Τα ζώδια της εβδομάδας!

Κριός

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες σε σχέση για παράδειγμα με ένα επαγγελματικό έργο που έχεις αναλάβει. Πρέπει να προσέχεις τη λεπτομέρεια. Έχουμε μια όψη τετραγώνου μεταξύ Ερμή και Κρόνου και ο Κρόνος αποτελεί ένδειξη ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό εν τω μεταξύ είναι επίσης λίγο περίεργη για τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Δεν είναι και πολύ εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα αυτή την περίοδο, ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Ένα πολύ καλό νέο όμως είναι ότι οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα επιταχυνθούν σύντομα. Ίσως εδώ και μήνες τα πράγματα να είχαν παγώσει κάπως, όμως η ορθόδρομη πορεία του Πλούτωνα από τις 28 αποτελεί ένδειξη ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη.

Ταύρος

Η όψη του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτές τις μέρες, ειδικά σε σχέση με μια συναισθηματική σου υπόθεση. Μπορεί για παράδειγμα να καταλάβεις ότι έτσι όπως βλέπεις τα πράγματα δεν σε ωφελεί ιδιαίτερα. Καλύτερα για σημαντικές αποφάσεις να περιμένεις λίγο να περάσει η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, δεν είναι εύκολο συνήθως να λαμβάνουμε αποφάσεις, όταν δεν είμαστε ψύχραιμοι. Είναι και η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που δεν επιτρέπει να βγάζεις συμπεράσματα σε σχέση με τα συναισθηματικά σου. Ο Πλούτωνας από τις 28 θα κινείται ορθόδρομα, όμως, και αυτό είναι το πολύ θετικό νέο της εβδομάδας. Οι στόχοι σου θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο: αγωνίσου για αυτούς, η βοήθεια του Πλούτωνα δεν είναι ασήμαντη υπόθεση.

Δίδυμοι

Γύρω στις 25 θα ήταν καλό να είσαι επιφυλακτικός και προσεκτικός με θέματα συγκατοίκησης. Γενικότερα οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπορεί να δοκιμάζονται λίγο αυτές τις μέρες, λόγω της όψης του κυβερνήτη σου, Ερμή, με τον Κρόνο, στον οίκο των σχέσεων και της συντροφικότητας. Ο Κρόνος σούυ τονίζει ότι οι σχέσεις 1. δεν είναι παιχνίδι, 2. λειτουργούν όχι μόνο με το μυαλό, αλλά κυρίως με συναίσθημα, 3. αγάπη σημαίνει μεταξύ άλλων ΚΑΙ να παίρνεις ΚΑΙ να δίνεις, αν κάνεις μόνο το ένα από τα δύο, αυτό αφενός δεν είναι ακριβώς αγάπη, αφετέρου κάποιες στιγμές η κατάσταση θα εκτροχιάζεται με κίνδυνο την πλήρη διάλυση. Πρόσεξε, αυτό αποτελεί πιθανότητα ακόμη και αν δίνεις μόνο. Ο Πλούτωνας από τις 28 θα κινείται ορθόδρομα σε έναν οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, κάτι εξαιρετικά ανακουφιστικό. Πρόσεχε τις ισορροπίες αν συνεργάζεσαι επαγγελματικά με ένα συγγενικό πρόσωπο.

Καρκίνος

Μας τα λέει κάπως περίεργα η τελευταία εβδομάδα του μήνα, στη δική σου περίπτωση περισσότερο σε επικοινωνιακό επίπεδο και επίπεδο συμφωνιών. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις για ένα έργο που δεν σου δίνει και τρελή ευχαρίστηση, αλλά αυτά έχει ο Κρόνος στον έκτο οίκο σου και πιο συγκεκριμένα το τετράγωνό του με τον Ερμή. Ένα σημαντικό ζήτημα που τίθεται πάντως αυτές τις μέρες είναι να είναι ξεκάθαρες οι συμφωνίες, και για να λέμε την αλήθεια, αν είναι δυνατόν να αναβληθούν μέχρι την άλλη εβδομάδα, ακόμη καλύτερα. Μια πολύ θετική είδηση από την άλλη είναι ότι ο Πλούτωνας από τις 28 θα κινείται ορθόδρομα που σημαίνει ότι οι εξελίξεις θα είναι πλέον θετικότερες και γρηγορότερες στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα.

Λέων

Η εβδομάδα έχει κάποιες δυσκολίες κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο, αλλά και λόγω του ότι φαίνεται να υπάρχει μια ασάφεια σε κάποιους τομείς, σαν να μην είναι ξεκάθαρη δηλαδή πιθανότατα ούτε η δική σου πλευρά ούτε των άλλων. Καλό θα ήταν να είσαι λίγο επιφυλακτικός με οικονομικά θέματα και κυρίως συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Υπάρχει η περίπτωση και για κάτι θετικό σε αυτόν τον τομέα, αλλά θέλει προσοχή και ο παραμικρός όρος π.χ. σε μια συμφωνία. Ο Πλούτωνας από τις 28 θα κινείται ορθόδρομα και αυτό είναι ένα πολύ θετικό νέο από την άλλη. Βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και γενικότερα με το πώς τακτοποιείς τις υποχρεώσεις, τις εκκρεμότητες και τις δραστηριότητες μέσα στην καθημερινότητά σου.

Παρθένος

Η εβδομάδα έχει ανάμεικτα νέα, πρώτα από όλα υπάρχει μια θολούρα γενικότερη, μπορεί να μην είναι πολύ σαφή κάποια πράγματα που θα ήθελες να είναι περισσότερο ξεκάθαρα. Αλλά αυτό είναι παροδικό. Θέλει λίγη προσοχή ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι ή με συγγενείς, ως προς το πώς θα το διαχειριστείς δηλαδή. Και γενικότερα μια οικονομική συμφωνία πολύ πιθανό να θέλει την προσοχή σου. Το ότι Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι εξαιρετικό, σημαίνει ομορφιά, φλερτ, ξεσηκώματα ερωτικού τύπου, και ότι γίνονται κάπως πιο εύκολες κάποιες καταστάσεις που δεν ήταν και τόσο εύκολες προηγουμένως. Το θετικό νέο της εβδομάδας είναι ότι ο Πλούτωνας από τις 28 θα κινείται ορθόδρομα και επειδή βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου, αυτό επηρεάζει με πολύ θετικό τρόπο την ερωτική σου ζωή και τη δημιουργικότητα.

Ζυγός

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου έχει κάποιες δυσκολίες, αλλά με λίγη σωστή διαχείριση δεν θα καταλάβεις και τίποτα. Πρώτα από όλα φαίνεται ότι οι καταστάσεις θα είναι κάπως θολές, ειδικά σε ψυχολογικό και επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να επικρατεί ένα μικρό χάος, από τη μία μπορεί να είναι και ευχάριστο αυτό ή δημιουργικό, από την άλλη μπορεί να είναι και λίγο κουραστικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεκαθαριστούν τα πάντα και σύντομα. Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό είναι επίσης μια όψη που μπορεί να σημαίνει την ανάγκη να γίνει ένα ξεκαθάρισμα σε μια σχέση ή συνεργασία. Να γίνει, αλλά όχι βιαστικά και παρορμητικά. Και καλύτερα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Σκορπιός

Το πρώτο και κυριότερο: ο κυβερνήτης σου, ο Πλούτωνας, από τις 28 θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα. Αν είσαι μία φορά εσωστρεφής, μάλλον είσαι πολλές περισσότερες, όταν ο κυβερνήτης σου κινείται ανάδρομα, οπότε τώρα, αφού έκανες τις ανασκοπήσεις σου και ψάχτηκες, κοιτάζεις προς τα έξω και δίνεις περισσότερο σημασία στη συμπόρευσή σου με τους άλλους. Όλες αυτές οι εσωτερικές διεργασίες που προηγήθηκαν βέβαια έχουν συμβάλει στο να βρεθείς σε άλλο λέβελ, σαν να τακτοποιήθηκαν κάποιες ανησυχίες σου, να μπήκαν προτεραιότητες και να ιεραρχήθηκαν οι ανάγκες σου. Οι δυσκολίες της εβδομάδας έχουν να κάνουν περισσότερο με ένα φιλικό θέμα, με μια ομάδα ή με μια ερωτική υπόθεση. Ο συνδυασμός φιλίας και έρωτα δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορούσε να βγει πολύ πετυχημένος αυτές τις μέρες.

Τοξότης

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου έχει κάποιες δυσκολίες, ίσως κατά κάποιο τρόπο υπάρχει μια πίεση από τον Κρόνο στο ζώδιό σου, και η πίεση αυτή να έχει να κάνε με τη δουλειά γενικά ή ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό θέμα. Ο Κρόνος μερικές φορές φέρνει ΠΟΛΛΗ δουλειά και μια αίσθηση ότι δεν κερδίζεις τίποτα από αυτήν και γενικότερα από τις προσπάθειές σου. Σαν να υπάρχει μια ανισορροπία: εσύ να δίνεις και να ξαναδίνεις, αλλά να μην παίρνεις πίσω τα ανάλογα. Αυτό να ξέρεις ότι δεν θα κρατήσει για πολύ, ήδη τα τελευταία χρόνια τα έχεις δει όλα με αυτό το ζήτημα, αλλά πλέον δεν μένουν παρά δύο μήνες περίπου. Το θετικό της εβδομάδας είναι ότι ο Πλούτωνας από τις 28 θα κινείται ορθόδρομα στον οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά. Αυτά μπορεί να πόνεσαν τους τελευταίους μήνες, τώρα όμως θα ανακουφιστούν.

Αιγόκερως

Οι τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου έχουν ορισμένες δυσκολίες, περισσότερο η ατμόσφαιρα φαίνεται να είναι θολή και να πρέπει σύντομα να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Αυτά μπορεί να αφορούν σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή μια συνεργασία με το εξωτερικό ή με ξένους ή με ένα εκπαιδευτικό ζήτημα. Έχεις όμως ένα πολύ καλό χαρτί στη διάθεσή σου από τις 28 και αυτό είναι ότι ο Πλούτωνας, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα αρχίσει να κινείται πλέον ορθόδρομα και θα συνεχιστεί η μεταμορφωτική σου πορεία προς αυτό που πραγματικά είσαι. Όσο ήταν ανάδρομος μπορεί να σε έκανε να τείνεις προς την εσωστρέφεια, όχι με την έννοια ότι δεν ήσουν ιδιαίτερα κοινωνικός, αλλά με την έννοια ότι έμπαιναν μέσα σου πράγματα, αλλά δεν έβγαινε και τίποτα προς τα έξω – μια τέτοιου είδους ανισορροπία.

Υδροχόος

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου έχει κάποιες δυσκολίες λόγω των περίεργων όψεων. Αυτές σχετίζονται περισσότερο με μια γενικότερη ασάφεια που μπορεί να νιώθεις ότι βιώνεις αυτές τις μέρες. Καλό θα ήταν, αν πρέπει να υπογράψεις συμβόλαια ή να κάνεις συμφωνίες, κυρίως οικονομικές, να είσαι αρκετά προσεκτικός-ή και με τις λεπτομέρειες. Το θετικό των ημερών είναι ότι ο Πλούτωνας από τις 28 θα κινείται ορθόδρομα. Όσο ήταν ανάδρομος μπορεί να σε δυσκόλευε το ότι σε έκανε περισσότερο εσωστρεφή, ότι ήσουν φουλ στα υπαρξιακά και ότι γενικά μπορεί να ένιωθες κάποιες φορές ανησυχία, κάποιες άλλες θλίψη. Βέβαια όλες αυτές οι διεργασίες έγιναν για καλό και αυτό θα το διαπιστώσεις τώρα.

Ιχθύες

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου έχει ορισμένες δυσκολίες λόγω του κυβερνήτη σου κατά βάση, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται απέναντί σου. Η ασάφεια λοιπόν μπορεί να σχετίζεται με μια σχέση ή συνεργασία. Πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει και κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να βιαστείς να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Και επειδή μπορεί να επιχειρήσεις να σκεφτείς και να χρησιμοποιήσεις τις νοητικές σου ικανότητες για να δεις τι γίνεται και να διαχειριστείς την κατάσταση, να σου πω ότι μάλλον αυτή την περίοδο είναι καλύτερα για συναισθηματικά θέματα (όχι ερωτικά απαραίτητα, συναισθηματικά γενικά) να αφήσεις το συναίσθημα να μιλήσει παρά το μυαλό. Θα μου πεις και πώς να το εντοπίσω το συναίσθημα; Αφού τα συναισθήματα είναι πολύ στενά συνδεδεμένα με το σώμα, π.χ. αγχώνεσαι – έχεις ταχυκαρδία, παρατήρησε το σώμα σου και η απάντηση ίσως είναι κάπου εκεί.