Ο τύπος μας δουλεύει | Πήρε 145 πτυχία σε 30 χρόνια και συνεχίζει ακάθεκτος!

«Τα βλέπεις ο Γιώργος της Σούλας απ’ απέναντι; Πήρε πτυχίο στα 4 χρόνια και τώρα τελειώνει και το μεταπτυχιακό; Εσύ; Στην οικοδομή θα καταλήξεις!»

Κάτι τέτοια δεν ακούτε κι εσείς από τις μανάδες σας και σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι; Ήρθε η ώρα να πούμε κι ευτυχώς. Διότι φανταστείτε τι θα γινόταν, αν μάθαιναν για τον VN Parthiban που κατάφερε να πάρει στα χέρια του 145 πτυχία σε μόλις …30 χρόνια!

Σήμερα πλέον, όντας στα 56 του, διδάσκει στο Chennai της Ινδίας έχοντας στις πλάτες του ένα βιογραφικό που προκαλεί ίλιγγο! Για να καταλάβετε τι εννοούμε, το όνομά του βρίσκεται στα εξής διπλώματα: 3 πτυχία Master of Science, 8 πτυχία Master of Law, 8 πτυχία Master of Commerce, 9 πτυχία Master of Business Administration και 10 πτυχία Master of Arts.

Με λίγα λόγια, ο Parthiban αποτελεί την …ονείρωξη κάθε μάνας που σέβεται τον εαυτό της. Γιατί δεν είναι μόνο τα πτυχία. Είναι και το γεγονός πως βρήκε μια «καλή» κοπέλα, η οποία έχει στην κατοχή της άλλα 9 πτυχία! Διάολε, μόνο εγώ λυπάμαι τα παιδάκια τους;

Πριν τελειώσουμε όμως, είπα να σε φτιάξω λιγάκι, ανεβάζοντάς σου το ηθικό. Κι αυτό, διότι ακόμη κι ο Parthiban των 145 πτυχίων, δεν ήταν πάντοτε ένας άριστος φοιτητής. Για την ακρίβεια, ξεκίνησε πολύ μέτρια, κάνοντας αρκετά χρόνια να πετύχει τον στόχο του πρώτου διπλώματος. Καταφέρνοντας εν τέλει να αποφοιτήσει από τη σχολή του, άρχισε να εργάζεται στο Τμήμα Δικαστικών Επιστημών, προσπαθώντας ταυτόχρονα και για ένα δεύτερο πτυχίο. Στη συνέχεια ένα τρίτο και πάει λέγοντας…

Με λίγα λόγια, όλοι έχουμε ελπίδες για …145 πτυχία. Ακόμη κι εμείς που χρωστάμε τα κέρατά μας για το πρώτο!