Πως προτιμούν οι άντρες τα μαλλιά μιας γυναίκας!

γράφει η hair stylist Dora Kapsali

Συχνά αναρωτιόμαστε πως προτιμούν οι άντρες τα μαλλιά μιας γυναίκας.

Υπάρχει ο μύθος ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθές γιατί είναι πιο εκθαμβωτικές. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει και μία έντονη στροφή προς το κόκκινο, ως προς τις προτιμήσεις των ανδρών. Το τι ισχύει στην πραγματικότητα είναι σίγουρα υποκειμενικό θέμα, αλλά υπάρχουν κάποια καίρια σημεία που κάθε άντρας προσέχει και θέλει να δει στα μαλλιά μιας γυναίκας.

  • Μακριά μαλλιά: είναι και θα είναι το αιώνιο σύμβολο της θυληκότητας. Σε κάθε άντρα αρέσυν τα μακριά μαλλιά, γιατί μπορεί να τα “χορεύει” και να τα χαϊδεύει. Ακόμη και τα πολύ σγουρά μακριά μαλλιά τα θεωρούν ελκυστικά.
  • Ανεξάρτητα από το μήκος, το χρώμα και το κούρεμα βασικό ρόλο για έναν άντρα παίζει η μυρωδιά που έχουν τα μαλλιά (γι’ αυτό φροντίστε τα καθημερινά).
  • Τα θέλουν ελεύθερα και όχι μαζεμένα. Τους φαίνεται πιο μοιραίο και sexy όταν τα μαλλιά έχουν κίνηση και είναι ελεύθερα.
  • Λατρεύουν τις ανταύγειες γιατί δεν βλέπουν κάτι μονότονο. Βλέπουν κάτι εντυπωσιακό και μαγικό που τους εξιτάρει την περιέργεια.

Αν θέλεις ν’ ανανεώσεις το look σου με έναν εύκολο τρόπο και να κάνεις κάθε να κάνεις κάθε άντρα να σε προσέξει, τότε παίξε με τα χρώματα.

Ό,τι και να επιλέξεις όμως, σίγουρα το βασικό είναι η σωστή επιλογή του hairstylist σου…εγώ πάντα είμαι εδώ😀