Σπούδασε αυτό που ονειρεύεσαι σ’ ένα μοναδικό Πανεπιστήμιο!

Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων ανακοινώθηκαν και αν είσαι από τους τυχερούς/ές που πέρασες στην σχολή που επιθυμούσες είναι σίγουρο πως τα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν με τα ΜΠΡΑΒΟ και καλή σταδιοδρομία! Και τώρα περιμένεις πως και πως να ξεκινήσεις την φοιτητική σου ζωή!

Την φοιτητική σου ζωή μπορείς να ξεκινήσεις όμως και εσύ που οι Πανελλήνιες δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Και σίγουρα θα έχεις ακούσει την έκφραση πως «τα μεγαλύτερα ταξίδια ξεκίνησαν με ένα βήμα μόνο»!! Και αν είσαι άνθρωπος που κυνηγάς τα όνειρά σου και θέλεις να σπουδάσεις αυτό που ονειρεύεσαι τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο από το να κάνεις το…βήμα και να σπουδάσεις στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο της Νεάπολις Πάφου!

neapolispagfou

Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Μελέτης Ελένης Θάνου θα ενημερωθείς για το πως μπορείς να κάνεις αυτό το νέο ξεκίνημα στη ζωή σου.

Όσον αφορά στα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα εξής προγράμματα:

  • Αρχιτεκτονικήpanepistimiopafounew
  • Αρχιτεκτονική Τοπίου
  • Νομική
  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Οικονομικές Επιστήμες
  • Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων
  • Εφαρμοσμένη Πληροφορική
  • Ψυχολογία

Και γιατί να επιλέξεις να σπουδάσεις στο Νεάπολις?

Κορυφαίο και αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, σύγχρονη διδασκαλία και έρευνα στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα, υψηλής ποιότητας διαμονή, αναγνωρισμένο πτυχίο, φοιτητική μέριμνα, γραφείο σταδιοδρομίας, ειδικά δίδακτρα για τους φοιτητές από την Ελλάδα είναι  κάποιοι από τους λόγους που κάνουν το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου να το επιλέξουν οι υποψήφιοι σπουδαστές.

Ειδικότερα, όσον αφορά τα δίδακτρα για προπτυχιακά προγράμματα το Πανεπιστήμιο προσφέρει τις ακόλουθες εκπτώσεις πάνω στα ήδη μειωμένα δίδακτρα
για τους φοιτητές εξ’ Ελλάδος :
1. Γενικός Βαθμός Λυκείου 17 – 17,9 υποτροφία 20% για
τον πρώτο χρόνο σπουδών
2. Γενικός Βαθμός Λυκείου 18-20 υποτροφία 35% για
τον πρώτο χρόνο σπουδών
Μάλιστα, οι φοιτητές οι οποίοι διατηρούν βαθμολογία άνω του 85% κάθε έτος θα διατηρούν την ισχύουσα υποτροφία που έχουν λάβει κατά το πρώτο έτος σπουδών τους.

Και όλα αυτά στην πανέμορφη πόλη της Πάφου, την Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη και ένας διεθνής τουριστικός προορισμός. Πρόκειται για μια από τις πιο ασφαλείς πόλεις του κόσμου, η οποία ζει στον παλμό της νεολαίας!!

Το όνειρό σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα και ν’ αρχίσεις και εσύ πολύ σύντομα την φοιτητική σου ζωή!! Μάθε πώς στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Μελέτης Ελένης Θάνου!

pafosnew