Νέα άφιξη στον χώρο της ομορφιάς στην πόλη μας!

H νέα άφιξη στο χώρο της ομορφιάς στην πόλη μας είναι γεγονός και λέγεται Euphoria Center! Ένα πρωτοποριακό κέντρο αισθητικής που παρέχει μεθόδους ομορφιάς υψηλού επιπέδου και αισθητικής.

Πρόκειται για έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, ο οποίος σε προδιαθέτει θετικά με το που φτάνεις στην είσοδό του. Με minimal αισθητική και εντυπωσιακές λεπτομέρειες στη διακόσμηση, το Euphoria Center είναι το ιδανικό μέρος για όλους όσους αναζητούν ποιοτική και εξειδικευμένη προσωπική περιποίηση, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Γιατί όποιο πρόβλημα πρόβλημα ομορφιάς και αν αντιμετωπίζετε, το εξειδικευμένο προσωπικό του θα σας προτείνει την καλύτερη λύση και θα αισθανθείτε πιο όμορφοι και αναζωογονημένοι.

euphoria4

Όσον αφορά το πρόσωπο, μια μεγάλη γκάμα θεραπειών μπορεί να καλύψει τις δικές σας ανάγκες. Καθαρισμός, σύσφιξη, καταπολέμηση ρυτίδων, θεραπείες αντιγήρανσης, rejuvance, αντιμετώπιση ουλών /δισχρωμιών /πανάδων και καταπολέμηση της ακμής είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχονται στο χώρο και θα βελτιώσουν την όψη της επιδερμίδας του προσώπου σας.

Μάλιστα, στο Euphoria Center εξειδικεύονται πάνω στην τεχνική της Μεσοθεραπείας και της θεραπείας Microneedling, με θεαματικά αποτελέσματα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Χρησιμοποιώντας μηχάνημα νέας γενιάς το οποίο επιτυγχάνει τη μεσοθεραπεία με τη χρήση RF ρευμάτων, έχει ως αποτέλεσμα να περνάνε οι ουσίες στο μεσόδερμα για βαθιά ενυδάτωση, μείωση των ρυτίδων, βελτίωση των μαύρων κύκλων και σύσφιξη του δέρματος ανάλογα με την εφαρμογή της κάθε αμπούλας. Για τη θεραπεία microneedling βασίζονται στη χρήση μικροβελόνων για τη φυσική παραγωγή του κολλαγόνου και ταυτόχρονα τη διαδερμική μεταφορά δραστικών ουσιών στην επιδερμίδα. Έτσι εξασφαλίζεται η μείωση των ρυτίδων γύρω από το στόμα και τα μάτια, αντιμετωπίζονται οι ουλές και μέσω της βαθιάς ενυδάτωσης, η επιδερμίδα αποκτά σφριγηλότητα και λάμψη.

Ειδικότερα για το σώμα, υπάρχουν ειδικές και αποτελεσματικές θεραπείες που θα σας euphorianewplβοηθήσουν να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα και να αποκτήσετε το σφιχτό κορμί που επιθυμείτε. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μπορείτε να δείτε θεαματικά αποτελέσματα, αποκτώντας όμορφο σώμα λίγο πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Δοκιμάστε την προσφορά γνωριμίας και μέσα σε μόνο 5 θεραπείες απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση!!

Τέλος, στο Euphoria Center μπορείτε να κάνετε περιποίηση των άκρων σας, αλλά και αποτρίχωση με κερί ή LPL (φωτόλυση).

Επισκεφθείτε και εσείς το Euphoria Center και αισθανθείτε πιο όμορφα. Η αισθητικός Χριστίνα Μπλιούρα Ταμβακολόγου θα κάνει άμεση διάγνωση του προβλήματός σας και θα σας προτείνει την ανάλογη θεραπεία ομορφιάς.