Οι 4 χειρότερες πόζες που μπορείς να πάρεις για μια φωτογραφία

Κάποιοι άνθρωποι είναι περισσότερο φωτογενείς και καταφέρνουν να βγαίνουν πάντα τέλειοι στις φωτογραφίες. Μήπως, όμως, δεν είναι η φωτογένεια που τους βοηθάει να είναι όμορφοι σε κάθε κλικ της φωτογραφικής μηχανής, αλλά κάποια κόλπα που τα χρησιμοποιούν κάθε φορά;

Ανακάλυψε ποια είναι τα 4 λάθη που μπορείς να κάνεις και πώς να τα διορθώσεις ώστε να είσαι κούκλα σε κάθε φωτογραφία:

1.Δεν ξέρεις που να τοποθετήσεις τα χέρια σου: Μην τα αφήνεις να… κρέμονται! Κάν’το όπως η Gigi Hadid και τοποθέτησε το ένα χέρι στη μέση (ή και τα δύο) ώστε να φαίνονται όμορφα τα χέρια σου, η σιλουέτα σου αλλά και το πρόσωπό σου!

2.Δεν έχεις σωστή στάση σώματος: Αν καμπουριάζεις, θα φαίνεσαι πιο κοντούλα αλλά και πιο στρουμπουλή. Στάσου σε ευθεία στάση, όπως η Chrissy Teigen, τοποθετώντας τον ώμο προς τα πίσω. Αυτή η στάση κολακεύει τον λαιμό σου αλλά σε κάνει να δείχνεις και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

3.Δεν τοποθετείς σωστά τα πόδια σου: Δεν θέλεις να έχουν μεγάλη απόσταση αλλά να είναι κοντά το ένα με το άλλο για να φαίνεται πιο λεπτή η σιλουέτα σου. Αυτό το κόλπο χρησιμοποιεί και η Sophia Vergara κάθε φορά που ποζάρει!

4.Μην ρίχνεις το βάρος στο μπροστινό πόδι: Εάν θέλεις να ποζάρεις με το ένα πόδι μπροστά από το άλλο ή στο πλάι, μην ρίχνεις το βάρος σου στο μπροστινό πόδι αλλά στο πίσω. Έτσι θα έχεις μια πιο δυναμική στάση και θα φαίνεσαι και πιο ψηλή, αφού το πόδι θα δημιουργεί μια νοητή κατακόρυφη γραμμή! Για να φαίνεσαι λίγο πιο χαλαρή λύγισε λίγο το μπροστινό πόδι!