Φθινόπωρο: η ιδανική εποχή για ανανέωση!!

Ήλιος, θάλασσα, αμμουδιά, αλμύρα, χαλάρωση, ξενοιασιά, αυτά και πολλά άλλα είναι το καλοκαίρι μας!! Και η αλμύρα και η θάλασσα σου χάρισαν την ηλιοκαμένη όψη που ονειρευόσουν όλο τον χειμώνα αλλά αν δεν θες να δεις το δερματάκι σου να είναι θαμπό και αφυδατωμένο σε λίγες μέρες πρέπει να δράσεις άμεσα!! Και τι να κάνεις? Να φέρεις τη θάλασσα στο σπίτι σου!!

Φυσικά μιλάμε μεταφορικά και εννοούμε να δοκιμάσεις την σειρά S.E.A. Skin Essential Activator –ΠΡΟΙΟΝΤΑ MARINE STEM CELL της Dalton Marine Cosmetics. H DALTON με σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των θαλάσσιων καλλυντικών, μένει πιστή στο μότο της “Θάλασσα η ομορφιά του δέρματός σας”. Αυτό σημαίνει ότι συνδυάζει την παράδοση και την εμπειρία με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές γνώσεις και τη φυσική αποτελεσματικότητα.

Στο Euphoria Center θα βρεις αποκλειστικά την ολοκληρωμένη σειρά S.E.A. Skin Essential Activator (ορό,κρέμα,Emulsion και concentrate), μια σειρά που περιέχει φυτικά βλαστοκύτταρα και είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή.

Τώρα που οι ανάγκες του δέρματός μας είναι πιο απαιτητικές μετά την έκθεση στον ήλιο, η συγκεκριμένη σειρά θα τις καλύψει πλήρως. Ειδικά για το απαιτητικό δέρμα, το εκχύλισμα Celumer Marine εμπλουτίζεται με ένα σύμπλεγμα συστατικών του θαλάσσιου φυτού crambe maritima για το περίγραμμα του προσώπου και προσφερουν μια εμφανώς ανανεωμένη εμφάνιση.

Μέσα σε λίγες μέρες:

  • βελτιώνεται η ελαστικότητα του δέρματος
  • διεγείρει το το σχηματισμό ινών κολλαγόνου
  • ενεργοποιεί το δικό του υαλουρονικό οξύ
  • βελτιώνεται το περίγραμμα του προσώπου
  • προστατεύει από τις αρνητικές επιρροές που σχετίζονται με τη γήρανση του δέρματος
  • το πρόσωπό σας δείχνει ορατά πιο νεανικό

Στο Euphoria Center μπορούν να σας προτείνουν ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας την κατάλληλη περιποίηση, έτσι ώστε να δείχνετε πιο όμορφη και πιο λαμπερή!

Εμείς το δοκιμάσαμε και έγιναν τα αγαπημένα μας προιόντα!!Εσείς?