Μυστικά για τέλεια ίσια μαλλιά!!!

γράφει η hair stylist Dora Kapsali

Με την πάροδο του χρόνου τα μαλλιά γίνονται ξηρά και άτονα, με αποτέλεσμα να φαίνονται ταλαιπωρημένα και να φριζάρουν με την πρώτη ευκαιρία.

Εδώ λοιπόν θα βρεις μυστικά για τέλεια ίσια μαλλιά!!

isiamallia7

Πρώτο μυστικό: Χρησιμοποιήστε προϊόντα ισιώματος σε κάθε στάδιο περιποίησης των μαλλιών σας. Φροντίστε το σαμπουάν σας, το conditioner αλλά και οι μάσκες που χρησιμοποιείτε να είναι ειδικά σχεδιασμένες για κράτημα μεγάλης διάρκειας – αντιφριζ- και με έντονη ενυδατική δράση.

Η ξηρότητα είναι ο κύριος παράγοντας για το φριζάρισμα και φυσικά η υγρασία. Τα σωστά προϊόντα περιποίησης των μαλλιών μας  βοηθούν στο σωστό αποτέλεσμα και στο να σφραγίζουν τα λέπια της τρίχας ώστε να μην εισχωρεί η υγρασία.

Δεύτερο μυστικό: Το στέγνωμα των μαλλιών είναι αυτό που πρέπει να προσέχουμε περισσότερο. Πρέπει να γίνεται με ακρίβεια και να φροντίζουμε να μην μένει καθόλου υγρασία, γιατί αυτό θα προκαλέσει φριζάρισμα.

Τα μαλλιά πρέπει να τα βοηθάμε πάντα να βγάζουν την λάμψη τους (που σίγουρα αυτό μας το προσφέρουν τα έμπειρα χέρια του hair stylist μας!).

Τρίτο μυστικό: Δεν ξεχνάμε το styling….εφαρμόστε serum – λαδάκια και ψεκάστε με λακ! Πάντα φυσικά στη σωστή ποσότητα και πάντα με σωστά προϊόντα περιποίησης τα οποία εφαρμόζουμε με τη συμβουλή του ειδικού.

Έτσι θα έχετε όμορφα και λαμπερά μαλλιά κάθε στιγμή!