Οταν ο Σάκης παντρεύτηκε την Κάτια: Το άλμπουμ του υπέροχου γάμου τους

Ολα ξεκίνησαν από ένα χαστούκι. Το 2003 ο Σάκης γνώρισε την Κάτια για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού κλιπ.

14 χρόνια και 4 παιδιά αργότερα ενώθηκαν οι δύο εις σάρκαν μία, σε έναν γάμο που εκτός από παραμυθένιος είχε και πολλές συγκινήσεις.

Αυτή η πανέμορφη οικογένεια έδειξε μπροστά σε όλο τον κόσμο πόσο δεμένη είναι, αφού ακόμα και στον πρώτο χορό του ζευγαριού, τα παιδιά του ήταν εκεί και χόρευαν μαζί τους σαν αερικά ντυμένα στα λευκά.

Η Κάτια ήταν πανέμορφη και λαμπερή μέσα στο κατάλευκο νυφικό της από τον Οίκο Celia Kritharioti.

Η strapless mermaid νυφική δημιουργία της Κάτιας Ζυγούλη ήταν από ολομέταξη οργάντζα με κεντημένες στο χέρι ολομέταξες γαλλικές δαντέλες.

Στα μαλλιά της φόρεσε κουάφ από ολομέταξο γαλλικό τούλι που κεντήθηκε με περισσότερα από 1.000 χειροποίητα λουλούδια, τα οποία ήταν φτιαγμένα από οργάντζα και μουσελίνα. Τα ίδια λουλουδάκια κεντήθηκαν και στα φορεματάκια των κοριτσιών. Μάλιστα, ήταν επιθυμία της Αναστασίας και της Αριάδνης να έχουν λουλουδάκια στα φορέματά τους.

 

Οσο για τον Σάκη, τι να πει κανείς. Είναι ο γαμπρός των ονείρων μας. Ηταν υπέρκομψος μέσα στο φράκο του και τα μάτια του έλαμπαν από συγκίνηση δίπλα στη σύζυγό του και τα παιδιά του.

 

 

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της πανέμορφης βραδιάς ήταν μαγικές, ο Σάκης τραγούδησε όλοι οι καλεσμένοι έγιναν μια παρέα και πέρασαν αξέχαστες στιγμές.

Κάποια στιγμή ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε το «Και Σε Θέλω» το οποίο φυσικά αφιέρωσε στην Κάτια, ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους του, ενώ οι κόρες του χόρευαν και τραγουδούσαν μαζί του.

Και όλα αυτά μέσα σε κλίμα έντονης χαράς και συγκίνησης την οποία πρώτα απ’ όλα ένιωθαν τα παιδιά του ζευγαριού που φάνηκαν να ζουν ένα παραμύθι.