4 Μάρτιος, Δευτέρα, 2024
Αρχική OUT-TRAVEL Τα Σύβοτα Θεσπρωτίας από…..ψηλά!!Drone κατέγραψε μαγικές λήψεις!

Τα Σύβοτα Θεσπρωτίας από…..ψηλά!!Drone κατέγραψε μαγικές λήψεις!

Τα Σύβοτα, αυτό το παραθαλάσσιο χωριό στα νότια του νομού Θεσπρωτίας, είναι για πολλούς από εμάς ο αγαπημένος μας καλοκαιρινός προορισμός, μιας και βρίσκεται κοντά στα Ιωάννινα. Μιλάμε για ένα καταπράσινο μέρος όπου αγκαλιάζεται από την θάλασσα δημιουργώντας μια απίστευτη ειδυλλιακή εικόνα στους επισκέπτες του. Η ομορφιά του όμως από ψηλά σου είναι μοναδική!

Τα Σύβοτα αποτελούν ένα από τα κυριότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συγκεντρώνει πλήθος κατοίκων των Ιωαννίνων και των γύρω περιοχών, μιας και τώρα με την Εγνατία Οδό ήρθαμε πιο……κοντά! 

Σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής είναι το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής, ο κατασκευασμένος το 1884 φάρος του νησιού Μαύρο Όρος, καθώς και ο αρχαίος οικισμός του Βραχωνά.

Κυριότερες παραλίες της περιοχής είναι η Μικρή και Μεγάλη Άμμος, η Μπέλλα Βράκα, ο Γαλλικός Μώλος και η Μέγα Ντράφι.

Για όσους όμως δεν έχουν γνωρίσει ακόμα την… «Καραϊβική της Ελλάδος» η ομάδα “fab drone” κατέγραψε μαγικές λήψεις με το drone της μεταφέροντας μας στις ομορφιές του τόπου σαν να ήμαστε εκεί…

Απολαύστε τις στο βίντεο που ακολουθεί:

Επιπλέον ένα πολύ ωραίο βίντεο από τις παραλίες Μπέλλα Βράκα και Πισίνα είναι αυτό της Εβίνας Αλεξανδρή όπου με το drone της κατέγραψε εντυπωσιακές λήψεις…

Δείτε το: