Ποιο Χρώμα στους Τοίχους σας Καταστρέφει τη Σεξουαλική σας Ζωή!

Αν πιστεύετε πως η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι επαρκής (μπορεί να την χαρακτηρίζατε και μηδαμινή) μην αρχίσετε να κατηγορείτε τον σύντροφό σας, τη δουλειά ή τα παιδιά σας. Κατηγορήστε αυτόν που σας έβαψε το σπίτι ή μάλλον όποιον διάλεξε το χρώμα στους τοίχους της κρεβατοκάμαράς σας.

Αν, λοιπόν, έχετε παρατηρήσει τελευταία μία περίοδο «ξηρασίας» στη σεξουαλική σας ζωή, μπορεί το χρώμα του τοίχου σας να ευθύνεται γι’ αυτό. Η επίδραση των χρωμάτων στη συμπεριφορά των ανθρώπων έχει μελετηθεί και όπως η όρεξη και ο μεταβολισμός, έτσι και η διάθεση για σεξ μπορεί να επηρεαστεί από το χρώμα στους τοίχους.

Ποιο είναι, λοιπόν, το χρώμα που ευνοεί περισσότερο το σεξ; Το μοβ! Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 2.000 ζευγάρια έδειξε πως οι άνθρωποι με μοβ υπνοδωμάτια τείνουν να κάνουν 3,5 φορές την εβδομάδα κατά μέσο όρο.

f

Βάλτε το μοβ στο υπνοδωμάτιό σας και δείτε τη σεξουαλική σας ζωή να αναζωογονείται.

Τα αμέσως επόμενα «ξεσηκωτικά» χρώματα είναι το κόκκινο και το μπλε του ουρανού τα οποία υπόσχονται στενές επαφές περίπου 3 φορές την εβδομάδα.

Το χειρότερο χρώμα που ρίχνει τη σεξουαλικότητα στα τάρταρα είναι το γκρι. Σύμφωνα με την παραπάνω έρευνα όσοι είχαν γκρι κρεβατοκάμαρες έκαναν σεξ 1,8 φορές την εβδομάδα. Αμέσως μετά έρχονται το μπεζ και το πράσινο. Μακριά, λοιπόν, από τα παραπάνω χρώματα και τις αποχρώσεις τους. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές και η σεξουαλική σας ζωή θα γίνει και πάλι συναρπαστική.