Τι λέει για σένα ο τρόπος που γυμνάζεσαι

Μιας και όλες οι επιλογές που κάνεις έχουν κάτι να πουν για σένα, ας δούμε τί ακριβώς λέει για το χαρακτήρα σου ο τρόπος που γυμνάζεσαι. Αν δε γυμνάζεσαι, μπορείς απλά να εμπνευστείς από τα παρακάτω για να βρεις το ένα και μοναδικό είδος που θα καλύψει τις ανάγκες σου. Αν πάλι έχεις ήδη επιλέξει τρόπο γυμναστικής, ξέρεις τί μαρτυράει για το χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου; Καιρός να μάθεις λοιπόν!

1. Spinning. Σ’ ενδιαφέρει πάρα πολύ το τί βγάζεις προς τα έξω, σου αρέσει να περνάς άπειρο χρόνο στο γυμναστήριο – βασικά πας και ξεχνάς να φύγεις. Α και θέλεις να είσαι φιτ. Πιο φιτ δεν πάει! Κάθε 10 λέξεις μιλάς για θερμίδες, ενώ προσέχεις τι τρως και τι πίνεις.

2. Barre. Είσαι ρομαντική ψυχή και δε χωράει αμφιβολία! Σου αρέσει η ηρεμία και δουλεύεις μεθοδικά και με υπομονή για να πετύχεις τους στόχους σου. Δεν έχεις ανάγκη από πιο έντονη άσκηση για να σε αποφορτίσει, αφού είσαι από μόνη σου μια ήρεμη δύναμη.

3. Crossfit. Εσύ κι αν έχεις μανία να παραμένεις διαρκώς φιτ! Σου αρέσει να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου, θέλεις να δοκιμάζεις το διαφορετικό και το καινούριο και έχεις κι ένα μικρό κόλλημα με την εμφάνιση σου – ένα τσακ μεγαλύτερο από τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.

4. Yoga. Άλλη μια δραστηριότητα που προορίζεται για ήρεμους ανθρώπους, με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία. Προτιμάς τη yoga γιατί ασχολείται με το πνεύμα όσο και με το σώμα σου.

5. Τρέξιμο. Δε θες να μπαίνεις σε πρόγραμμα, γι’ αυτό τρέχεις όποτε θέλεις εσύ. Δεν σε εκφράζουν τα ομαδικά αθλήματα, προτιμάς να έχεις τους δικούς σου ρυθμούς. Σου αρέσει η μουσική και σε εμπνέει, γι’ αυτό όποτε τρέχεις αποδίδεις καλύτερα με ακουστικά. Δε σημαίνει ότι δεν είσαι κοινωνική, αλλά χρειάζεσαι αρκετό χρόνο για τον εαυτό σου.

6. Zumba. Το αγαπημένο μου απ’ όλα! Μπορεί να μην είσαι μεγάλη φαν της γυμναστικής, αλλά αν πρόκειται για μουσική και χορό είσαι πρώτη και καλύτερη. Δε θέλεις να τρέχεις απλά μόνη σου σ’ ένα διάδρομο, θέλεις να περνάς καλά και να διασκεδάζεις το κάψιμο της κάθε θερμίδας. Είσαι κοινωνική, μέσα στη μέρα σου μαζεύεις εύκολα ένταση αλλά την εκτονώνεις εκεί, αν δεν μπεις σε πρόγραμμα δεν πρόκειται να γυμναστείς ποτέ από μόνη σου.

7. Personal Training. Η’ με 2-3 φίλους ακόμη κι έναν προπονητή – ήρωα. Είσαι control freak και δε θέλεις να ξεφεύγεις ούτε λεπτό από το πρόγραμμα σου. Δουλεύεις σκληρά για το σώμα σου, προσέχεις τη διατροφή σου, αφιερώνεις πολύ χρόνο για να διατηρείς τη φόρμα σου. Και μπράβο σου λοιπόν!

8. Boxing. Δεν είσαι της υπομονής, γι’ αυτό και βρήκες κάτι πιο δραστικό. Η καθημερινότητα σου είναι έντονη και πιέζεσαι για να τα προλάβεις όλα – από τη στιγμή που θα φορέσεις το γάντι ξεχνάς τα πάντα όμως. Δουλεύεις σε PR γραφείο ή ασχολείσαι με το marketing ή την κοινωνιολογία, γι΄αυτό θα πιάσεις και κουβεντούλα ανάμεσα σε κάθε χτύπημα.