Νέες Τάσεις για τα μαλλιά – Φθινόπωρο /Χειμώνας 2016-2017 από την Δώρα Καψάλη

γράφει η hair stylist Dora Kapsali

O χειμώνας έρχεται γρήγορα και πρέπει να είμαστε ενημερωμένες για τα look που θα μας συντροφεύουν…Εβδομάδα μόδας έφτασε λοιπόν και πάλι και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι τα χτενίσματα στα μαλλιά φθινόπωρο-χειμώνα 2016 ποικίλουν σε στυλ και άποψη!

Μαλλιά από 80’s, μαλλιά με όγκο, μέχρι chicreto χτενίσματα και από επιβλητικά βικτωριανά up dos μέχρι σύγχρονα trendy κουρέματα.

Ας τα δούμε λοιπόν…

  1. Μαλλιά με όγκο που μας ταξιδεύουν σε περασμένες δεκαετίες….disco μουσική, funky μακιγιάζ και pop κουλτούρα!

2. Finger waves μαλλιά….άλλο ένα χτένισμα που μας γυρνάει δεκαετίες πίσω. Αυτό το ρετρό χτένισμα μπορεί να συνοδεύει αριστοκρατικά τις φθινοπωρινές τάσεις της μόδας και προσωπικά πιστεύω πως θα φορεθεί πολύ.

3. Βικτωριανά χτενίσματα….ωραία τάση, που μας πάει ακόμη πιο πίσω, μέσα στο βάθος των χρόνων. Επιβλητικά και δυναμικά χτενίσματα. Δύσκολο να φορεθεί, αλλά δεν μπορεί να μην αναφερθεί αφού πρόκειται για μία νέα τάση.

viktoriana

4. Μπαλαρίνα….σταθερή αξία, μιας και 3 χρόνια τώρα πρωταγωνιστεί στο χώρο των μαλλιών!!Απλά φέτος μπορεί να “παίξει” πιο χαλαρά και πιο χαμηλά!

5. Πλεξούδες.…..οι πλεξούδες σε όποια παραλλαγή και αν την είδαμε, ήταν μια ωραία πινελιά σε όλα τα hairstyles….Όποια και αν διαλέξεις, το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό. Άλλωστε γι’ αυτό τις αγαπάμε τόσο πολύ!

6. Φυσικά σπαστά….χαλαρά κύματα παραμένουν και φέτος στις κορυφαίες τάσεις. Ελαφρώς επιτηδευμένα κυματιστά, χωρισμένα στη μέση.

kimatistanew

7. Τοστιέρα…Ε ναι!!!Επανήλθε! Μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της διπλάσιας ποσότητας μαλλιών εξαιτίας του όγκου….Για να δούμε θα την λατρέψετε και πάλι?

tostieranew

8. Χωρίστρα στην μέση.…πάει με όλα….σε όλα τα χτενίσματα και στυλ!