Μηνιαίες προβλέψεις – Νοέμβριος 2017

ΚΡΙΟΣ
Oι προβλέψεις για το Νοέμβριο κάνουν λόγο για εύνοια στον τομέα των επαγγελματικών, σε αντίθεση με τον τομέα του σπιτιού. Αυτό, κατά μια έννοια, σημαίνει ότι θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα της εργασίας ή τουλάχιστον θα έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσένα. Ωστόσο, η επαγγελματική επιτυχία αναμένεται να συμβάλλει θετικά και στην οικογενειακή ευτυχία. Τα προβλήματα ή τα ενδιαφέροντα τρίτων θα είναι αρκετά σημαντικά για εσένα, καθώς επίσης θα νιώθεις την ανάγκη της στήριξης των άλλων για να επιτύχεις τους στόχους σου. Αυτή δεν είναι η στιγμή για ανεξάρτητες ενέργειες ή για προσωπική ανάδειξη. Θα πρέπει να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούςκαι να ασπαστείς τη γενική άποψη. Σε γενικότερα πλαίσια, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική ως προς τον εκνευρισμό σου, έτσι ώστε να περιορίσεις εκφράσεις επιθετικότητας. Ιδιαίτερα στις 4 του μήνα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, φρόντισε να είσαι πιο συγκρατημένη. Από τις 5 του μήνα όμως, θα νιώσεις μια ιδιαίτερη εύνοια εξαιτίας της εισόδου του Ερμή στον Τοξότη. Η επικοινωνία διευκολύνεται αρκετά, οπότε και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για σημαντικά θέματα ή να επιλύσεις διαφωνίες και προβλήματα. Με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 18, μπορείς να απελευθερωθείς από καταστάσεις και πρόσωπα που σου τραβούν την ενέργεια. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα υπάρχει μια τάση για ρομαντισμό και αίσθημα, ενώ είναι μια καλή περίοδος για εκπαιδευτικά ταξίδια ή ταξίδια για πνευματικές αναζητήσεις.

Αισθηματικές
Πολλές ευκαιρίες για επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα που κατέχουν δύναμη και εξουσία. Αν ανήκεις στις singles, θα έχεις ενδιαφέρουσες συναντήσεις σε χώρους που συνδέονται με την εκπαίδευση κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας. Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι επίσης πιθανό να προέρχεται από το χώρο της εργασίας και να εξελιχθεί πολύ θετικά. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες, θα πρέπει να δώσεις λίγο προσοχή στη σχέση σου, καθώς τα όποια ελαττώματα υπάρχουν θα πρέπει να διευθετηθούν ή να περιοριστούν. Αν πάλι καταφέρεις και τα επιλύσεις, αυτό θα είναι πολύ βολικό. Αν είσαι παντρεμένη, να ξέρεις ότι η συζυγική ζωή θα είναι εξαιρετική, με έντονο πάθος και συναίσθημα, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο πιθανότητες ακόμη και για μια εγκυμοσύνη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αναμένεται να τα πας πολύ καλά αυτόν το μήνα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να αναδείξεις τις ικανότητές σου, ενώ αν βρίσκεσαι στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αλλάξεις την κατάστασή σου. Θα σου γίνουν προτάσεις που θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά, έτσι ώστε να πάρεις την καλύτερη απόφαση. Στον οικονομικό τομέα, οι προβλέψεις του Νοεμβρίου λένε ότι η Αφροδίτη και ο Δίας θα σου προσφέρουν ευνοϊκές προοπτικές. Μπορείς να περιμένεις αναπάντεχη εισροή εσόδων από άγνωστες πηγές. Καθόλου άσχημα! Επίσης, θα είναι πολύ εύκολο να βρεις χρηματοδότηση για τα οικονομικά σου εγχειρήματα. Χρήματα από κληρονομικές υποθέσεις φαίνεται πως θα δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω που θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα στον τομέα αυτό και να κάνεις σχέδια για επόμενα βήματα. Από την άλλη, ο Άρης σου δίνει δυσμενείς επιρροές, γεγονός που θα πρέπει να σε κάνει πιο προσεκτική πριν αναλάβεις νέες ευθύνες ή ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα. Μπορείς να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο την οικονομική σου κατάσταση μειώνοντας τα περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Το ενδιαφέρον του μήνα θα στραφεί στα επαγγελματικά σου, καθώς ο τομέας αυτός θα σε απασχολήσει πολύ και θα έχει τη δύναμη να επισκιάσει τα οικογενειακά και προσωπικά σου ζητήματα. Θα υπάρξουν εξελίξεις που δεν θα έχεις τη δυνατότητα να τις επηρεάσεις ή να τις ελέγξεις. Μπορείς να πλησιάσεις τους στόχους σου με τη βοήθεια των γύρω σου και χρησιμοποιώντας την κοινή λογική. Τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και ειδικά εκείνα που αγαπάς και νοιάζεσαι πολύ, θα κατέχουν την πρώτη θέση στις προτεραιότητές σου. Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες θα έπονται, όπως φαίνεται. Κατά τη διάρκεια του μήνα θα πρέπει να είσαι αρκετά ευέλικτη, απορρίπτοντας την κάθετη και απόλυτη στάση. Ακόμη θα είναι απαραίτητο να κάνεις συμβιβασμούς σε διάφορες καταστάσεις αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες και ένα ευνοϊκό κλίμα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για ταξίδια στο εξωτερικό, για ανάπτυξη του εκπαιδευτικού σου επιπέδου καθώς και για να ενισχύσεις την πνευματική σου συναίσθηση. Στις 4 του μήνα πραγματοποιείται Πανσέληνος στο ζώδιό σου και για αυτό οφείλεις να είσαι διπλά προσεκτική, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον αυθορμητισμό σου και να διαχειριστείς την κάθε δυσκολία με ψυχραιμία. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 18 σε φέρνει πιο κοντά στον εαυτό σου, βοηθώντας σε να κρατήσεις ισορροπημένες σχέσεις τόσο με τους γύρω σου όσο και με εσένα την ίδια. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τις συνθήκες στις υπάρχουσες συνεργασίες σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις κοντά με διάφορα ενδιαφέροντα πρόσωπα. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη, ενώ δεν θα λείψουν οι αφορμές για διασκέδαση και ξεφάντωμα. Όπως καταλαβαίνεις, αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια νέα περιπέτεια ή μια σοβαρή σχέση. Φαίνεται πως τα σημεία που σου προκαλούν ενδιαφέρον και μέσα σε αυτά μπορείς να βρεις το ρομαντισμό σχετίζονται με την πνευματική αναζήτηση και την κατήχηση. Από την άλλη, αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου, το οικογενειακό περιβάλλον θα είναι αρκετά χαρούμενο και αρμονικό. Θα υπάρξουν αρκετές οικογενειακές συγκεντρώσεις κατά τις οποίες θα έχεις όμορφες στιγμές που θα σε γεμίσουν ζεστασιά και αγάπη. Η κατάσταση θα είναι αρκετά ξεκάθαρη στις υπάρχουσες σχέσεις και αυτές που είναι καλές θα έχουν αντοχή και διάρκεια στο χρόνο. Ο μήνας αυτός είναι επίσης κατάλληλος για να κάνεις ένα επόμενο βήμα, είτε μεγαλώνοντας την οικογένειά σου με ένα παιδί ή κάνοντας το βήμα της επισημοποίησης.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να αναπτυχθείς και να εξελίξεις τα σχέδιά σου. Οι στόχοι σου θα βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά, γεγονός που σου δίνει αισιοδοξία και ικανοποίηση. Μετά τις 22 του μήνα ωστόσο, φαίνεται πως είναι πιθανό να υπάρξουν εμπόδια στην επαγγελματική σου πορεία, για αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένη όσο καλύτερα μπορείς. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να κάνεις τις μεγάλες επενδύσεις ή τα μεγάλα έξοδα πριν τα μέσα του μήνα. Ενέργειες που σχετίζονται με το χρηματιστήριο καλό είναι να αναβληθούν για μεταγενέστερη στιγμή, τότε που ο Ερμής θα είναι πιο ευνοϊκός προς το ζώδιό σου και ειδικά για τέτοιες κινήσεις. Ο μήνας είναι κατάλληλος για να κάνεις μια αξιολόγηση της οικονομικής σου στρατηγικής και να προχωρήσεις άμεσα με τις απαραίτητες αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο μήνας Νοέμβριος δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα και στα δικά σου επαγγελματικά έναντι των προσωπικών σου. Η καριέρα σου δέχεται θετικές επιδράσεις που της δίνει ώθηση. Για αυτό και θα στραφείς με περισσότερο ενδιαφέρον στα ζητήματα που αφορούν την εργασία σου σε σχέση με εκείνα που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Επίσης, θα χρειαστεί να στραφείς περισσότερο προς τους γύρω σου και να σκεφτείς και τις δικές τους ανάγκες και (γιατί όχι;) να προσπαθήσεις να κάνεις πράγματα για να τις καλύψεις. Οι δικές σου φιλοδοξίες θα πρέπει να μείνουν πιο πίσω για λίγο, καθώς το πλανητικό σκηνικό δεν προσφέρει την εύνοιά του για να τις κυνηγήσεις. Καλό είναι να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν φυσιολογικά, χωρίς να ασκήσεις πιέσεις, αποδεχόμενη τα όποια αποτελέσματα. Η εύνοια από τον κοινωνικό σου περίγυρο θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου. Στις 4 του μήνα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Ταύρο, θα πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένη, φροντίζοντας να ελέγξεις τις αντιδράσεις και τα συναισθήματά σου. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 18 σε βοηθάει να δημιουργήσεις αρμονία στον συναισθηματικό σου κόσμο καθώς και στις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Στον τομέα της υγείας θα βρίσκεσαι σε μια πολύ καλή κατάσταση και ειδικά μέχρι τις 22 του μήνα. Ξέρεις τί σου κάνει καλό και πώς μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να διατηρείσαι σε φόρμα.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να συναναστραφείς με διάφορους ανθρώπους, ενισχύοντας τις πιθανότητες να κάνεις μια νέα αισθηματική σχέση. Είσαι αρκετά κοινωνική και αυτό σε κάνει ενδιαφέρουσα και προσεγγίσιμη. Η γοητεία σου θα είναι έντονη, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από το άλλο φύλο. Το μήνα αυτό θα βιώσεις επίσης αλλαγή στις απαιτήσεις που έχεις από την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι single, αναζητάς ένα σύντροφο που θα καλύψει τις ανάγκες σου, αλλά την ίδια στιγμή είσαι διατεθειμένη να καλύψεις κάθε του επιθυμία. Η ίδια αλλαγή υφίσταται και στην περίπτωση που είσαι δεσμευμένη. Θέλεις να δώσεις περισσότερη σημασία στη φροντίδα των αναγκών και των δυο σας. Έτσι, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, κάνοντας το πάθος ακόμη πιο έντονο και την ευτυχία διάχυτη στην ατμόσφαιρα. Είναι επίσης πιθανό να προκύψουν ειδήσεις για μια νέα εγκυμοσύνη.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας, ο μήνας είναι κατάλληλος για να εφαρμόσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η πίστη σου στην επαγγελματική ανάπτυξη είναι ακλόνητη και αυτό σου δίνει τη δύναμη και το κίνητρο να κινηθείς αποφασιστικά. Η επιρροή που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να βρεις μια πιο επικερδή εργασία ή να αναπτύξεις περισσότερο την επιχείρησή σου, έτσι ώστε να εισπράξεις περισσότερα έσοδα. Ωστόσο, η ανάπτυξη της καριέρας σου θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Νέες προοπτικές αναμένονται από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην βιαστείς να απορρίψεις οποιαδήποτε πρόταση αν δεν την σκεφτείς καλά. Αν ψάχνεις εργασία θα τύχεις πολλών ευκαιριών για αυτό έχε το νου σου. Στον οικονομικό τομέα, η ευημερία αναμένεται να κάνει την παρουσία της μετά τις 13 του μήνα. Θα έχεις την ευκαιρία να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για χάρη της προσωπικής σου πολυτέλειας. Η κερδοφορία θα είναι στο μυαλό σου και ό,τι κινήσεις κάνεις θα υποκινούνται από αυτή τη σκέψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται με τέτοιον τρόπο το μήνα αυτό, έτσι ώστε σε ωθεί στο να ασχοληθείς τόσο με τα επαγγελματικά σου, όσο και με τα ζητήματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Βέβαια, πότε θα τείνεις προς τον ένα τομέα, πότε προς τον άλλον. Απόλυτα φυσιολογικό… Η προσωπική πρωτοβουλία και οι σημαντικές πράξεις θα δημιουργήσουν κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθεί η συνεργασία και το κλίμα συνεννόησης. Θα πρέπει να προσαρμοστείς στις καταστάσεις και να κάνεις τους απαραίτητους συμβιβασμούς για να επιτύχεις το σκοπό που έχεις στη ζωή σου. Τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν είναι σημαντικά και τα πράγματα θα συμβούν με τη δική τους συνεργασία. Διάφορες δυνάμεις σε τραβούν πότε προς τη μια κατεύθυνση πότε προς την άλλη, κάνοντάς σου πιο δύσκολη την προσπάθεια να ισορροπήσεις τις διαφορετικές απαιτήσεις. Ειδικά στις 4 του μήνα που η Πανσέληνος στον Ταύρο κάνει τα πράγματα δύσκολα. Η επόμενη μέρα όμως ξημερώνει και φέρνει ιδιαίτερη εύνοια στο ζώδιό σου, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και σε βοηθάει πολύ. Ακόμη περισσότερη εύνοια θα πρέπει να περιμένεις στις 18 με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό και στις 22 που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές ημέρες και θα δεις πολύ σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις έναν πολύ ενδιαφέρον μήνα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι! Θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να πλησιάσεις νέα πρόσωπα, να φλερτάρεις και γενικότερα θα έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο ασκώντας τη γοητεία σου. Δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητη από το άλλο φύλο, για αυτό μην χάνεις ευκαιρία και ρίξε τα δίχτυα σου προς το πρόσωπο που ξεχωρίζεις. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ο μήνας αυτός θα είναι γεμάτος ενθουσιασμό και καλές στιγμές. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να περιορίσεις τον ενθουσιασμό σου εντός της σχέσης! Δεν αποκλείεται να ρίξεις το βλέμμα σου και κάπου πιο δίπλα… Εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή περίοδο και ισορρόπησε την κατάσταση στη σχέση σου ή λύσε ο,τιδήποτε δημιουργεί αρνητικό κλίμα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου ο μήνας αυτός δεν αναμένεται να είναι ο καλύτερος που θα μπορούσε να είναι. Θα πρέπει να κινηθείς αργά και σταθερά, ειδικά ό,τι αφορά σε αποφάσεις που σχετίζονται με το επάγγελμά σου ή την πορεία της καριέρας σου. Φρόντισε να βγάλεις συμπεράσματα έπειτα από εξονυχιστικό έλεγχο. Ο σύντροφός σου δεν φαίνεται να είναι υποστηρικτικός ως προς την εργασία σου και αυτό θα επηρεάσεις τις επαγγελματικές σου προοπτικές. Αν πάλι αναζητάς εργασία, ο μήνας αυτός αναμένεται να σου προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, η εφευρετικότητά σου αναμένεται να σου προσφέρει επιπρόσθετα έσοδα, σύμφωνα με τις προβλέψεις. Παράλληλα και από το επάγγελμά σου θα καταφέρεις να έχεις επιπλέον εισόδημα. Εγχειρήματα με σκοπό την κερδοσκοπία δεν αναμένεται να έχουν θετική εξέλιξη, καθώς το πλανητικό σκηνικό δεν δημιουργεί κατάλληλες προϋποθέσεις. Οπότε, φρόντισε να κινηθείς με σωφροσύνη, αργά και εκ του ασφαλούς για να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Για το μήνα αυτό η προσωπική θέληση και οι δυναμικές ενέργειες θα δώσουν προτεραιότητα στα θέλω των άλλων και στην κοινή βούληση. Έτσι, θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα των άλλων, παρά με τα δικά σου. Θα χρειαστεί, επίσης, να προσαρμοστείς στις καταστάσεις εκείνες που αποτελούν συνέπεια των πράξεών σου στο παρελθόν. Αν έστρωσες σωστά τα πράγματα, τώρα θα μπορέσεις να τα απολαύσεις. Ειδάλλως, προσπάθησε να βρεις τον τρόπο να βελτιώσεις τις καταστάσεις ακόμη και τώρα. Η συνεργασία τρίτων θα σε βοηθήσει για να επιτύχεις τους στόχους σου. Οι προβλέψεις δείχνουν ότι θα υπάρξει μια διαμάχη μεταξύ των επαγγελματικών συμφερόντων και των οικογενειακών ζητημάτων. Θα πρέπει να ισορροπήσεις τα πράγματα και να καταφέρεις να δείξεις το ίδιο ενδιαφέρον και στους δυο τομείς, χειριζόμενη τα διάφορα προβλήματα που θα προκύψουν. Είναι πιθανό να αλλάξεις τόπο διαμονής κάνοντας μια μετακόμιση και να ξοδέψεις χρήματα σε προσωπικές πολυτέλειες. Ζητήματα που σχετίζονται με τα παιδιά θα χρειαστούν την προσοχή σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 4 του μήνα με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου προκαλώντας μια εσωτερική αναταραχή. Καλό είναι να δείξεις ψυχραιμία και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 18, σου δίνει καλή διάθεση, αισιοδοξία και καθαρό μυαλό για να σκεφτείς και να θέσεις προτεραιότητες.

Αισθηματικές
Η εύνοια του πλανητικού σκηνικού στον τομέα των αισθηματικών προκαλεί θετική διάθεση και δίνει τις καλύτερες προοπτικές για να συναντήσεις την αγάπη ή να αναθερμάνεις το ξεχασμένο συναίσθημα. Αν ψάχνεις να βρεις το πρόσωπο που θα σταθεί δίπλα σου, να ξέρεις ότι ο μήνας αυτός σου δίνει πολλές προοπτικές για να κάνεις μια νέα σχέση. Θα είσαι πολύ δραστήρια σε κοινωνικό επίπεδο και αυτό θα είναι κάτι που θα σε βοηθήσει σίγουρα στα αισθηματικά σου. Αν έχεις μια σχέση θα δεις ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σοβαρεύει. Μια σχέση που πίστευες ότι είναι χαλαρή, εξελίσσεται σε πιο σοβαρή, ενώ εκείνη που θεωρούσες σταθμό στη ζωή σου, εξελίσσεται ακόμη και σε γάμο. Η συνύπαρξή σου στη σχέση σου είναι αρμονική, ενώ ο ρομαντισμός είναι έντονος και πλαισιώνει τις στιγμές. Ο μήνας είναι πολύ καλός για να σκεφτείς να μεγαλώσεις την οικογένειά σου. Το οικογενειακό περιβάλλον θα υποστεί σημαντικές αλλαγές και η σχέση σου με κάποια μέλη είναι πιθανό να περάσει από αναταραχές.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου επισκιάζονται από τα οικογενειακά ζητήματα αυτόν το μήνα. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να είσαι καλά και ισορροπημένη συναισθηματικά. Συνεπώς, οι επαγγελματικές φιλοδοξίες έρχονται δεύτερες προς το παρόν. Καταφέρνεις να κρατάς έτσι χαμηλό προφίλ δουλεύοντας με πρόγραμμα και αρκετά συντηρητικά. Δεν σε ενδιαφέρει να ακολουθήσεις μια στρατηγική που θα σε βοηθήσει να ανέβεις σκαλιά στην ιεραρχία. Η οικονομική σου κατάσταση από την άλλη, επηρεάζεται αρκετά από το πλανητικό σκηνικό. Για το λόγο αυτό, φαίνεται ότι μέχρι τα μέσα του μήνα τα χρήματα που θα βγάλεις θα είναι συνέπεια της ευρηματικότητάς σου. Θα μπορέσεις να βγάλεις χρήματα από ιδέες που έχουν σκοπό την επίτευξη κέρδους. Έτσι, είναι απαραίτητο να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, αλλά και τις δυνάμεις σου. Η εμπειρία θα είναι πολύτιμος σύμβουλος, για αυτό μην αψηφήσεις τη δύναμή της. Τέλος, καλό θα ήταν να διευθετήσεις τις σημαντικές επενδύσεις ή πληρωμές πριν από τα μισά του μήνα, περίοδος που προβλέπεται κατάλληλη για τέτοιες κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για το μήνα που έρχεται το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί περισσότερο σε εσωτερικά ζητήματα, παρά στην καριέρα σου. Δηλαδή, θα χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις εσωτερικές σου ανάγκες, καθώς και εκείνες που σχετίζονται με την οικογένειά σου. Επίσης, θα συνειδητοποιήσεις τη μεγάλη σημασία που θα έχει να κάνεις πράγματα που θα σου δίνουν ευχαρίστηση και συναισθηματική ικανοποίηση. Κατά τη διάρκεια του μήνα, το πλανητικό σκηνικό μεταβάλλεται με τέτοιο τρόπο που ενισχύεται σιγά – σιγά η συνεργασία και η κοινή λογική. Στις αρχές, βέβαια, θα νιώθεις περισσότερο αυτόνομη, αλλά αυτό θα φθίνει καθώς θα περνούν οι μέρες. Έτσι, θα στηρίζεσαι όλο και περισσότερο στους γύρω σου, καθώς θα χρειάζεσαι τη στήριξή τους για να επιτύχεις τους στόχους σου. Ως προς τη συμπεριφορά σου, φρόντισε να είσαι λίγο ευέλικτη αποφεύγοντας τον απόλυτο τρόπο έκφρασης. Προσαρμόσου επίσης, στις καταστάσεις για να είναι πιο ομαλή η καθημερινότητα. Αν ανήκεις στις Παρθένους που σχετίζονται με την εκπαίδευση, να ξέρεις ότι οι πλανήτες στέκονται ευνοϊκά απέναντί σου. Στις 4 του μήνα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, καθώς οι επιρροές που θα σου ασκηθούν θα είναι έντονες. Γρήγορα όμως, ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 5 και δημιουργεί ένα πιο ομαλό κλίμα. Θετικές εξελίξεις φέρνει και η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα. Εκμεταλλεύσου τη για ανακατατάξεις και νέα ξεκινήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά αναμένεται να έχεις ένα μήνα αρκετά ευνοϊκό, καθώς αν ανήκεις στις singles του ζωδίου δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον επόμενο σύντροφό σου. Θα είσαι ιδιαίτερα αρεστή από τους γύρω σου και δεν θα περνάς απαρατήρητη. Έτσι, θα μπορέσεις πιο εύκολα να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα. Είναι πιθανό να προκύψει το ειδύλλιο μέσα από το χώρο της εργασίας, του χώρου των σπουδών σου ή από κάποια περιοχή γύρω από τον τόπο κατοικίας σου. Αν πάλι ανήκεις στις δεσμευμένες ή τις παντρεμένες, φαίνεται πως θα υπάρχει αρμονία στη σχέση, ενώ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να βγείτε, να έρθετε σε επαφή με άλλα άτομα και να περάσετε καλά ως ζευγάρι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φαίνεται πως τα πράγματα θα είναι πιο απλά, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις στέκονται λίγο πιο πίσω σε σχέση με άλλα ζητήματα. Η συναισθηματική σου σταθερότητα για παράδειγμα, είναι πιο σημαντική από το να διεκδικήσεις περισσότερα από τη δουλειά σου. Για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις μια τυπική στάση προσπαθώντας να διευθετήσεις όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς. Η οικονομική σου κατάσταση, σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένεται εξαιρετική. Είσαι σε θέση να κερδίσεις χρήματα από τυχερά παιχνίδια και δραστηριότητες που έχουν σκοπό το κέρδος. Αυτές βέβαια θα απαιτήσουν καλή κριτική σκέψη και ανάλυση, έτσι ώστε να κάνεις τα σωστά βήματα. Η ευφυΐα σου στον τομέα αυτό θα σε οδηγήσει σιγά – σιγά στην ευημερία.

ΖΥΓΟΣ
Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί περισσότερο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και ειδικά μετά τις 5 του μήνα. Στις 4 άλλωστε με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικη, διατηρώντας χαμηλά τους τόνους. Ο τομέας της εργασίας από την άλλη, φαίνεται πως θα κυλήσει πιο ομαλά ή και αδιάφορα. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις που θα σε κάνουν να καταναλώσεις χρόνο και ενέργεια. Στόχος σου είναι λοιπόν να αφιερωθείς στα ενδοοικογενειακά ζητήματα, δουλεύοντας με σκοπό τη δημιουργία ενός αρμονικού περιβάλλοντος που θα βελτιώσει και τη δική σου ψυχική δύναμη. Από την πλευρά της προσωπικής σου εξέλιξης, θα είσαι αρκετά δυνατή. Οι δικές σου δυνάμεις θα αρκούν για να επιτύχεις τους στόχους σου και να προχωρήσεις με σθένος προς την επίτευξή τους. Δεν θα χρειάζεσαι τη στήριξη και την καθοδήγηση τρίτων, γεγονός που σε εξυπηρετεί στην περίπτωση που θέλεις να αποφύγεις τους συμβιβασμούς. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 18 και η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων στις 22, είναι ημέρες αρκετά ευνοϊκές.

Αισθηματικές
Οι αισθηματικές προβλέψεις σου εφιστούν την προσοχή για το μήνα αυτό, καθώς φαίνεται ότι η σχέση σου θα έχει προβλήματα και εντάσεις. Το πλανητικό σκηνικό δίνει αρνητικές επιρροές στον τομέα αυτό και έτσι καλά θα κάνεις να είσαι πιο συγκρατημένη. Η σχέση σου θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα περάσει από δοκιμασία και αν είναι αρκετά δυνατή θα καταφέρει να διατηρηθεί. Αν πάλι δεν είναι, τότε έχει έρθει η στιγμή που θα πρέπει να επανεξετάσεις τα δεδομένα και να δεις τί είναι καλύτερο για εσένα και το σύντροφό σου. Ίσως μια ξεχωριστή πορεία να είναι καλύτερη και για τους δυο. Αν είσαι single, φαίνεται πως θα είσαι αρκετά δυναμική και θα αναζητάς το άλλο σου μισό που θα μπορέσει να σου καλύψει τόσο τις οικονομικές όσο και τις συναισθηματικές ανάγκες. Το πάθος θα κυριαρχεί δημιουργώντας ένα κλίμα έντονο και άκρως θερμό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, ο μήνας αυτός δεν αναμένεται ιδιαίτερα παραγωγικός. Ιδιαίτερες εξελίξεις δεν θα υπάρξουν, οπότε εκμεταλλεύσου την περίοδο για να κάνεις όνειρα ως προς το επαγγελματικό σου μέλλον και σχέδια προκειμένου να τα πραγματοποιήσεις. Οι αποφάσεις που σχετίζονται με τις εξελίξεις στην εργασία σου θα υποστούν μεγάλες αλλαγές. Τα οικονομικά σου από την άλλη, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Τα εισοδήματά σου θα είναι εξαιρετικά, καθώς οι πλανητικές επιρροές είναι ευνοϊκές. Μπορείς να δώσεις μια ώθηση στον τομέα αυτό, μέσα από το εμπόριο, τις πωλήσεις και την επικοινωνία. Η δημιουργικότητά σου αναμένεται να σε οδηγήσει στην ευημερία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι προβλέψεις δείχνουν μια τάση προς όφελος της προσωπικής σου ισορροπίας και απόλαυσης. Ο τομέας του σπιτιού σε ενδιαφέρει περισσότερο από ο,τιδήποτε έτσι ώστε να νιώθεις καλά και να περνάς καλά. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να μην δέχεται τις καλύτερες επιρροές, για αυτό αρκέσου στο να κάνεις σχέδια και να βρεις τρόπους να τα υλοποιήσεις όταν το πλανητικό σκηνικό γίνει πιο ευνοϊκό. Από την άλλη, η αυτονομία και η δύναμη της θέλησης φαίνεται να κυριαρχούν, δίνοντάς σου την ικανότητα να επιβάλλεις τους όρους σου σε όποιον και όπου χρειάζεται. Αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τα σχέδιά σου, μπορείς απλά να κάνεις τις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να τα προσαρμόσεις στις απαιτήσεις σου. Δεν έχεις καμιά ανάγκη να προσαρμοστείς στο περιβάλλον ή να αναζητήσεις βοήθεια από τους γύρω. Το μήνα αυτό αναμένεται να έχεις μια έντονη συναισθηματική ζωή, καθώς το πάθος και η ορμή αγγίζουν τα υψηλότερα όρια. Είναι πιθανό να υποκύψεις σε σωματικές απολαύσεις και να νιώσεις μια μοναδική ζωτικότητα. Οι προβλέψεις λένε ότι η επιτυχία στη ζωή σου εξαρτάται από το πόσο ικανή είσαι να εξισορροπήσεις τις σαρκικές απολαύσεις με τις άλλες πτυχές της. Γενικότερα, διανύεις μια περίοδο μεγάλων αλλαγών που δημιουργούνται από δυνάμεις που δεν μπορείς να ελέγξεις. Είσαι μία απλή μάρτυρας των εξελίξεων, τις οποίες θα πρέπει να δεχθείς και να προχωρήσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου στις 4 του μήνα με την Πανσέληνο στον Ταύρο και εκμεταλλεύσου την εύνοια στις 5 και στις 18 του μήνα, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου αντίστοιχα. Στις 22 είναι ακόμη μια ευνοϊκή μέρα, με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου γοητεία δεν μπορεί παρά να σαγηνέψει και να τραβήξει τα βλέμματα. Θα έχεις την ικανότητα να έλξεις τους ανθρώπους με μεγάλη ευκολία. Φρόντισε λοιπόν αν είσαι single, να βγεις και να διασκεδάσεις, επιτρέποντας στον εαυτό σου να παίξει το παιχνίδι της αποπλάνησης. Ωστόσο, πρόσεξε μήπως δημιουργήσεις το φόβο στο άλλο φύλο εξαιτίας της υπερβολικής αυτοπεποίθησης και του ενθουσιασμού. Καλό είναι να διατηρήσεις μια ισορροπία. Η συμβίωσή σου στο γάμο ή σε μια σοβαρή δέσμευση αναμένεται να είναι πάρα πολύ καλή και αρμονική. Απόλαυσε το έντονο συναίσθημα και τις θετικές επιρροές του πλανητικού σκηνικού.

Επαγγελματικές
Για το μήνα που έρχεται τα επαγγελματικά σου δεν αναμένεται να σε απασχολήσουν ιδιαιτέρως. Ή ακόμη δεν αναμένεται να υπάρξουν ανατροπές. Για αυτό εκμεταλλεύσου τη σταθερότητα για να κάνεις μια αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας και να κάνεις τις όποιες διορθώσεις θεωρείς σωστές για να βελτιώσεις τις μελλοντικές προοπτικές. Αν ψάχνεις εργασία, θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις προτάσεις που θα σου γίνουν. Το πλανητικό σκηνικό δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για αυτό κάθε κίνηση απαιτεί διπλή προσοχή. Με τα οικονομικά σου αναμένεται να έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Θα χρειαστεί όμως να κάνεις και άλλη προσπάθεια και να ξεπεράσεις ένα σύνολο προκλήσεων. Βελτίωσε την εικόνα σου για να μπορέσεις να δεις καλύτερες ημέρες. Όχι μόνο αναμένεται να κερδίσεις χρήματα, αλλά φαίνεται πως θα ξοδέψεις και αρκετά σε ανθρωπιστικούς σκοπούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το Νοέμβριο καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς περισσότερο στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, καθώς η τάση που δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Τα επαγγελματικά σου δεν φαίνεται να έχουν σημαντικές δυνατότητες για εξέλιξη, οπότε μην καταναλώσεις ενέργεια χωρίς λόγο. Προσπάθησε λοιπόν να δημιουργήσεις αρμονία στο σπίτι σου, διατηρώντας το κανάλι της επικοινωνίας ανοιχτό. Η σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή θα έχει μεγάλη σημασία για εσένα, καθώς θα επηρεάσει την ψυχολογία σου. Η δική σου η ύπαρξη σε σχέση με τους γύρω σου φαίνεται πως θα είναι πιο σημαντική από ο,τιδήποτε άλλο. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώθεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό προκειμένου να καταφέρεις τους στόχους σου. Θα μπορέσεις να κινηθείς αρκετά ανεξάρτητα χωρίς να χρειάζεσαι την ώθηση τρίτων. Η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου θα είναι χαρακτηριστική και δεν χρειάζεται να προσαρμόσεις τα θέλω σου στων άλλων. Φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν αξιοποιώντας την ημέρα που η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο Σκορπιό, δηλαδή στις 18 του μήνα. Αντίθετα, στις 4 πρόσεχε λίγο περισσότερο, γιατί πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου. Ευνοϊκές ημέρες θα είναι και η 5 του μήνα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδο στο ζώδιό σου, αλλά και στις 22 που ο Ήλιος κάνει, επίσης, είσοδο στο ζώδιό σου.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός τομέας θα είναι λίγο περίπλοκος το μήνα αυτό. Μέχρι τις 19 του μήνα, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις συναισθηματικές προσεγγίσεις και να δημιουργήσεις δεσμό, αν είσαι single. Φρόντισε να βγεις, να διασκεδάσεις και να πειραματιστείς με τους ανθρώπους. Δεν είναι κακό να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, ξεφεύγοντας από τα κλισέ και αποφεύγοντας να βάζεις ταμπέλες στους ανθρώπους. Από εκεί και μετά οι σχέσεις γίνονται πιο αδρανείς. Αυτό σημαίνει ότι το πάθος δεν έχει τον πρώτο λόγο και για αυτό θα πρέπει να κινηθείς συγκρατημένα, διατηρώντας την ισορροπία στη σχέση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα και σχέδια φαίνεται πως θα μπουν για λίγο στο ψυγείο αυτόν το μήνα. Το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί ανοίγματα, επενδύσεις, δυναμικά βήματα γενικότερα. Οπότε, περιορίσου καλύτερα στις καθημερινές σου αρμοδιότητες, φροντίζοντας να μην αφήσεις εκκρεμότητες. Έτσι, θα έχεις το χρόνο για να ασχοληθείς και με τις προσωπικές σου υποθέσεις ή με το κοινωνικό σου προφίλ. Κατά μια έννοια, θα εξοικονομήσεις και χρήματα καθώς δεν θα μπεις στον πειρασμό να ασχοληθείς με επενδυτικά εγχειρήματα που είναι πιθανό να αποδώσουν ζημιές. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί κάποιες δυσκολίες που σε ωθούν να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια για να βγάλεις τα χρήματα που, υπό άλλες συνθήκες, τα έβγαζες πιο εύκολα. Η οικονομική ευημερία αναμένεται να επιστρέψει προς το τέλος του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα οικογενειακά ζητήματα θα κερδίσουν σιγά – σιγά έδαφος. Καθώς ο μήνας θα κυλάει λοιπόν θα ασχολείσαι όλο και περισσότερο με το σπίτι και τις προσωπικές σου υποθέσεις. Την ίδια στιγμή, η εσωτερική σου δύναμη θα σου δίνει προβάδισμα και τα εφόδια για να επιτύχεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Είσαι πολύ συγκεντρωμένη στο στόχο και ξέρεις ακριβώς τί θέλεις να πετύχεις και πώς θα το κάνεις. Δεν χρειάζεσαι δεκανίκια και εξωτερικές επιδράσεις για να το κάνεις, οπότε τίποτα δεν φαίνεται αδύνατο. Το καλό είναι ότι οι καταστάσεις δεν θα σε περιορίζουν ως προς τις επιλογές και τις κινήσεις σου, οπότε έχεις τη δύναμη να κάνεις και τις αλλαγές που θεωρείς κατάλληλες προς όφελός σου. Απόφυγε τα μεγάλα λόγια και την έντονη δραστηριοποίηση στις 4 του μήνα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Ταύρο. Είναι σοφότερο να κινηθείς συντηρητικά μέχρι και την επόμενη, στις 5 του μήνα που ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα, ενώ θα δώσεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ό,τι είναι όμορφο και διασκεδαστικό. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μείνεις ασυγκίνητη από μια γοητευτική παρουσία που σε κάνει να διασκεδάζεις και να γελάς. Και η δική σου γοητεία όμως θα είναι έντονη και θα μαγνητίζει τα βλέμματα! Δεν αποκλείεται να ξοδέψεις και λίγο παραπάνω προκειμένου να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Από άποψη σχέσεων, αν βρίσκεσαι λοιπόν σε μια τέτοια κατάσταση, θα υπάρξουν αλλαγές και διακυμάνσεις που θα κρίνουν την πορεία της σχέσης. Αν είσαι παντρεμένη, ίσως δημιουργηθούν ενδοιασμοί για το αν θέλεις ή είναι η κατάλληλη στιγμή για να μεγαλώσεις την οικογένειά σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά καλό είναι να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητές σου και να φροντίσεις να τις κλείσεις άμεσα, έτσι ώστε να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική σου ζωή και ψυχολογία. Προς τα τέλη του μήνα, η επαγγελματική σου ζωή θα δεχθεί επιρροές που θα δημιουργήσουν προσωρινές αλλαγές στην επαγγελματική σου κατάσταση. Η οικονομική σου ευημερία αναμένεται εξαιρετική το μήνα αυτό και εδικά από τις 16 και μετά που το πλανητικό σκηνικό μεταβάλλεται προς όφελός σου. Η ευφυΐα σου στα οικονομικά θα είναι ξεχωριστή και θα σε βοηθήσει να κάνεις ξεκάθαρους τους στόχους σου σχετικά με τους τρόπους που θέλεις να κερδίσεις χρήματα. Στα εγχειρήματά σου θα έχεις την οικονομική στήριξη που χρειάζεσαι, είτε από φίλους, είτε από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
O μήνας αυτός αναμένεται να στρέψει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά ζητήματα περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο. Εκεί θα υπάρξουν υποθέσεις που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου και θα χρειαστούν την ενέργειά σου. Σε κοινωνικό επίπεδο αναμένεται να βρεθείς κοντά σε προσωπικότητες που θα ασκήσουν έντονη επιρροή επάνω σου. Παράλληλα, θα νιώθεις έντονη αυτοπεποίθηση που θα σου ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Έχεις το δικό σου τρόπο να λειτουργείς και αυτόν ακριβώς θα ακολουθήσεις το μήνα αυτό. Δεν χρειάζεται να στρέφεσαι προς τρίτους ή να πηγαίνεις με τα νερά τους για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 4 του μήνα, για αυτό φρόντισε να μην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις εκείνες τις ημέρες. Προτίμησε να είσαι πιο συντηρητική. Στις 18, με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, θα έχεις καλύτερη διάθεση νιώθοντας ικανός να θέσεις νέες βάσεις σε διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή αναμένεται να είναι έντονη το μήνα αυτό. Αν είσαι single, θα είσαι αρκετά κοινωνική, οι ρυθμοί θα είναι πυρετώδεις και εσύ θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και του ενδιαφέροντος. Θα έχεις την ώθηση από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να κάνεις βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά σε μια πιο ισορροπημένη αισθηματική ζωή. Η αγάπη ή μια νέα σχέση είναι πιθανό να προέλθει από τον επαγγελματικό χώρο. Αν ανήκεις στις παντρεμένες, η συζυγική ζωή θα είναι ομαλή και πολύ ενδιαφέρουσα. Θα βρίσκεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου και θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις υποθέσεις που δημιουργούν εμπόδια στην ομαλή, κοινή σας καθημερινότητα.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή θα είναι στο προσκήνιο αυτόν το μήνα. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ευνοϊκές καταστάσεις για να δημιουργηθούν αλλαγές που θα επηρεάσουν και την παρούσα κατάστασή σου. Ίσως προκύψει μια προαγωγή ή σου δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες με αντάλλαγμα, ή ακόμη μπορεί και να αλλάξεις περιβάλλον εργασίας. Είσαι αρκετά φιλόδοξη στην εργασία σου και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να πετύχεις τους στόχους σου. Οι εξελίξεις στην καριέρα σου επηρεάζουν θετικά και την οικογενειακή σου ευτυχία. Εμπόδια που θα προκύψουν θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις χάρη στη μαχητική προσωπικότητά σου. Στα οικονομικά, καλείσαι να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες, αλλά όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα βελτιώνονται και σου δίνεται η ευκαιρία να ορθοποδήσεις. Οικονομικά σχέδια που ήταν σε στασιμότητα αρχίζουν να παίρνουν μπροστά, ενώ μέσω των επαγγελματικών σου επαφών θα είναι πιθανό να κερδίσεις επιπρόσθετα χρήματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο μήνας αυτός φέρνει ευημερία και θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, αφήνοντας λίγο πιο πίσω τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Οπότε η καριέρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου, καθώς η οικογενειακή αρμονία θα σε βοηθήσει να στραφείς ανενόχλητη προς αυτήν. Τα μέλη της οικογένειάς σου σε βοηθούν και σε στηρίζουν με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Σταδιακά μέσα στο μήνα, θα νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από τα «φώτα» και να στραφείς λίγο περισσότερο προς τον εαυτό σου. Θα αναζητήσεις την αυτονομία και την ανεξαρτησία σου, κάνοντας κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στον εαυτό σου. Θα μπορέσεις έτσι να βγάλεις στην επιφάνεια τις ικανότητές σου. Το πλανητικό σκηνικό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου κάνοντάς την ισχυρή με σκοπό να επιτύχεις τις φιλοδοξίες σου. Δώσε λίγη προσοχή ωστόσο στις 4 του μήνα που η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον Ταύρο. Από την άλλη, δέχεσαι θετικότατες επιρροές στις 18 και στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα δεν αναμένονται τόσο ιδανικά. Θα υπάρξουν, κατά πάσα πιθανότητα, αξιοσημείωτες αλλαγές στη σχέση σου. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις υπάρχουσες συνθήκες και να δεις τί πρέπει να τροποποιηθεί για να γίνει πιο λειτουργική η όλη κατάσταση. Αν νιώθεις ότι τα πράγματα βαίνουν προς το τέλος, μην αρνηθείς το ενδεχόμενο αυτό, καθώς ό,τι θα συμβεί θα γίνει για το δικό σου καλό. Αν είσαι single, θα δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στις προσωπικές σου φιλοδοξίες και λιγότερο σε θέματα καρδιάς. Αν πάλι μπορούν να συνδυαστούν, αυτή θα είναι μια άψογη εναλλακτική για εσένα. Σε έλκουν πρόσωπα που είναι μορφωμένα, με πολλές γνώσεις και ικανά να σε ταξιδέψουν σε νέους κόσμους, μακριά από τα τετριμμένα. Η ψυχολογική σου ισορροπία είναι πιο σημαντική από το να βρεις έναν νέο σύντροφο. Πάρε το χρόνο σου λοιπόν και κάνε ο,τιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την διάθεσή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να βιώσεις την ανάπτυξη της καριέρας σου, καθώς αυτή θα είναι αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών σου, αλλά και της στήριξης που λαμβάνεις από τα μέλη της οικογένειάς σου. Οι επαγγελματικές απαιτήσεις θα σε αναγκάσουν να ταξιδέψεις ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου μέσα από σεμινάρια και ημερίδες. Η στήριξη του πλανητικού σκηνικού θα είναι εμφανής και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να χαμηλώσεις ταχύτητα και να γίνεις λιγότερο αυθόρμητη. Η θέση των πλανητών δυσκολεύει τη ροή χρήματος, για αυτό σκέψου καλά πριν από κάθε οικονομική δοσοληψία. Καλό είναι να δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια, έτσι ώστε να σε βρει ισορροπημένη το τέλος του μήνα.