Spider-Man και έγινε viral!

χαρά του να παίρνεις πτυχίο μπορεί να μην την έχω ζήσει (ακόμα)όμως όπως είναι λογικό εκφράζεται πολύ έντονα από κάθε φοιτητή. Κάποιες φορές μάλιστα, πάρα πολύ έντονα. Να μου πεις κοσμοϊστορικό γεγονός είναι αυτό, και στους δρόμους να βγεις γυμνός φωνάζοντας ότι το πήρες επιτέλους, δε θα σε παρεξηγήσει κανείς.

Anyway. Υπάρχουν αυτοί που ακολουθούν τον πατροπαράδοτο τρόπο εορτασμού…

Το Μαράκι θα καλέσει τις φίλες της σπίτι για κρασί και μετα θα τις βγάλει έξω για ποτάκι. Ο Κωστάκης από την άλλη θα βγάλει την παρέα σε κανά μαγαζί με κόκκινα λαμπάκια (γκουχ) ή μπορεί πολύ απλά κι αυτός να βγει με το παρεάκι σε κανά κλαμπάκι να γίνουν κώλος… 

Υπάρχουν όμως κι αυτοί που το πανηγυρίζουν διαφορετικά και γίνονται πρώτο θέμα!

Όπως αυτός ο θεούλης φοιτητής της Νομικής, που αποφάσισε να κάνει την αποφοίτηση του λιγότερο βαρετή και να τη ζήσει όπως πρέπει. Έτσι λοιπόν αγνόησε το πρωτόκολλο και εμφανίστηκε στην ορκομωσία του, όχι ντυμένος με μαύρο κοστούμι, αλλά με την στολή του Spider-Man!

Ο 22χρονος Hiram Yahir Salas Romero (τι όνομα είναι αυτό ρε φίλε;)αποφοίτησε κάπως έτσι από τη Νομική του University of Ciudad Juarez στο Μεξικό. Ένιωσε την ανάγκη να μιμηθεί τον αγαπημένο του σούπερ ήρωα τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του και παράλληλα να κάνει όσους παρεβρέθηκαν εκεί να το χαρούν λίγο παραπάνω. Μαγκιά του και μπράβο του!