Ποιες ελληνικές πόλεις κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Έρευνα του Blindchat.gr αναδεικνύει τις προτιμήσεις των χρηστών του – πρόκειται για site γνωριμιών και κοινωνικής δικτύωσης – σε ό, τι αφορά το σεξ.  H φανταστική ομάδα του Blindchat.gr ανέλυσε τις απαντήσεις ερωτηματολογίου που έθεσαν στους χρήστες καταλήγοντας σε μια αναπαράσταση όλων των απαντήσεων στην ερώτηση: «Θα μπορούσες να κοιμηθείς με κάποιον από το πρώτο ραντεβού;».

Οι άντρες!

Το 86% όλων των αντρών που απάντησαν στο ερωτηματολόγιό μας είπε «Ναι», ένα ποσοστό αναμενόμενο για πολλούς. Σκεφτείτε πάντως ότι σε κάθε διοικητική περιφέρεια της Ελλάδας 1 στους 10 άντρες δε θα έκανε σεξ από το πρώτο ραντεβού. Υπάρχει βέβαια και μια περιοχή όπου 1 στους 5 άντρες θα έλεγαν όχι στο σεξ από το πρώτο ραντεβού. Η διοικητική αυτή περιφέρεια είναι η Πελοπόννησος! Μπορεί η πλειοψηφία των αντρών στην Πελοπόννησο να απάντησε θετικά στο ερώτημά «Θα μπορούσες να κοιμηθείς με κάποιον από το πρώτο ραντεβού;» όμως πάνω από το 22% είχε αντίθετη άποψη. Υπάρχουν δύο ακόμα διοικητικές περιφέρειες που ανεβάζουν το μέσο όρο των αντρών που απάντησαν «ΟΧΙ» κι αυτές είναι η Κρήτη (15%) και η Ανατολική Μακεδονία & Θράκη (14%).

Οι γυναίκες!

Στις γυναίκες το ποσοστό είναι σχεδόν 50%-50% με το «Ναι» να έχει ένα πολύ ελαφρύ προβάδισμα. Στις γυναίκες η διοικητική περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας μας εντυπωσιάζει για ακόμη μία φορά με τα νούμερά της. Το 70% των γυναικών σε Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα & Γρεβενά θα έκαναν σεξ με το ραντεβού τους από το πρώτο βράδυ έχοντας μεγάλη διαφορά (13%) από τις πόλεις της Θεσσαλίας που είναι στη δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης. Μπορεί να φανεί έκπληξη για πολλούς αλλά στο νησί της Κρήτης έχει τις πιο επιφυλακτικές κοπέλες. Οι 2 στις 3 Κρητικές είπαν ένα βροντερό «ΟΧΙ» στην ερώτηση για το αν «θα μπορούσαν να κοιμηθούν με κάποιον από το πρώτο ραντεβού;». Η δεύτερη πιο συγκρατημένη διοικητική περιφέρεια είναι αυτή της Στερεάς Ελλάδας όπου το ποσοστό του «ΟΧΙ» φτάνει 43%.

Δείτε παρακάτω την αναπαράσταση των απαντήσεων στο ερώτημά μας μέσα από ένα γράφημα.

12812_484993985