Οι προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά ήπιες και ευνοούνται κυρίως θέματα που έχουν να κάνουν με τη συλλογική προσπάθεια, την οργάνωση και τη βελτίωση των γνώσεών σας. Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη, η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται και μπορείτε μέσω της διεύρυνσης του κύκλου σας να επωφεληθείτε. Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο, να ενταχθείτε σε μια ομάδα που έχει σχέση με πολιτιστικά ή αθλητικά δρώμενα, ενδεχομένως με τον εθελοντισμό. Μέσα από εκεί θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει με τα κοινά στοιχεία που θα βρείτε ο ένας στον άλλον. Εσείς που είστε σε σχέση μπορεί σε κάποιες φάσεις να γίνετε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας αν αφήσετε να σας κατακυριεύσουν οι ανασφάλειές σας και η ζήλια θα χτυπήσει κόκκινο. Όσο περισσότερο δουλέψετε με τον εαυτό σας, τόσο πιο ισορροπημένη θα είναι η ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί τόσο στη διαχείριση των πόρων σας όσο και των αισθημάτων σας. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα αν διεκδικήσετε, δίχως να κρατάτε τους τύπους, χρήματα που σας οφείλουν οι συνεργάτες σας και να φτάσετε μέχρι και στη λήξη μιας συνεργασίας, κάτι που δεν είναι ό,τι καλύτερο στην παρούσα φάση. Από το Σάββατο κι έπειτα εξομαλύνονται οι καταστάσεις και είστε πιο συνεννοήσιμοι. Η αφοσίωση στον γάμο ή τη σχέση σας είναι θέμα προτεραιοτήτων και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει καταναγκαστικά. Ενδεχομένως αυτή την εποχή να νιώθετε αποξενωμένοι από το ταίρι σας, μπορείτε όμως να έρθετε και πάλι κοντά, αρκεί να το βάλετε στόχο, ενδεχομένως δίνοντας περισσότερη προσοχή στις ανάγκες του. Για τους ελεύθερους προβλέπονται γνωριμίες που μπορεί να απογοητεύσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ Οι επόμενες μέρες είναι πιο ξεκούραστες και σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε τις συνεργασίες σας ώστε να κάνετε έναν απολογισμό και να σκεφτείτε πώς θα κινηθείτε από δω και στο εξής. Ιδανική εποχή για όσους θέλουν να ενισχύσουν το εισόδημά τους μέσω μιας εποχικής απασχόλησης ή να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση, δεν είναι όμως κατάλληλη για σημαντικές επενδύσεις, καθώς επικρατεί αστάθεια στον οικονομικό τομέα. Διαδικαστικά θέματα χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης ώστε να μη φρενάρουν τις υποθέσεις σας, ενώ πρέπει να είστε προσεχτικοί στο ξόδεμα των χρημάτων σας. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, όταν αρχίζουν τα «πρέπει» ξενερώνετε και θέλετε να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια. Δεν αντέχετε καθόλου την αίσθηση πως πάνε να σας βάλουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και προκειμένου να εξασφαλίσετε την ανεξαρτησία σας, δεν το έχετε σε τίποτα να διαλύσετε την εκάστοτε σχέση. Αποφύγετε τη λήψη βιαστικών αποφάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ο Ήλιος στον Τοξότη πλέον ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας της εργασίας και της υγείας και όλη σχεδόν η ενέργειά σας εξαντλείται στα επαγγελματικά σας θέματα, με αποτέλεσμα να μένει πίσω η προσωπική σας ζωή. Η εποχή προσφέρεται για να δοκιμάσετε την τύχη σας σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αρκεί να έχετε εξασφαλίσει μια συνεχή ροή χρημάτων, ώστε να μη μείνετε ξαφνικά μετέωροι. Δάνεια και οφειλές προς το Δημόσιο είναι ένα αγκάθι στην καθημερινότητα σας, αλλά προτού προβείτε σε ρυθμίσεις, πρέπει να είστε σίγουροι πως θα μπορείτε να αντεπεξέλθετε οικονομικά. Ενημερωθείτε εγκαίρως για το τι μπορείτε να κάνετε. Στον οικογενειακό τομέα δεν λείπουν οι εντάσεις που έχουν να κάνουν με κοινόχρηστους πόρους, ενώ η ερωτική σας ζωή χρήζει βελτίωσης καθώς έχετε περάσει ένα μεγάλο διάστημα μοναχικότητας, ειδικά εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Ρίξτε λίγο τον πήχη, πειραματιστείτε με νέα πρόσωπα, καθώς τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

ΛΕΩΝ Οι Λέοντες αυτή την εποχή είστε γεμάτοι ιδέες για πράγματα που θέλετε να υλοποιήσετε, καθώς ο Ήλιος στον Τοξότη ενισχύει τον τομέα της δημιουργικότητας, αυξάνοντας την έμπνευσή σας, ενώ παράλληλα αυξάνεται η δημοτικότητά σας και κερδίζετε τις εντυπώσεις με ιδιαίτερη ευκολία. Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα θέλετε να απομονωθείτε εξαιτίας προσωπικών θεμάτων που σας απασχολούν, μην το κάνετε όμως. Με επιμονή και εντατική δουλειά θα πιάσετε τους στόχους σας και θα ανέβει η ψυχολογία σας, διαφορετικά κινδυνεύετε να πέσετε σε κατάθλιψη και να μείνετε στάσιμοι. Στον οικογενειακό τομέα υπάρχει ένα σκάλωμα στις σχέσεις σας με ένα συγκεκριμένο άτομο και δεν είναι στο χέρι σας να διαμορφώσετε την κατάσταση όπως θα θέλατε. Στρέψτε την προσοχή σας στην προσωπική σας ζωή, προσπαθήστε να διασκεδάζετε περισσότερο ώστε να μη σας πνίγουν τα προβλήματα και μην παίρνετε τόσο σοβαρά οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Αυτή την εποχή σας έχει πιάσει μια μανία να τα έχετε όλα σε τάξη και επειδή ασχολείστε με λεπτομέρειες, χάνετε πολύτιμο χρόνο από τις δραστηριότητές σας, ενώ η κούραση σας κάνει νευρικούς και δεν λείπουν οι εντάσεις με οικεία σας πρόσωπα. Αν περιορίσετε τον ψυχαναγκασμό σας να είναι όλα στην εντέλεια και αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να πετύχετε πολλά. Δώστε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας, ενισχύστε την παρουσία σας μέσω της διαφήμισης και μην αποκλείετε καμία πρόταση συνεργασίας προτού την εξετάσετε διεξοδικά, καθώς μπορεί να χάσετε μια πραγματικά καλή ευκαιρία. Ιδανική εποχή για να οργανώσετε ένα ταξίδι. Όσον αφορά τις σχέσεις σας, εκεί πρέπει να δείξετε περισσότερη διαλλακτικότητα και να δώσετε το περιθώριο στα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να έρθουν πιο κοντά σας. Μην ξεχνάτε πως όσο κρατάμε κακία, εμείς επιβαρυνόμαστε και χαλάμε την υγεία μας.

ΖΥΓΟΣ Τις επόμενες μέρες θα είστε πολύ ανήσυχοι σχετικά με τα επαγγελματικά σας, όχι επειδή δεν σας ικανοποιούν οι οικονομικές απολαβές αλλά επειδή θα νιώθετε έντονα την ανάγκη να δουλέψετε ατομικά, δίχως να έχετε κανέναν πάνω από το κεφάλι σας. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες πάνω στην παρόρμηση της στιγμής και να σκεφτείτε πιο έξυπνα για το πώς θα κινηθείτε. Τακτοποιήστε εγκαίρως τις οφειλές σας ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο και φτιάξτε ένα συγκεκριμένο πλάνο αν σκοπεύετε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε απογοητευτεί από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και περνάτε ένα διάστημα μοναχικότητας που μπορεί να κρατήσει πολύ αν δεν κάνετε κάτι για να βελτιώσετε την κατάσταση. Ενταχθείτε σε διάφορες ομάδες για να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα και μην κλείνεστε στο σπίτι. Μπορείτε να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας, αν προσπαθήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας και καθώς είστε αποφασισμένοι να μη βασιστείτε ξανά σε υποσχέσεις τρίτων, δουλεύετε ατομικά ώστε να έχετε όλο τον έλεγχο εσείς. Στον οικονομικό τομέα ορισμένες ανατροπές παίζουν με την υπομονή σας, σας δείχνουν όμως τι και ποιους πρέπει να αποφύγετε όσον αφορά τις συνεργασίες σας. Επειδή είναι ένα διάστημα πολλών υποχρεώσεων, η προσωπική σας ζωή μένει πίσω και δεν λείπουν οι εντάσεις με το ταίρι σας, είναι όμως πολύ σημαντικό να βάλετε όλη σας την ενέργεια στα πλάνα σας, καθώς η εποχή είναι απαιτητική και τα έξοδα πολλά. Ιδιαίτερη προσοχή με ποιους μοιράζεστε τα σχέδιά σας. Στον ερωτικό τομέα, αν και υπάρχουν κάποιες καλές περιπτώσεις που προσελκύουν το ενδιαφέρον σας, δεν είστε διατεθειμένοι για πειραματισμούς και είστε αποστασιοποιημένοι. Σχέση/γάμος απαιτεί λεπτό χειρισμό, καθώς υπάρχουν διάφορα σκαμπανεβάσματα λόγω της μη επαρκούς επικοινωνίας με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται πολύ το προσεχές διάστημα και σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις καθώς και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Εσείς που έχετε και τα γενέθλιά σας αυτές τις μέρες είστε πιο αισιόδοξοι και αναζητάτε τρόπους για να βελτιώσετε τη ζωή σας, πρέπει όμως να είστε πολύ προσεχτικοί όσον αφορά τα ρίσκα που θα πάρετε, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Ακολουθήστε τη σίγουρη οδό της τρέχουσας δουλειάς σας και αποφύγετε την λήψη αποφάσεων αν δεν είστε κατασταλαγμένοι και σίγουροι. Η κοινωνική σας ζωή είναι σε υψηλά επίπεδα, καινούργιες γνωριμίες φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας και ένας νέος έρωτας γεννιέται με άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον. Εσείς που είστε σε σχέση ενδεχομένως να έχετε βαρεθεί τη μονοτονία, σε καμία περίπτωση όμως δεν σκέφτεστε το ενδεχόμενο του χωρισμού, καθώς τα συναισθήματα είναι βαθιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται κάποιες ανατροπές που σας βάζουν σε προβληματισμό και επειδή δεν σκοπεύετε να βρεθείτε ξαφνικά επί ξύλου κρεμάμενοι αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις. Η εποχή δίνει ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω μιας εποχικής απασχόλησης, δεν είναι όμως κατάλληλη για σημαντικές επενδύσεις. Προτιμήστε να επενδύσετε χρήματα στον επαγγελματικό σας εξοπλισμό με τον οποίο θα πετύχετε μεγαλύτερη απόδοση και μην παρασύρεστε από διάφορες απόψεις που ακούτε, καθώς μπορούν να σας προκαλέσουν περισσότερη σύγχυση. Αλλαγές προβλέπονται στον οικογενειακό τομέα και είστε σε συνεχή εγρήγορση. Μπορεί να κάνετε μια μετακόμιση ή να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Όπως και να έχει, χρειάζεστε κάποιον χρόνο για να προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα και δεν έχετε καθόλου μυαλό για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Οι ελεύθεροι δοκιμάζετε την τύχη σας με διάφορα πρόσωπα, αλλά κρατάτε άμυνες μέχρι να είστε σίγουροι πως δεν θα την πατήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Οι Υδροχόοι θα νιώσετε σε κάποιες φάσεις πως οι καταστάσεις σάς ξεπερνούν και αν δεν δράσετε με αποφασιστικότητα θα χάσετε κάποιες καλές ευκαιρίες όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Ενδεχομένως να έχει πέσει το ηθικό σας επειδή δεν ικανοποιούνται οι προσδοκίες σας, προτού τα βάλετε όμως με τις συνθήκες της ζωής σας πρέπει να αναρωτηθείτε κατά πόσο έχετε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να τη βελτιώσετε. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια νέα επαγγελματική προσπάθεια, τηρήστε σιγή ιχθύος, ώστε να μείνετε σταθεροί στον στόχο σας δίχως να επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων. Μια καινούργια συνεργασία θα σας δώσει την ευκαιρία να ενισχύσετε το εισόδημά σας και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι, αρκεί να αποφύγετε τις επιπολαιότητες με το ξόδεμα των χρημάτων σας. Στον οικογενειακό τομέα ενδεχομένως να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας και θα πρέπει να είστε υπομονετικοί μαζί τους.

ΙΧΘΥΣ Η ανάγκη σας για διάκριση και επιτυχία είναι έντονη αυτό τον καιρό και μπορεί να μην υπολογίσετε το κόστος που θα έχει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν είναι πολλά και οι προθεσμίες συγκεκριμένες, με αποτέλεσμα να είστε πολύ αγχωμένοι και να γίνονται λάθη λόγω βιασύνης και αφηρημάδας. Ιδανική εποχή για προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών για εσάς που έχετε τη δική σας επιχείρηση, ενώ για εσάς που αναζητάτε μια θέση εργασίας υπάρχουν προοπτικές, αλλά θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και αποφασισμένοι να ακολουθήσετε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Στον ερωτικό τομέα προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις και δεν αποκλείεται να ζήσετε έναν δυνατό έρωτα που θα σας κάνει να ξεχάσετε τις απόψεις σας περί εργένικης ζωής, θα πρέπει όμως να αποφύγετε τις δεσμεύσεις, ώστε να μη δώσετε τη λανθασμένη εντύπωση πως είστε ανασφαλείς. Ιδιαίτερη προσοχή με ποιους μοιράζεστε τα προσωπικά σας θέματα.