12 Ιούλιος, Παρασκευή, 2024
Αρχική ΜΟΔΑ GET THE STYLE Το παντελόνι και τα παπούτσια που ταιριάζουν στη βροχή

Το παντελόνι και τα παπούτσια που ταιριάζουν στη βροχή

καιρός δεν θα λέγαμε ότι είναι άστατος πλέον, μιας και το κρύο έχει ήδη αρχίσει να πιάνει για τα καλά, αυτό που δεν ξέρουμε όμως είναι πού και πότε μπορεί να μας πετύχει μια ξαφνική βροχόπτωση.

Επειδή λοιπόν το σκηνικό είναι αρκετά βροχερό και μια νεροποντή είναι καθημερινό ενδεχόμενο, καλό είναι όταν φεύγουμε από το σπίτι να έχουμε επιλέξει τα κατάλληλα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε καλύτερα μια ξαφνική καταιγίδα.

Το πρώτο είναι ένα παντελόνι με cropped τελείωμα. Και αυτό γιατί έτσι θα αποφύγετε να βραχεί αφού δεν θα «σέρνεται» στο έδαφος και στα νερά. Αν φυσικά δεν έχετε ένα τέτοιο σχέδιο στη ντουλάπα σας, μπορείτε πάντα απλώς να γυρίσετε τα ρεβέρ του.

Το δεύτερο είναι τα σωστά παπούτσια, τα οποία δεν είναι άλλα από ένα ζευγάρι booties, ιδανικά με tracksole που είναι πολύ πιο ανθεκτική και σταθερή στη βροχή. Διαφορετικά, οποιοδήποτε ζευγάρι με block heels θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τα πολύ φλατ παπούτσια ή τα sneakers, αφού αυτά «μαζεύουν» νερό πιο εύκολα και μπορεί να σας κάνουν να κρυώσετε.