Οι γυναίκες έχουν πλέον “σύμμαχο” ενάντια στην κυταρίτιδα! Δείτε ποιος είναι!

Η κυτταρίτιδα είναι αδιαμφισβήτητα ο “αιώνιος” εχθρός όλων των γυναικών. Εμφανίζεται σε όλα τα σώματα και δεν κάνει διακρίσεις, αν είσαι πιο αδύνατη ή αν έχεις κάποια παραπάνω κιλά. Αυτή η ενοχλητική όψη πορτοκαλιού, η γνωστή σε όλες μας – και μισητή φυσικά – κυτταρίτιδα, κάθε καλοκαίρι γίνεται ακόμη πιο ενοχλητική, μιας και τα ρούχα μειώνονται και τα σορτς και τα αέρινα ρούχα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Η εξολόθρευσή της δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η γυμναστική και η σωστή διατροφή βοηθούν στην μείωσή της. Όμως βρήκαμε ένα μοναδικό προιόν που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις την τέλεια σιλουέτα!!

Πρόκειται για το BODY CARE – PERFECT SILHOUETTE της Dalton Marine Cosmetics, το μυστικό για πιο όμορφες και σφριγηλές καμπύλες σώματος.

 

Το αντι-κυτταριτιδικό συμπύκνωμα τελευταίας γενιάς συνδυάζει έξυπνα το micro algae, την αγκινάρα, την καφεϊνη και την καρνιτίνη. Αυτό το σύμπλεγμα εξουδετερώνει την BODYCARENEWκυτταρίτιδα και εξασφαλίζει καλύτερο περίγραμμα, σφριγηλότητα και ζωντάνια.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα:

  • ενισχύεται η ελαστικότητα του δέρματος
  • βελτιώνεται η αντοχή του δέρματος
  • μειώνονται οι πόντοι στην περιοχή των μηρών

Το BODY CARE – PERFECT SILHOUETTE της Dalton Marine Cosmetics, είναι ο καλύτερος σύμμαχος κάθε γυναίκας για την μείωση της κυτταρίτιδας και την απόκτηση μιας εκλεπτυσμένης σιλουέτας.

Θα το βρείτε αποκλειστικά στην πόλη μας στο νέο χώρο ομορφιάς, το Euphoria Center.

Τα αποτελέσματά του θα σας ενθουσιάσουν!!