Οι τάσεις της μόδας για τα νύχια το φετινό καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι λόγω του καλού καιρού και της ανεβασμένης διάθεσης είναι γεγονός πως προσέχουμε την εμφάνισή μας λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου. Εκτός από τα ρούχα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε και στα νύχια μας. Γιατί, τα περιποιημένα άκρα αποτελούν σημαντικό στοιχείο μιας όμορφης εμφάνισης. Και αν είσαι fashion girl και προσέχεις την εμφάνισή σου, σίγουρα θα θέλεις να ξέρεις ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις της μόδας για το μανικιούρ το φετινό καλοκαίρι.

Βρεθήκαμε στο Sugar Nails, στο κέντρο της πόλης και ενημερωθήκαμε για τις πιο hot τάσεις της σεζόν! Tα έντονα χρώματα, τα στρας και τα σχέδια είναι στα φόρτε τους, αλλά και τα νύχια που κινούνται σε πιο κλασσικές γραμμές, όπως γεωμετρικά σχήματα, λουλούδια, κ.α.

Το λευκό είναι και πάλι της μόδας και θα μονοπωλήσει τα βλέμματα!

sugarnails8

Ροζ και nude χρώμα είναι τα πιο θηλυκά και η καλύτερη επιλογή για όσες θέλουν παλ νύχια. Μπορείς να εμπλουτίσεις το μανικιούρ σου με σχέδια, στρας, κ.α.

sugarnails10

Στρας – φέτος το καλοκαίρι θα φορεθεί πολύ! Το πόσο εκκεντρικό θέλεις να είναι το αποτέλεσμα εξαρτάται από εσένα.

sugarnails6

Φλοράλ νύχια – δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και αρέσουν πολύ

sugarnailsnew1

Έντονα χρώματα και σχέδια – γιατί καλοκαίρι χωρίς έντονα χρώματα δεν γίνεται

sugarnails5

Και τέλος, το κόκκινο παραμένει και αυτό το καλοκαίρι σταθερή αξία ενώ αν έχετε πιο ροκ διάθεση μην φοβηθείτε να βάψετε τα νύχια σας σκούρα!

sugarnailscov Στο Sugar nails μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τάσεις τηςμόδας για τα νύχια. Σ’ έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο στο κέντρο της πόλης μπορείτε να κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ (απλό ή ημιμόνιμο), θεραπείες νυχιών, συντήρηση τεχνητών νυχιών, κ.α. Στα extra bonus του χώρου η ποιότητα των προϊόντων, που χρησιμοποιούνται και κάνουν το αποτέλεσμα ξεχωριστό!