14 Ιούνιος, Παρασκευή, 2024
Αρχική ΜΟΔΑ GET THE STYLE Τα fashion trends που δεν θα θέλαμε να δούμε το 2018

Τα fashion trends που δεν θα θέλαμε να δούμε το 2018

Λίγο πριν υποδεχτούμε τη νέα χρονιά και όλα όσα πρόκειται να φορέσουμε, μήπως να κάναμε μία μικρή αναδρομή σε όλα εκείνα τα trends που ναι μεν κέντρισαν το ενδιαφέρον μας αλλά δεν θα θέλαμε να συνεχίσουμε να τα βλέπουμε;

Stirrup pants

Επέστρεψαν, μας έφεραν μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια και μας θύμισαν κάτι από μπαλέτο αλλά και στολή ποδηλάτου, δεν κατάφεραν όμως να κερδίσουν το ενδιαφέρον μας μιας και δεν είναι και το πιο γοητευτικό στιλ παντελονιού.

Δεν προσθέτουν κάτι από άποψη στιλ, αντίθετα κάνουν το look μας να δείχνει υπερφορτωμένο χωρίς λόγο.

Underboob

Το trend που τίμησαν πολλές διάσημες κυρίες – ή μάλλον πολλά διάσημα νεαρά κορίτσια με στήθος που τους “επέτρεπε” να το κάνουν. Το underboob κίνημα ξεκίνησε ως ένα trend του Instagram που έδινε ένα sexy twist αλλά δεν παύει να είναι κάτι ιδιαίτερα προκλητικό και καθόλου chic.

Furry mules

Mules, παντοφλάκια και σανδάλια με (faux) γούνα φορέθηκαν όσο λίγα παπούτσια το καλοκαίρι που μας πέρασαν και, ιδανικά, δεν θα θέλαμε να τα δούμε το επόμενο. Ούτε sexy είναι ούτε ιδιαίτερα πρακτικά – για “καλαίσθητα”, ούτε λόγος.

Corsets

Η τάση με τους κορσέδες φορεμένους επάνω από φορέματα, tops και πουκάμισα ήταν κάτι που είδαμε πολύ έξω από τα shows των fashion weeks και που δεν θα θέλαμε να ξαναδούμε σύντομα. Χίλιες φορές να επιλέγουμε το παραδοσιακό layering με lingerie tops φορεμένα επάνω από πουκάμισα και μπλούζες παρά αυτό.