Υγιή και λαμπερά μαλλιά πριν από την παραλία

γράφει η hair stylist Dora Kapsali

Επειδή το καλοκαίρι τα μαλλιά είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές καλό είναι να δείξεις την ανάλογη προσοχή. Δες λοιπόν τι πρέπει να κάνεις για να κλέψεις τις εντυπώσεις.

summerhairnew2

Ξεκίνα από νωρίς….Δεν είναι αργά ν’ αρχίσεις από τώρα την φροντίδα τους. Εφοδιάσου με την κατάλληλη μάσκα ή conditioner με δείκτη προστασίας. Χρησιμοποίησε αντηλιακά μαλλιών και μην αμελείς την εφαρμογή τους. Με αυτό τον τρόπο θα προσφέρεις θρέψ
η και ενυδάτωση στην τρίχα και θα θωρακίσεις τα μαλλιά σου ενάντια στην έκθεση στον ήλιο, αλλά και στο θαλασσινό αλάτι που τα φθείρει.

Στο κομμωτήριο ολοταχώς!!! Μια επίσκεψη στον ειδικό, που θα φρεσκάsummerhairnew3ρει την κουπ σου, είναι η κίνηση ματ πριν να αρχίσει η σεζόν των διακοπών. Μάλιστα αν σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στο κούρεμα, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το τολμήσεις. Τα μαλλιά σου με αυτό τον τρόπο θα δείχνουν περιποιημένα και πάνω απ’ όλα υγιή.

Έξυπνο tip: Θέλεις να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου? Αν ναι, τότε επέλεξε ένα τόνο πιο σκούρο από το χρώμα που έχεις ήδη, για να θωρακίσεις την τρίχα από την ηλιακή ακτινοβολία. Έτσι πολύ απλά θα αποφύγεις το γρήγορο ξεθώριασμα στο χρώμα των μαλλιών σου, ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσεις τα λέπια της τρίχας να παραμείνουν κλειστά!

Χαρείτε το καλοκαίρι με υπέροχα μαλλιά!

summerhairnew4