Τρομερό hack φοιτητριών για να μένουν ξύπνιες κατά τη διάρκεια του νυχτερινού διαβάσματος!

Αρχικά η καλή κι ενθαρρυντική είδηση της ημέρας έχει ως εξής: Όλοι οι φοιτητές του κόσμου, στην ίδια φάση βρισκόμαστε και τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αποτελούμε εξαίρεση εμείς εδώ οι φοιτητές στα Ιωάννινα.

Κάθε φορά που πλησιάζει εξεταστική, μας παίρνει το ξημέρωμα έως ότου βγάλουμε την απαιτούμενη ύλη, τις ασκήσεις και λύσουμε και τα προηγούμενα θέματα. Κι ως γνωστό, είναι ωραίο να μη νιώθεις μόνος στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Παίρνουμε κουράγιο έτσι.

Οι Κινέζοι όμως, δεν έμειναν στο πρόβλημα αλλά προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, εντοπίζοντας τη λύση του. Οι φοιτήτριες της Ασιατικής γιγαντοχώρας, παρουσίασαν τον εξής απίστευτο τρόπο για την καταπολέμηση της νύστας κατά τη διάρκεια της νυχτερινής μελέτης. Δένουν τα μαλλιά τους με μανταλάκια σε κάποιο σημείο που κρέμεται από το ταβάνι!

0489995001442226459

Έτσι, αδυνατούν να ξαπλώσουν και με το κεφάλι σε όρθια θέση συνεχώς, ο ύπνος δυσκολεύεται (σχετικά) να κάνει την …επίσκεψή του. Άλλωστε, το εν λόγω hack δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία οπότε η επιτυχία του βασίζεται και σε προγενέστερα παραδείγματα. Σύμφωνα με ιστορικούς, το χρησιμοποιούσαν κι επιστήμονες του Μεσαίωνα κατά τη διάρκεια των ερευνών τους τις πρώτες πρωινές ώρες.

0511823001442226459