1 Αύγουστος, Κυριακή, 2021
Αρχική ΜΟΔΑ GET THE STYLE Το Sunday look θέλει 3 βασικά κομμάτια

Το Sunday look θέλει 3 βασικά κομμάτια

εν χρειάζεται να κάνουμε πολλά τις Κυριακές, ιδίως όταν ο σκοπός μας είναι πρώτα η χαλάρωση – χωρίς όμως να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα το στιλ!

Γνωρίζοντας ποια είναι τα πιο άνετα κομμάτια που μπορούμε να συνδυάσουμε για να έχουμε ένα πρακτικό και παράλληλα comfy σύνολο, αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στη ντουλάπα μας και να αξιοποιήσουμε τα τρία κομμάτια που θα δείτε παρακάτω, τα οποία ακόμα και στην καθημερινότητα μας βγάζουν ασπροπρόσωπες – φανταστείτε το Σαββατοκύριακο!

Μία cozy πλεκτή/μάλλινη ζακέτα, η οποία θα κάνει το στιλ μας πολύ χουχουλιάρικο, θα μας ζεστάνει και παράλληλα, δεν θα εμποδίζει τις κινήσεις μας.

Ένα τζιν παντελόνι, όποιο στιλ βολεύει καλύτερα την καθεμία, είτε είναι ένα skinny εφαρμοστό είτε κάτι πιο loose όπως ένα τζιν σε boyfriend γραμμή.

Και φυσικά, τις Κυριακές που οι βόλτες είναι μέσα στο πρόγραμμα, θέλουμε τα παπούτσια μας να είναι εξίσου άνετα και πρακτικά, επομένως ένα ζευγάρι block heelsείναι ίσως το πλέον κατάλληλο για να μην κουραστούμε και να δείχνουμε και κομψές.

Παρόλα αυτά, αν σήμερα επιλέξετε να μείνετε σπίτι και να χαλαρώσετε, καλό…. cocooning!