«Ξινό» βγήκε στους εκδρομείς το ταξίδι της επιστροφής

«Ξινό» βγήκε στους εκδρομείς το ταξίδι της επιστροφής στα αστικά κέντρα καθώς από το μεσημέρι καταγράφονται ουρές χιλιομέτρων στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της χώρας.

Πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζοντας τη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, τόνισε πως η απόσταση από την Πάτρα στην Αθήνα θα διανύεται σε μιάμιση ώρα…

Στην πρώτη μεγάλη έξοδο εκδρομέων αποδείχτηκε πως ο κ. Τσίπρας κόβει κορδέλες άρον άρον στα ημιτελή έργα των μεγαλοεργολάβων για επικοινωνιακούς και φυσικά ψηφοθηρικούς λόγους.

Στην πολύπαθη αλλά και πολυδιαφημισμένη Αθηνών – Κορίνθου, ο λαός αναστενάζει! Από νωρίς το μεσημέρι τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες ενώ η ουρά στα διόδια της Ελευσίνας ξεπέρασε ακόμα και τα 20 χιλιόμετρα. Και ενώ έχουν ταλαιπωρήσει τόσο πολύ τον κόσμο, δεν ανοίγουν ούτε τις μπάρες για να ξεμπλοκάρουν λίγο την κατάσταση.

Ακόμα χειρότερη είναι η κατάσταση στην Ιονία οδό. Μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται συγκεκριμένα στην ολοκαίνουρια σήραγγα της Κλόκοβας. Στο συγκεκριμένο σημείο μάλιστα σημειώθηκε και τροχαίο ατύχημα. Η Τροχαία, σταδιακά κόβει την κυκλοφορία για να μην δημιουργείται μποτιλιάρισμα μέσα στις σήραγγες. Σύμφωνα με μαρτυρίες η ουρά των αυτοκινήτων προς Αθήνα, ξεπερνά πλέον τα 10 χιλιόμετρα.

Προφανώς ο κ. Τσίπρας και οι αρμόδιοι υπουργοί βιάστηκαν να κόψουν τις κορδέλες στα έργα των μεγαλοεργολάβων για να εξυπηρετήσουν πολιτικούς σκοπούς.

Αυτοί βέβαια που την πληρώνουν είναι οι πολίτες που βγήκαν να ξεσκάσουν για λίγες ημέρες και γυρίζουν στα σπίτια τους ταλαιπωρημένοι και εκνευρισμένοι.