Μηχανή κατέληξε σε φούρνο.. Δύο τραυματίες, σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας

Σύμφωνα με το epiruspost.gr δύο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας πολύ σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην οδό Σαμουήλ.

Σε έναν στενό δρόμο των Ιωαννίνων, κοντά στο Άλσος, μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και κατέληξε πάνω στην τζαμαρία αρτοποιείου.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και οι κάτοικοι από τις διπλανές πολυκατοικίες έντρομοι κατέβηκαν στο δρόμο.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί.

asamouil t1is

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Τροχαίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 45 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Ο συνοδηγός είναι σε κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρει πολλαπλά και σοβαρά τραύματα.

Το αρτοποιείο την ώρα εκείνη ήταν κλειστό. Έτσι αποφεύχθηκαν άλλοι τραυματισμοί από την κατάρρευση μέρους της τζαμαρίας. Ο ιδιοκτήτης του ενημερώθηκε από τους γείτονες και έσπευσε στο κατάστημα ενώ λίγη ώρα αργότερα έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Πυροσβέστες με ειδικό εξοπλισμό προχώρησαν στην αποκαθήλωση των υπόλοιπων τμημάτων της τζαμαρίας και στην απομάκρυνση των γυαλιών.

asamouil t2

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, η μοτοσικλέτα μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Σαμουήλ ενώ τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός δεν φορούσαν κράνη.

asamouil t3

asamouil t4

asamouil t5