Φανταστικά Tips για τα μαλλιά

γράφει η hair stylist Dora Kapsali

Stop….Βάζεις το conditioner στα μαλλιά σου εντελώς λάθος!

Δες τα σωστά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για αν είσαι σίγουρη ότι εφαρμόζεις σωστά το conditioner στα μαλλιά σου.

  1. Αρχικά, υπολογίζουμε περίπου 4 με 5 δάχτυλα από τη ρίζα για να βάλουμmalaktikonew4ε το conditioner. Όχι πιο πάνω γιατί θεωρητικά θα έχουν εκκρίνει κάποια λιπαρότητα τα μαλλιά μας και δεν χρειάζεται να μαλακώσουν.
  2. Ξεκινάμε και εφαρμόζουμε το conditioner κατά μήκος της τρίχας με φροντίδα. Χωρίζουμε τα μαλλιά μας σε τούφες και  τοποθετούμε το προϊόν σε κάθε μία τούφα ξεχωριστά.
  3. Κάνουμε μασάζ από κάτω προς τα πάνω, με ανάποδες κινήσεις, σαν να προσπαθούμε να ανοίξουμε τα λέπια της τρίχας. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσουμε στη διεισδυτικότητα του προϊόντος.
  4. Αφού το αφήσουμε να δράσει για ένα λεπτό, στη συνέχεια προσπαθούμε να τραβήξουμε και να βγάλουμε τη μαλακτική με τα χέρια μας για να μπορέσουμε να κλείσουμε τα λέπια (με κινήσεις προς τα κάτω).
  5. Ξεπλένουμε όσο μπορούμε με κρύο νερό.

Φυσικά πάντα μιλάμε για τις πιο εξειδικευμένες κρέμες – conditioner που θα βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

malaktikonew1

Η τεχνική να απλώνεις σωστά το conditioner στα μαλλιά σου, σου δίνει τη διαφορά στο πόσο πιο υγιή και λαμπερά  δείχνουν τα μαλλιά σου  μετά την εφαρμογή του. Αλλά και σίγουρα ότι μιλάμε για την πιο βαθιά διείσδυση του conditioner και το κλείσιμο των λεπιών της τρίχας.