Τα ζώδια της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη ως γνωστόν είναι ένας πλανήτης που σχετίζεται με την αρμονία, τον αισθησιασμό και τον έρωτα. Και κοίτα να δεις σύμπτωση που βρίσκεται στον οίκο σου του έρωτα και του πάθους. Όπως θα έχεις καταλάβει ή θα καταλάβεις σύντομα, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας από τους πολύ ενδιαφέροντες για τη συναισθηματική σου ζωή. Στις 18 μάλιστα σχηματίζει και όψη τριγώνου (όψη απίστευτης αρμονίας) με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και το πράγμα σοβαρεύει λίγο – μπορεί τις γύρω μέρες να δημιουργηθεί κάτι νέο. Το ενδιαφέρον όμως σταδιακά μετατοπίζεται και σε έναν άλλον οίκο, όχι ότι η ερωτική σου ζωή δεν θα σε απασχολεί όλον τον Σεπτέμβριο, το αντίθετο. Αλλά από τις 20 έχουμε νέα που αφορούν και στον έκτο οίκο σου: μια νέα Σελήνη που δείχνει ότι μπορείς να ξεκινήσεις ένα νέο εργασιακό πρότζεκτ, ότι μπορείς να βάλεις σε μια σειρά το χάος της καθημερινότητάς σου που ειδικά τελευταία ήταν εντελώς αποπροσαντολιστικό, να ξεκινήσεις διατροφή, άσκηση, να ασχολείσαι με την εμφάνισή σου περισσότερο. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 20 και θα συμβάλλει στις εξελίξεις αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας αυτός είναι σημαδιακός, είναι κατ’ αρχάς ένας από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς. Η έμφαση όμως δίνεται στον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά, στον πέμπτο οίκο σου δηλαδή, έναν από τους πιο χαρούμενους και συναρπαστικούς οίκους. Πράγμα που φυσικά σημαίνει ότι μπορείς να ερωτευτείς, και θα το εξηγήσουμε με δύο απλά λόγια: στις 20 έχουμε μια απίστευτη νέα Σελήνη εκεί και την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο, περνάει και η Αφροδίτη – η οποία κυβερνά και το ζώδιό σου και αυτό είναι επίσης σημαντικό. Αν λοιπόν νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα, Αφροδίτη σημαίνει αγάπη και ιδιαίτερη επιρροή σε εσένα, και πέμπτος οίκος σημαίνει αγάπη και έρωτας, τότε όλη αυτή η συγκυρία αποτελεί ένδειξη ότι η ζωή σου μπορεί να αλλάξει ή ότι μπορεί να ασχοληθείς με ένα δημιουργικό σχέδιο ή ακόμη και να αποφασίσεις να αποκτήσεις παιδιά.

Υ.Γ. Όλη αυτή η κινητικότητα στην Παρθένο σημαίνει ότι και το παιδί “μέσα σου” επιθυμεί να εκφραστεί και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις θα ήταν να του το επιτρέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για λίγες ακόμη μέρες στον οίκο της επικοινωνίας και των γνωριμιών, κάτι πολύ βοηθητικό για όλες τις σχέσεις σου, αλλά και να γνωρίζεις κόσμο, να είσαι (ακόμη πιο) κοινωνικός και να εμπλακείς και συναισθηματικά με ένα νέο άτομο. Κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ότι στις 18 σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Ουρανό, στον ενδέκατο, επίσης πολύ κοινωνικό οίκο σου. Μια γνωριμία λοιπόν, μπορεί να είναι καταλυτική. Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική και για θέματα σπιτιού και οικογένειας, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες αλλαγές ή να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται με το σπίτι, πάντως η έκβαση θα είναι θετική. Και με οικογενειακά πρόσωπα μπορείς να έρθεις πιο κοντά – την ίδια μέρα θα περάσει στο ίδιο σημείο και η Αφροδίτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη για λίγες μέρες ακόμη θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου (ό, τι καλύτερο, είναι και πλανήτης των οικονομικών μεταξύ άλλων) και προτού φύγει θα κάνει και μια ωραιότατη γωνία με τον Ουρανό, στον οίκο των επαγγελματικών σου. Είναι λοιπόν μια περίοδος που αξίζει να καταβάλλεις τις προσπάθειές σου για κάτι που εσύ θεωρείς ότι αξίζει και να το δεις σαν στόχο. Ευκαιρίες μπορεί να έρθουν, αλλά από την άλλη και εσύ μπορείς να δημιουργήσεις κάποιες από αυτές, οπότε θα ήταν καλό να δράσεις. Η νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιείται στον οίκο της επικοινωνίας, των συμφωνιών και των νέων γνωριμιών και στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται από την ίδια μέρα και η Αφροδίτη. Μια συμφωνία είναι πολύ πιθανό να διερευνηθεί αυτές τις μέρες.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι σημαντική υπόθεση, γιατί τα πράγματα γίνονται περισσότερο συναισθηματικά. Οι σχέσεις, η επικοινωνία, ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα. Η Αφροδίτη σε παροτρύνει περισσότερο να αισθάνεσαι, παρά να σκέφτεσαι. Η όψη της με τον Ουρανό στον Κριό είναι πολύ σημαντική για πολλούς λόγους, όπως επειδή μπορεί για παράδειγμα να δημιουργηθεί μια σχέση κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι πιθανό επίσης και να έχεις μια εξέλιξη σε ένα θέμα που αφορά στην εκπαίδευση ή σε έναν στόχο σου. Όμως η εβδομάδα έχει κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον. Στις 20 έχουμε μια νέα Σελήνη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και ενδεχομένως θα φέρει νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα, και ευκαιρίες, για αρκετές μέρες. Την ίδια μέρα θα βρεθεί και η Αφροδίτη σε αυτό το σημείο. Το χρήμα μπορεί να έρθει προς τα εσένα, κάνε κι εσύ τις ανάλογες κινήσεις, προώθησε το επαγγελματικό σχέδιο που έχεις αφήσει στο συρτάρι, μίλα με κόσμο, με συνεργάτες, αντάλλαξε ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο των ψυχολογικών σου και οι εσωτερικές διεργασίες έχουν πολύ ενδιαφέρον, και στόχο να σε απελευθερώσουν. Η όψης της με τον Ουρανό στις 18 είναι ψυχοθεραπευτική και μπορεί ξαφνικά να νιώσεις ότι ήρθε η επιφοίτηση ή μια εκπληκτική ιδέα. Τα πραγματικά ενδιαφέροντα όμως ξεκινάνε στις 20, με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, η οποία φέρνει νέα πράγματα, ευκαιρίες και μια γενικότερη ανανέωση, και αυτά θα προκύπτουν και δεκαπέντε μέρες μετά την πραγματοποίησή της. Η Αφροδίτη την ίδια μέρα θα περάσει και αυτή στο ζώδιό σου. Καταλαβαίνεις ότι η εικοστή του μήνα είναι ορόσημο. Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εσένα Παρθένε αυτή, κατά την οποία έχεις εν πολλοίς τον έλεγχο των καταστάσεων και μπορείς να αλλάξεις τα πάντα προς το καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για λίγες μέρες ακόμη στον πιο κοινωνικό οίκο σου και θα φέρνει πιθανότητες και για μια συναισθηματική γνωριμία. Σε αυτό συμβάλλει και η όψη της με τον Ουρανό, η οποία είναι εξαιρετική και πραγματοποιείται στις 18. Ένα από τα κεντρικά ζητήματα των ημερών όμως είναι οι διεργασίες που γίνονται μέσα σου, οι οποίες είναι πολύ θετικές και σε οδηγούν σε μια εσωτερική απελευθέρωση. Και η νέα Σελήνη στις 20 φέρνει πραγματική ανανέωση που ξεκινάει από μέσα σου και η Αφροδίτη, η οποία την ίδια μέρα με τη νέα Σελήνη θα περάσει στο ίδιο σημείο με αυτήν, στον δωδέκατο οίκο σου. Η όλη διαδικασία είναι ψυχοθεραπευτική. Μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια διάφορα, όπως επιθυμίες, σκέψεις, απωθημένα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τα αγγίζει η Αφροδίτη είναι απαλός και ανακουφιστικός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για λίγες ακόμη μέρες στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και θα τα ευνοεί με κάθε τρόπο. Σε έναν αντίστοιχο οίκο, που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά δηλαδή, βρίσκεται και ο Ουρανός και στις 18 συνεργάζεται με την Αφροδίτη και τα αποτελέσματα θα είναι μάλλον εντυπωσιακά, και μπορεί και θετικά απρόσμενα, καθότι με τον Ουρανό δεν ξέρεις ακριβώς τι να περιμένεις.. Ενδιαφέρον όμως (ιδιαίτερο) έχουν η κοινωνική σου ζωή, οι φίλοι, οι ομάδες και γενικότερα η δικτύωσή σου. Και αυτό πρώτα από όλα επειδή στις 20 έχουμε μια εκπληκτική νέα Σελήνη σε αυτό το σημείο, η οποία μπορεί να φέρει και νέες σχέσεις και γενικότερα μια αίσθηση ανανέωσης. Μερικές φορές το να συναναστρέφεσαι ανθρώπους με τους οποίους έχετε κάτι που για εσάς είναι βασικό ως κοινό, μπορεί να σε ενδυναμώσει απίστευτα. Η νέα Σελήνη έχει διάρκεια και δέκα με δεκαπέντε μέρες μετά την ολοκλήρωσή της, οπότε έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου για να δράσεις σε κοινωνικό επίπεδο. Δεύτερον, η Αφροδίτη την ίδια μέρα με τη νέα Σελήνη θα περάσει στο ίδιο σημείο! Αυτό βέβαια εκτός του ότι συμβάλλει στη δουλειά που κάνει η νέα Σελήνη, αποτελεί και ένδειξη μιας συναισθηματικής γνωριμίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα για λίγες μέρες, δηλαδή στον ένατο οίκο σου των στόχων, των ταξιδιών και τη τύχης και το πιο σημαντικό είναι ότι λίγο προτού αποχωρήσει από αυτόν τον εξαιρετικά θετικό οίκο, θα σχηματίσει μια πολύ θετική όψη με τον Ουρανό, όψη και δημιουργική, αλλά κυρίως ερωτική. Μπορεί δηλαδή να έρθεις σε επαφή με ένα νέο πρόσωπο και να δημιουργηθεί μια ερωτική κατάσταση μεταξύ σας. Παρά τον έντονο ερωτισμό των ημερών, προφανώς η έμφαση θα δοθεί στα επαγγελματικά σου. Η νέα Σελήνη στις 20 στον δέκατο οίκο σου δείχνει ότι το δεκαήμερο που θα ακολουθήσει θα γίνουν νέα ξεκινήματα και αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Κάθε νέα Σελήνη φέρνει και ευκαιρίες. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο, θα βρεθεί και η Αφροδίτη. Τοξότη, δώσ’ τα όλα τώρα στον επαγγελματικό τομέα, με όποιον τρόπο θεωρείς εσύ ότι είναι καλύτερος να το κάνεις. Ανανέωσε το βιογραφικό σου, προώθησε τις ιδέες σου, αναζήτησε συνεργάτες ή πελάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για λίγες μέρες ακόμη στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και η όψη της με τον Ουρανό στις 18 είναι πολύ αρμονική και σχετίζεται και με τους τομείς σπίτι και οικογένεια. Όμως η έμφαση σταδιακά δίνεται σε θέματα που έχουν να κάνουν με στόχους, ταξίδια, εκπαίδευση. Η νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιείται στον σχετικό οίκο σου και κάποιο νέο ξεκίνημα σε αυτούς τους τομείς φαίνεται ότι θα γίνει, ενώ και ένα ταξίδι παίζει ως σενάριο βέβαια ή μια συνεργασία με το εξωτερικό. Αυτό που ενισχύει την όλη κατάσταση είναι ότι την ίδια μέρα θα περάσει στο ίδιο σημείο και η Αφροδίτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα, στο απέναντί σου ζώδιο δηλαδή που συμβολίζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Το σημαντικό αυτές τις μέρες είναι ότι στις 18 πραγματοποιεί μια πολύ θετική όψη με τον Ουρανό στον Κριό, η οποία αποτελεί ένδειξη ότι μπορεί να γίνει κάτι νέο σε αυτόν τον τομέα, από άποψη συνεργασιών ή σχέσης. Ο Ουρανός είναι και κυβερνήτης σου, οπότε βάλε διπλή εύνοια, αφού είσαι τέκνο του. Ένας άλλος σημαντικός οίκος όμως για εσένα αυτή την περίοδο είναι ο όγδοος, που σχετίζεται με τα οικονομικά, κυρίως αυτά που μοιράζεσαι με άλλους, τις οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, αλλά και με το συναισθηματικό βάθος. Σε αυτό το σημείο λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί στις 20 μια νέα Σελήνη, η οποία μπορεί να φέρει νέα πράγματα σε όλους αυτούς τους τομείς, ακόμη και δέκα μέρες μετά την ολοκλήρωσή της. Στο ίδιο σημείο, την ίδια μέρα θα βρεθεί και η Αφροδίτη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για λίγες μέρες ακόμη στον Λέοντα, στον οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με την εργασία, αλλά και την εμφάνιση, τον υγιεινό τρόπο ζωής κλπ. Το ενδιαφέρον είναι ότι θα σχηματίσει μια εξαιρετική όψη με τον Ουρανό στον Κριό, στον δεύτερο οίκο σου δηλαδή που έχει να κάνει με τα οικονομικά. Όμως το ενδιαφέρον σταδιακά μετατοπίζεται στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 20 στον έβδομο οίκο σου φέρνει ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς και νέα ξεκινήματα, ακόμη και δέκα μέρες μετά την πραγματοποίησή της. Την ίδια μέρα και στο ίδιο σημείο θα περάσει και η Αφροδίτη. Σαφώς οι σχέσεις είναι ο πιο ενδιαφέρων τομέας αυτή την περίοδο.