Μην ξεχάσεις να πάρεις το τζιν σορτσάκι στις διακοπές σου!!

Το τζιν σορτσάκι ουσιαστικά αντικαθιστά το τζιν παντελόνι τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το φορέσεις σχεδόν με τα πάντα και αν το συνδυάσεις σωστά, να δημιουργήσεις μια πολύ όμορφη καθημερινή εμφάνιση αλλά ακόμα και μια πιο εντυπωσιακή βραδινή.

Οι επιλογές που έχεις αναφορικά με τους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις είναι πάρα πολλές. Παρακάτω μπορείς να βρεις τους πιο κατάλληλους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις με το τζιν σου σορτσάκι τις ημέρες των διακοπών σου.

1. Φόρεσέ το μ’ ένα απλό άσπρο top με λεπτομέρειες από δαντέλα. Συνδύασε το με μια τσάντα ταχυδρόμου σε έντονο χρώμα και μην ξεχάσεις να φορέσεις ένα μικρό χρυσό κολιέ. Τα αρχαιοελληνικά σου σανδάλια είναι τα πλέον κατάλληλα παπούτσια για να φορέσεις με αυτό το outfit. Θα έχεις δημιουργήσει την απόλυτη καλοκαιρινή εμφάνιση για τις πρωινές σου βόλτες στο νησί.

2. Ένας από τους πιο όμορφους συνδυασμούς είναι να βάλεις μια εντυπωσιακή έξωμη με το τζιν σου σορτσάκι.  Εάν φορέσεις μαζί και τις αγαπημένες σου πλατφόρμες ή τα nude πέδιλά σου θα δεις ότι θα έχεις δημιουργήσει μια απλή αλλά ταυτόχρονα πολύ σικάτη εμφάνιση.

3. Μια από τις πιο όμορφες επιλογές που μπορείς να κάνεις και κατάλληλη για όλες τις ώρες της ημέρας, είναι μια πουκαμίσα. Επέλεξε μια ανοιχτόχρωμη, ριγέ πουκαμίσα και φόρεσε ένα ζευγάρι flatforms. Θα έχεις ένα outfit το οποίο θα μπορούσες να φορέσεις είτε στις πρωινές σου βόλτες είτε στις βραδινές και το σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις πολύ άνετα φορώντας το.

4. Για μια πιο girly εμφάνιση προτίμησε μια μπλούζα με μεγάλες λεπτομέρειες όπως έναν φιόγκο.Το τζιν σορτσάκι σου θα ταιριάζει απόλυτα με κάτι τέτοιο ενώ αυτό που θα συμπλήρωνε εξαιρετικά αυτή σου την εμφάνιση είναι ένα απλό ψάθινο καπέλο.

5. Αν θέλεις να κάνεις μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση με το τζιν σου σορτσάκι επέλεξε ένα crop top.Ένα crop top με λεπτομέρειες όπως βολάν σε βοηθάει να δημιουργήσεις μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση. Φόρεσέ το με ένα ζευγάρι flat πέδιλα και με μια μικρή τσάντα χιαστή και είσαι έτοιμη για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.