Το NATO άνοιξε νέες θέσεις πρακτικής για φοιτητές…είσαι έτοιμος για Βρυξέλλες???

Ανά καιρούς δημοσιεύουμε πολύ ενδιαφέρουσες θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές και πτυχιούχους που ψάχνονται να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Η προκύρηξη των κεντιρκών γραφείων του NATO λοιπόν, αφορούν τέτοιες ακριβώς θέσεις.

Δεν είναι μόνο η οργάνωση του NATO που κάνει τη θέση ενδιαφέρουσα από μόνη της, ούτε καν ο μηνιαίος μισθός των 1.070€ που συνοδεύει τη θέση. Είναι και το Αρχηγείο της Συμμαχίας, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα κάνει την πρακτική άσκηση μια εμπειρία ζωής για τους… τυχερούς.

Όπως θα δείτε και στα προαπαιτούμενα παρακάτω, η θέση αφορά φοιτητές και πτυχιούχους (που έλαβαν πτυχίο εντός ενός έτους) και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 31 Δεκεμβρίου. Μην το πολυσκέφτεσαι, στείλε την αίτησή σου και πού ξέρεις, ίσως είσαι εσύ ο επόμενος Έλληνας που θα ξεχωρίσει με τις ικανότητές του…

Προαπαιτούμενα θέσης:

Φοιτητές ή άτομα που έχουν τελειώσει πρόσφατα τις σπουδές τους (εντός ενός έτους).

Ηλικία:

Άνω των 21 κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης (για λόγους ασφάλισης).

Εθνικότητα:

Υπήκοοι κράτους μέλους του ΝΑΤΟ.

Σπουδές:

Τουλάχιστον δύο έτη πανεπιστημιακών σπουδών ή ισοδύναμων προγραμμάτων.

Γλώσσες:

Καλή γνώση μίας εκ των επίσημων γλωσσών του ΝΑΤΟ (αγγλικά/γαλλικά) – επιθυμητή η γνώση και της δεύτερης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ασφαλιστική κάλυψη υγείας και να φροντίσουν οι ίδιοι τις διαδικασίες με τις βελγικές αρχές σχετικά με τη διαμονή τους στη χώρα.

Αμοιβή:

Οι φοιτητές θα λαμβάνουν το ποσό των 1.069,60 ευρώ το μήνα. Ο μισθός δεν απαλλάσσεται από τη φορολογία.

Έξοδα Ταξιδιού:

Στους πρακτικά ασκούμενους θα τους επιστρέφεται για τα έξοδα ταξιδιού κατά την ανάληψη καθηκόντων ποσό μέχρι 1.200 ευρώ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

31 Δεκεμβρίου 2019